Behandeld Enkele ideeën

Discussie in 'Behandeld [Doorgestuurd naar PL]' gestart door iCopyRight_, 27 feb 2020.

 1. iCopyRight_
  Offline

  iCopyRight_ DDG Kenner

  Lid geworden:
  18 jul 2017
  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  1
  Tabakproducten:
  Het lijkt me leuk om sigaretten en sigaren in de game te laten komen en dus ook een rook optie. Dit brengt dan ook weer tabakproductie met zich mee, en een hele nieuwe economie: nieuwe fabrieken in de kaap, tabakwinkels, tabakvelden en kwekerijen etc. Ookal is dit ongezond in real life, kan het toch misschien goed zijn voor je fitheid zodat het ook interessant is om te roken (net zoals bij alcohol).

  Gear:
  Het lijkt me ook beter en logischer dat je gear terug uitmaakt hoeveel damage je pakt door vuurwapens. Ik snap dat het laat is om dit weer te doen want spelers kunnen nu optifine diamond kopen voor 10k dus misschien kunnen jullie wat doen als kogelvrije vesten. Deze kogelvrije vesten moetten dan niet letterlijk kogels opvangen maar gewoon meer weerstand bieden tegen schoten. In ieder geval hoop ik dat er wat komt dat je armor kan verbeteren.

  Black city:
  Ik hoop dat er in de toekomst chargers zijn voor tazers, misschien wel een heropening van de gunshop (hier kom ik nog op terug), eigen productie van kogels, en EEN ROLEPLAYKARAKTER!
  Een roleplaykarakter die actief is in BC , interactie heeft met ons en goede communicatie heeft tussen ons en BIZA. Ik hoop ook dat inventory drop weer uit komt te staan in BC. Dat brengt spanning, realisme etc met zich mee. Ook hoop ik op wat meer pop-up events in bc. Items dat verstopt worden, invallen van special force of een vorm van defensie en leuke interactie met de spelers en het roleplaykarakter. Wat de gunshop betreft hoop ik gewoon dat er niet altijd wapens beschikbaar zijn, totaal niet zelfs. Maar naar mijn mening, zeker omdat wapenstokken nu legaal zijn moet je ze gewoon in een winkel kunnen kopen. Tasers snap ik dat niet altijd te koop zijn, een oplaadpunt zou ook al goed zijn. Kogels zouden gewoon te koop moetten zijn vindt ik en pepperspray ook. Ik hoop ook dat de gunshop voortaan voor een deel hun kogels en drugs bij spelers koopt. Farms van drug zijn er al en fabrieken voor kogels hopelijk in de toekomst ook!

  Koffers:
  Dit is niet echt een idee, ik hoop gewoon dat koffers weer enabled zullen worden. Het is gwn een leuke toevoeging bij de game.

  Ik hoop dat er toch enkele dingen zijn die jullie in overweging nemen! Ik hoor graag commentaar wat andere hier van vinden.
   
 2. Lokerhp / Rijsberhp
  Offline

  Lokerhp / Rijsberhp DDG Held

  Lid geworden:
  30 okt 2017
  Berichten:
  210
  Leuk Bevonden:
  36
  Koffers:
  Dit is niet echt een idee, ik hoop gewoon dat koffers weer enabled zullen worden. Het is gwn een leuke toevoeging bij de game.

  Deze zijn voor zover ik weet nog gewoon enabled? (Kan zijn dat ik het fout heb hoor)
   
 3. iCopyRight_
  Offline

  iCopyRight_ DDG Kenner

  Lid geworden:
  18 jul 2017
  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  1
  Koffers zitten nog in de game maar kunnen niet open, heb je dus niks aan
   
 4. DenDonia
  Offline

  DenDonia Ex-Staff

  Lid geworden:
  4 sep 2015
  Berichten:
  4.753
  Leuk Bevonden:
  1.254

  "Tabakproducten:
  Het lijkt me leuk om sigaretten en sigaren in de game te laten komen en dus ook een rook optie. Dit brengt dan ook weer tabakproductie met zich mee, en een hele nieuwe economie: nieuwe fabrieken in de kaap, tabakwinkels, tabakvelden en kwekerijen etc. Ookal is dit ongezond in real life, kan het toch misschien goed zijn voor je fitheid zodat het ook interessant is om te roken (net zoals bij alcohol)."


  Je kan oneindig veel van dit soort kleine details toevoegen aan een game zoals Minetopia. Maar je moet je afvragen tot in hoeverre het de speelervaring verbeterd. Is "roken" misschien niet iets te ver gezocht? Wat voegt het precies toe dat niet andere dingen al toevoegen? En natuurlijk moet je rekening houden met het feit dat er veel jonge spelers zijn en dat roken als een gezond iets in beeld brengen waarschijnlijk geen goed plan is.
   
  _Gewoon_Joey_ vindt dit leuk.
 5. iCopyRight_
  Offline

  iCopyRight_ DDG Kenner

  Lid geworden:
  18 jul 2017
  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  1
  Voegt alcohol echt wat toe aan de game? Alcohol als een gezond iets in beeld brengen is dat een goed plan?

  Minetopia is een real life server en hoop dat de server altijd kan evolueren en dat kan niet als je niet zo kleine toevoegingen doet. Tabakproductie en verkoop brengt weer zoveel nieuwe banen met zich mee en is niet moeilijk om toe te voegen.
   
 6. Yoqhii
  Online

  Yoqhii DDGDonor

  Lid geworden:
  8 feb 2017
  Berichten:
  109
  Leuk Bevonden:
  17
  Leuke ideeën, maar zoals DenDonia al zei is tabak misschien wat ver gezocht. Er spelen ook heel veel kinderen..
   
 7. iCopyRight_
  Offline

  iCopyRight_ DDG Kenner

  Lid geworden:
  18 jul 2017
  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  1
  is inderdaad niet voor de hand liggend, hoop gewoon dat in de toekomst er meer en meer banen komen en niet alleen de standaard banen. Hoe meer variatie hoe beter en dit is een optie of een industrie. Ipv alle zone 1 winkels op te splitsen in bakkers etc zou een krantenwinkel met o.a sigaretten/ kranten / loterij niet verkeerd zijn.. Gaat niet persee om de sigaretten gaat me om de variatie en aanbod en dit helpt erbij. Ook het argument van dat kleine kinderen spelen vindt ik beetje BS. Alcohol is slecht voor je lever etc. Casino’s ingame is gokken is ook 18plus irl en geen goed voorbeeld. Grayshards betalen voor vendings en crates is gokken (net zoals pack op fifa) waar geen enkele controle op staat dat -18 het kan kopen. Je kan over alles klagen en redenen zoeken dat iets wel of niet kindvriendelijk is en daar kun je nu eenmaal niet altijd rekening mee houden.
   
 8. Thijmqn
  Offline

  Thijmqn Sr. Moderator Forum Moderator

  Lid geworden:
  13 jan 2018
  Berichten:
  418
  Leuk Bevonden:
  13
  Heyhoi! Bedankt voor jou idee! Ik zal het doorgeven!
   

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie