Gesloten Glazenhuis Fonds UPDATE! Theater GRAYDALE!

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 5 sep 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  254
  Leuk Bevonden:
  750
  Beste MineTopia spelers,

  Waarschijnlijk hebben jullie allemaal al voorbij zien komen dat het theater verbouwd is! Het heeft even mogen duren om dit enorme gebouw om te bouwen naar iets nieuws, maar waar zal het voor gebruikt gaan worden?​

  [​IMG]
  Het nieuwe gebouw zal dienen als standplaats voor het Glazenhuis Fonds! Dit is een nieuw Fonds dat ontstaan is uit het Glazenhuis die we allemaal kennen van de decembermaand. Het Fonds heeft zich tot nu toe vooral op de achtergrond van MineTopia beziggehouden, maar zal nu ook in game een gezicht krijgen! Het doel van het Fonds is het helpen van de lage level spelers die een steuntje in de rug nodig hebben.

  Het Fonds bestaat uit twee takken, een deel events en een deel spelershulp. Onder events zullen evenementen zoals Tonnenjacht en de Staatstrekking vallen. Om hieraan mee te doen dien je wel ingeschreven te staan bij het Fonds. Bij spelershulp draait het natuurlijk allemaal om het helpen van de lage level spelers, dit door middel van bijvoorbeeld het uitgeven van subsidies!

  Zoals hierboven vermeld dien je ingeschreven te staan bij het Fonds om mee te kunnen doen met de evenementen. Om je in te schrijven dien je naar de balie te gaan en bij een medewerker aan te geven dat je je wilt inschrijven. Hieraan zijn wel een paar eisen verbonden;​
  • Maximaal level 25
  • €50,- inschrijfkosten
  Wanneer je als speler ingeschreven bent kan je meedoen aan de evenementen binnen het Fonds! Eén van deze evenementen is Tonnenjacht, je hoort het goed, dé Miljoenenjacht in MineTopia! Dit event zal eens in de anderhalve / twee maanden gehouden worden. Zodra je ingeschreven staat in het Fonds maak je automatisch kans om uitgenodigd te worden voor een editie. Eens in de zoveel tijd zal er een speciale editie zijn waar ook spelers aan mee kunnen doen van buiten het Fonds, dus wees niet getreurd als je boven de level 25 bent.

  De Staatstrekking zal een bijzondere loterij zijn. De trekkingen worden alleen gehouden op bijzondere momenten. Denk hierbij aan Halloween, Kerst, Nieuwjaar, etc. De loten worden vanuit het Fonds verkocht aan verschillende winkels, die de loten zelf mogen verkopen aan spelers als deze ingeschreven zijn bij het Fonds.

  Ook zal het Fonds subsidies gaan uitgeven! Mocht jij nou een leuk en verfrissend idee hebben voor MineTopia, maar dit niet uit kunnen uitvoeren omdat je het geld, de contacten en/of de middelen er niet voor hebt? Dan is dit zeker iets wat jou zou kunnen helpen! Lever je idee in bij het Fonds en wie weet wordt jij binnenkort uitgenodigd voor een gesprek om je plannen te bespreken. Wij kunnen je helpen met wat je nodig hebt, zonder dat je ingeschreven hoeft te staan bij het Fonds! Wel dien je maximaal level 25 te zijn, het Fonds blijft bovendien gericht op de lage level spelers.

  Heb jij er net zoveel zin in als wij? Neem dan snel een kijkje in het nieuwe gebouw in Graydale op -300; 100. Omdat het Fonds natuurlijk nieuw is hebben wij nog genoeg plek voor Medewerkers! Ben jij een gemotiveerde speler zonder baan en lijkt je dit leuk, kom dan zeker kijken of dit iets voor jou is en laat een sollicitatie achter. Vanaf vrijdag 13 september 17:00 is het mogelijk om je in te schrijven bij het Fonds, solliciteren is nu al mogelijk. Zie ik je snel?

  - CEO Glazenhuis Fonds Itz_Nick_
  - MT PL's

  Officiële DDG Server pagina's
  @DDG_Server
  @DDGServer
  @ddgserver
  David
  David2
  Volg ook onze Youtube Partners
  Kwartier Granzier
  EenGameStad

  JustChrisNL
  Rotjoch
  FLORIS
  Duffy Games
  Dooms Day
  Vlekkeloos
  Potgrond
  Edeldier
  DeSerialGamer
  MAX
  _Stroopwafel
  MrPugg
  PlotTwist
  Willem Bouwens
  Jvvidea
  LyniePower
  GameScopR

  TheDiamondBar
  Utemo
   
  #1 DDG Server, 5 sep 2019
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 sep 2019
  Zeveraar, GraafJesse en WillemBouwens vinden dit leuk.
 2. koning12012
  Offline

  koning12012 DDGDonor

  Lid geworden:
  23 jan 2017
  Berichten:
  775
  Leuk Bevonden:
  147
 3. Ruwbix
  Offline

  Ruwbix DDGLegend

  Lid geworden:
  26 nov 2016
  Berichten:
  225
  Leuk Bevonden:
  37
 4. Seger_Craft
  Offline

  Seger_Craft DDG Kenner

  Lid geworden:
  18 feb 2018
  Berichten:
  44
  Leuk Bevonden:
  0
 5. Christian-2003
  Offline

  Christian-2003 DDG Kenner

  Lid geworden:
  27 aug 2017
  Berichten:
  366
  Leuk Bevonden:
  7
  Jammer dat ik lvl 38 ben haha
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie