Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

DE TUNNEL - NIEUWE GAMEMODE!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Daatsiee

Ex-Staff
Beste DDG Spelers

Het is tijd.. Tijd voor een nieuwe EGS-Gamemode! Dit is niet zomaar een gamemode, dit is.. DE TUNNEL! Deze Gamemode zal releasen op 1 November 2017 om 18:00.

Hoe werkt DE TUNNEL?

DE TUNNEL is een parkour minigame waarin spelers tegen elkaar racen met als doel om als eerste de finish te halen! Door middel van boosters en trolls kunnen ze voor henzelf een voorsprong regelen en voor anderen een achterstand! Deze boosters & trolls zijn tijdens de game te vinden in de map & kan je kopen in de ingame shop! Alle EGS ranks zullen ook een premium versie kunnen gaan joinen waar je het tegen alle mensen met een EGS rank & Youtubers zoals DusDavid & Marnickur kan opnemen!

Seizoenen

In DE TUNNEL zal er elke eerste dag van de maand een nieuw seizoen komen. Dit betekent dat er 3 nieuwe mappen zullen komen, een nieuw seizoens-kledingsetje in de shop & meestal een toffe update. Ook zal elk seizoen ranked resetten.

Ranked

De ranked map zal bestaan uit alle minigame mappen van de afgelopen 3 seizoenen in een map. De eerste keer in een seizoen kan je ranked gratis joinen. Daarna zal dit 1000 ingame coins kosten. Ranked heeft geen boosters & trolls! De top 3 tijden van een seizoen winnen toffe prijzen die aangegeven staan in de DE TUNNEL lobby. Ook krijgt de nummer 1 de kans een video op te gaan nemen met Marnick in zijn nieuwe serie over DE TUNNEL.

Crates

In de lobby zal je ook crates vinden! Met het openen van deze crates maak je kans op hele toffe prijzen zoals kleding setjes, boosters & coins! Deze crates zullen 2.500 ingame coins kosten! Ook zal je elke dag dat je inlogd met een EGS rank een gratis crate krijgen!

Vanuit mij & alle staffleden wens ik jullie een leuke tijd bij DE TUNNEL. Heb je nou ideeën voor updates & mappen? Laat het me weten en misschien zie je ze wel terug in de game!

~Daatsie out!
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top