Book Grim Commons - Book 4: Architect Poseiton

Discussie in 'The Library' gestart door The Librarian, 29 mrt 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. The Librarian
  Offline

  The Librarian The Library

  Lid geworden:
  31 jul 2019
  Berichten:
  10
  Leuk Bevonden:
  10
  Section: Grim Commons, Book 1
  Title: Architect Poseiton
  Author: The Librarian
  He who gave humanity clean water and animals.


  De leidende Poseiton, is een van de hoogste generaals binnen het leger van de Grim. De keizer van het Grim rijk had hem hoogstpersoonlijk op de missie naar Terra gezet, om ervoor te zorgen dat het project waardige soldaten zou leveren voor de Grim.


  Atlantis
  Om dit goed te kunnen doen had hij, met de hulp van de andere architecten, zich zo laten plaatsen dat hij zichzelf de 'koning' van Atlantis kon kronen. Deze positie gaf de Architecten meer macht over de Atlantianen.
  Het is dan ook nooit bekend geworden in de hoogtij dagen van Atlantis, dat hun koning een Grim was. Deze taak was echter maar een bijzaak voor de generaal. Zijn focus ging uit op het opstellen van het leger, ze klaar te maken, slim maken, machtig maken.
  Atlantis is niet verder gekomen dan de Gouden Eeuw en heeft ook niet de kans gehad verder te groeien. Door de verwoesting, veroorzaakt door de strijd tussen Odeon en Lokeos, was het einde van Atlantis helaas snel bereikt.


  Dorian
  Iets dat maar één andere Architect weet, is dat Poseiton een zoon had van een Atlantiaanse vrouw, Dorian. Dorian is de enige die de verwoesting van Atlantis heeft overleefd en de 1000 jaar die daarna volgde. De Architect die van zijn bestaan wist, was ook degene die hem stervende vond. Architect Herasa heeft er alles aan gedaan om te zorgen dat hij overleefde. Zelfs tot aan het herrijzen van Atlantis uit de diepten van de oceaan.
   
  GraafJesse vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie