Gesloten Het RIOT Team?!

Discussie in 'Gesloten' gestart door Ruwbix, 1 mrt 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Ruwbix
  Offline

  Ruwbix Minetopia Staff DDGLegend

  Lid geworden:
  26 nov 2016
  Berichten:
  244
  Leuk Bevonden:
  37
  Je zit in een game, alles is mogelijk en zoals er hier boven in de pagina staat het is een IDEE.

  Oh en geloof me, er zijn GENOEG mensen die solliciteren voor leger/politie die niet worden aangenomen.
   
 2. Ruwbix
  Offline

  Ruwbix Minetopia Staff DDGLegend

  Lid geworden:
  26 nov 2016
  Berichten:
  244
  Leuk Bevonden:
  37

  Oké dus,

  Het is niet zwaar onnodig, het is een tof, leuk idee maarrrrr het probleem is dat het leger niets te doen heeft waardoor zoiets als dit niet uitgewerkt kan worden.

  Ook is het niet bepaald geldverslinderd, het is er om de burgers en de staat te beschermen.

  Permissies? Kom op man! Je zit op een server waar elke maand zowat een leuke, nieuwe gamemode is? Ik ben vrij zeker dat er wel een developer een dagje tijd zou hebben om dit uit te werken.

  In game levert het niets op? Nou, alleen maar nieuwe werkgelegenheden + beschering van de burgers en de staat.

  Pretty much wat leger nu gedeeltelijk op zich neemt, dus ik zie je “levert niets op” reactie niet in?

  En het idee ging oorspronkelijk over rellen enzo, daarvoor dient RIOT ook he, is leger zijn functie niet in real-life. Maar zoals al 10x herhaalt is, leger heeft niets te doen.


  “Pak dan eerst de broodnodige zaken aan zoals lastenverlichting voor overheidsinstanties en federalisering van de rechtstaat.“

  =
  “Dit is MineTopia, we kunnen bepaalde zaken anders regelen dan in het echte leven.”

  En als host van de post vind ik dat er niet zulke reacties als de uwe hierop horen, DenDonia gaf bv een kort maar bondige reactie.

  Oh en over het feit dat je een spreekwoord die zowat iedereen gewoon begrijpt gaat verbeteren maakt het wel een beetje zielig hoor. Ik ga ook niet elke burger aanspreken omdat hij/zij niet de juiste -dt vorm heeft toegepast?

  Nou, hier je reactie. Ik hoop dat je je weer verder kunt vermaken met het typen van commentaar op een forum van een blokkenspel.

  Joe
   
 3. Nigell070
  Offline

  Nigell070 Super DDG lid

  Lid geworden:
  25 jan 2017
  Berichten:
  262
  Leuk Bevonden:
  6
  We hebben al iets binnen Justitie dat dit soort gelijke taken doet. Dit heet de FME (Federaal Mobiele Eenheid). Dit zijn alle Rechercheurs + die dit als een soort extra functie hebben. De FME is te herkennen aan het leger helmpje, iron chestplate en boots + een zwarte broek. ;)
   
  Ruwbix vindt dit leuk.
 4. Ruwbix
  Offline

  Ruwbix Minetopia Staff DDGLegend

  Lid geworden:
  26 nov 2016
  Berichten:
  244
  Leuk Bevonden:
  37
  Oh oki, tof. Wist ik niet :)  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 5. PapaWarlord
  Offline

  PapaWarlord Ex-Staff

  Lid geworden:
  2 jun 2015
  Berichten:
  128
  Leuk Bevonden:
  42
  Het is een tof idee maarrr het maakt dingen meer gecompliceerd. Het leger kan de staat en de burgers op een juiste manier beschermen. Dit is goedkoop, effectief en makkelijk. En een RIOT taskforce verslind wel degelijk geld, tijd en middelen. Je hebt gear nodig, management personeel en je zal aardige lonen moeten uitbetalen aangezien het hier om een speciaal team gaat. Dit is het gewoon niet waard voor een Roleplay baantje
  Over die permissies, Ja dat kan makkelijk toegepast worden, echter geven ze dat niet zomaar aan iedereen. Liever niet dan wel!
  Aangezien mensen die goed met permissions om kunnen gaan aardig zeldzaam zijn, lijkt het mij slimmer om deze mensen op meer essentiële staatsposten neer te zetten.
  In game levert het niets op?
  Werkgelegenheid kan ik op zo'n beetje 100 manieren goedkoper, efficiënter en beter creëren dan een RIOT taskforce. Hiep hiep hoera nog een legeronderdeel erbij wat voor verwarring en desefficiëntie gaat zorgen. Daarnaast is er juist een tekort aan competent personeel dus zijn er geen stappen nodig voor werkgelegenheid. Nog een argument: Je voert de bewering dat het leger niets te doen heeft. Dan gaan we die toch juist inzetten op het gebied van het handhaven van de nationale veiligheid. Daar is geen specialisatie in de vorm van een RIOT team voor nodig. Het vereist geen andere speciale training of gear die het leger niet toepast om de minetopiaanse orde te handhaven.
  Ik zie ook dat je lastenverlichting (minder taken) voor overheidsinstanties en federalisering (Samenvoegen) van de rechtstaat niet bepaald snapt dus laat mij dit verhelderen:
  Minder taken voor overheidsinstanties is nodig vanwege belangenverstrengeling, het uitblijven van efficiëntie en het versimpelen van taken. Dit zal de snelheid van overheidsprocessen doen versnellen. Dit kan heel makkelijk door bijv. het privatiseren van sommige onderdelen (Denk aan makelaar, banken)
  Het federaliseren van de rechtstaat is ook nodig, zo gelden er op het moment in verschillende steden verschillende rechten en wetten. Die verschillen wil ik naar belastingsregels opgetrokken zien worden en het verschil in wetten en verdere regels moet komen te vervallen. Dit zal zorgen voor minder belemmering voor kleine ondernemers. De groten pak je financieel aan.

  Daarnaast snap je ook niet wat ik probeer aan te geven met "jij bent de host van de post, dat geeft verantwoordelijkheid" Je moet vooral denken aan je eigen houding in deze thread. Je bent hondsbrutaal tegen veel mensen die slechts hun kritiek aanleveren. Kritiek waar jij je lessen uit kan trekken en van kan leren.

  En over dt'tjes hoor je mij niet zeuren, ik geef alleen maar de juiste vorm van het spreekwoord weer en benoem daarna een argument waarom je de juiste vorm zou moeten aanhouden. Het komt namelijk heel dom over bij mensen die wel de juiste vorm van dit spreekwoord kennen. Ik weet overigens ook niet wat je statement nou is, ik verbeter je, je kan er iets uit leren maar toch besluit je om er vol tegen in te gaan en het zelfs zielig gedrag te noemen. En dat terwijl ik al jouw andere spelfouten, komma afdwalingen en grammaticale blunders links laat liggen. Nu ben ik zelf ook geen spel of taalheld maar kom op, een verbetering op het gebied van spreekwoordelijke gezegdes mag je wat mij betreft gewoon stilzwijgend aannemen en daar hoef jij helemaal niemand voor zielig te noemen.
  Dan nog even terugkomend op dat laatste stukje tekst. JIJ maakt deze post aan, schijnbaar heb JIJ dus interesse in een platform als deze om JOU "idee" op uit te dragen, JIJ wil dus reacties hebben op je post. Je denigrerende opmerking raakt jezelf juist en weergeeft eigenlijk dat je hier de hypocriet uithangt.

  Beste Pim,

  Ik hoop dat wij in ieder geval ons meningsverschil naast ons kunnen leggen en op een vriendelijke en beschaafde manier verder kunnen gaan. Helaas voor jouw idee, bestaat er al een FME.
  Ik hoop dat we op deze fora meer van je posts mogen gaan zien in de toekomst.

  Met vriendelijke groet,
  PapaWarlord
   
  Staafje, Handoekje en iTeije vinden dit leuk.
 6. Staafje
  Offline

  Staafje Super DDG lid

  Lid geworden:
  7 feb 2018
  Berichten:
  56
  Leuk Bevonden:
  1
  Ik heb het niet gelezen, omdat het te lang is. Het ziet er wel vet uit.
   
 7. mariskawoerk
  Offline

  mariskawoerk Sr. Moderator Forum Moderator Minetopia Staff

  Lid geworden:
  8 mei 2016
  Berichten:
  14.282
  Leuk Bevonden:
  1.761
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie