Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten GROOTSTE SKYBLOCK UPDATE OP DE DDG SERVER!!

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste DDG Spelers,
Na een aantal jaar op de DDG server een SKYBLOCK gehad te hebben en een aantal resets gehad te hebben, is het tijd voor VERNIEUWING! Wij hebben SKYBLOCK een NIEUW jasje gegeven op de DDG server..! Maar wat hebben wij gedaan?! Dat gaan wij jullie nu ALLEMAAL vertellen! Al een beetje hyped? Lees dan snel verder!

Vergeet ook niet de TRAILER te bekijken!
4773a7b3a460060cf2de825d8b56f373.png

De Skyblock UPDATE
Zoals we net is vermeld hebben we al een aantal jaar op de DDG server de bekende Skyblock server. Deze wordt nog steeds door een groot deel van jullie gespeeld, maar wel minder dan eerst! Wij willen hier graag verandering in brengen door onze oude SkyBlock een nieuw jasje te geven! De super bekende en vooral leuke gamemode kent iedereen wel; je start op een eilandje ergens in de lucht, je moet overleven met de middelen op JOUW eiland, je kan traden met andere eilanden en er voor zorgen dat jouw eiland grootste eiland van de server wordt! Als eerste zullen we maar eens beginnen met wat jullie waarschijnlijk nu al super vet gaan vinden. Namelijk... we gaan draaien op 1.14.4! Dat zal veel gaan betekenen! Namelijk...​
  • Nieuwe blokken
  • Nieuwe mobs
  • Nieuwe soort farms
Door de 1.14.4 Minecraft Update is er natuurlijk in-game veel meer mogelijk, namelijk door de nieuwe recipes die zijn toegevoegd in Minecraft zelf; Denk dan bijvoorbeeld aan de ''Composter'', die ervoor zorgt dat jij je spulletjes (die je krijgt bij het farmen) en die je niet meer gebruikt kan omzetten in bone meal! Super handig natuurlijk voor jouw farm!

4a2d77260335da037f0307b35122edd2.png


Eilanden
Eerst konden jullie kiezen tussen de eilanden..​
  • Origineel
  • Gold
  • Emerald
  • Diamond
  • Obsidian
Dit was natuurlijk eerst gekoppeld aan de rank's die wij hadden op de DDG server. Deze zijn al lang niet meer van toepassing. Daarom hebben de eilanden nu een andere naam gekregen. Hier krijgen jullie een overzichtje met de nieuwe namen van de eilanden en een screenshot van hoe de eilanden eruit komen te zien.​

Standaard Eiland

a6b1ba91b6191710583d33c8560dd069.png


Mesa Eiland

4065073791badc39b887daa1d9758f0c.png


Jungle Eiland

1e3eda430fe8cbce85e57cc4b582e3f5.png


Sneeuw Eiland

c076b693e68338258b09da5f58a416f4.png


Nether Eiland

yTlkuXh.png

Ook hebben wij een nieuwe spawn voor onze NIEUWE skyblock! Deze screen kunnen jullie vinden boven aan in de forum post! De eerste screen die je tegenkomt is de volledig vernieuwde spawn!

Shop & Auction House
Ook hebben wij op onze nieuwe Skyblock veel CUSTOM RECIPES! Hierdoor kunnen jullie veel meer craften dan eigenlijk mogelijk is! Maar hoe werkt dit? Jullie kunnen de recipes vinden bij de NPC op de spawn. Deze NPC ziet er zo uit.. (LET OP! Dit is ook mogelijk als je /cc knowledge typt!)

176ebac4e01e05a5c6dd5309dfe70af9.png

Ook hebben wij een ''Auction House'' toegevoegd aan de vernieuwde Skyblock! Via het Auction House kan jij spullen verkopen aan je medespelers. Dit kan je doen door /ah te typen of naar de NPC te lopen die op spawn staat! Deze NPC ziet er als volgt uit..

11b114b0b2219c2a31543caa7c29f310.png

Ook hebben wij een shop op de spawn. Hier kan jij ook je spullen kopen of verkopen. Dit gaat door middel van signs! Heel simpel, lekker makkelijk! Als je het ziet spreekt het voor zich! Hoe de shop eruit ziet.. Zo ziet hij eruit!

cee080e7b663e8d0b1f26df267a03ebc.png

Belangrijke Commands
Op onze skyblock hebben wij voor jullie een x aantal super handige commands! Wat deze commands zijn en wat je er mee kan zullen we je hier gaan uitleggen!
/island - Ga naar je eiland.
/island team (invite/kick/coop,etc...) - Manage jouw team.
/cc - Bekijk de custom recipies.
/is ms is uitgeschakeld! Je zal voortaan naar de fysieke shop op spawn moeten gaan.

Afsluiting
Hopelijk hebben wij jullie meer dan genoeg verteld over de nieuwe skyblock die eraan komt op de DDG server! Dit zal dus wel betekenen dat de skyblock die we nu hebben op de server weg gaat en er deze volledig nieuwe skyblock ervoor in de plaats terugkomt!

~ DDG Server

Officiële DDG Server pagina's
@DDG_Server
@DDGServer
@ddgserver
David
David2
Volg ook onze Youtube Partners
Kwartier Granzier
EenGameStad

JustChrisNL
Rotjoch
FLORIS
Duffy Games
Dooms Day
Vlekkeloos
Potgrond
Edeldier
DeSerialGamer
MAX
_Stroopwafel
MrPugg
PlotTwist
Willem Bouwens
Jvvidea
LyniePower
GameScopR

TheDiamondBar
Utemo
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top