Gesloten De grote ECONOMIE update! [MINETOPIA]

Discussie in 'Nieuws en Onderhoud' gestart door DDG Server, 15 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  309
  Leuk Bevonden:
  904
  Beste Minetopia Spelers,
  Na een grote, lange en grondige video van DusDavid over een grote Minetopia Update kwam er veel los bij de spelers. Door al deze reacties hebben wij, als Ministerie van Economie (Danny026 & Larrsss), een persconferentie gehouden in ons vernieuwde ministeriegebouw.

  Wij hebben tijdens deze persconferentie de volledige update toegelicht en wat we allemaal van plan zijn. We hebben hier ook het grote zone beleid uitgelegd aan jullie als spelers. In deze forumpost wordt alles uitgelegd over hoe en wat en wat we hebben besproken tijdens deze persconferentie.

  Hopelijk kunnen jullie na deze forumpost de update waarderen en zullen we Minetopia naar een nog hoger niveau tillen als dat het nu al is!

  [​IMG]


  De GROTE Zone Update
  Door de jaren heen hebben we verschillende zone updates gehad. In het begin van Minetopia hadden we de zones 1, 2 en 3. Na een tijdje is dit verdwenen in Minetopia en waren alle zones toegankelijk voor iedereen, na een tijdje zijn de zones weer toegevoegd in de game.
  Wij merken dat sinds het zone systeem weer is ingevoerd in Minetopia dat het achteruit gaat met de economie in alle zone 2 steden; dit door te weinig spelers die hier komen shoppen en dat ze in zone 1 blijven hangen. Spelers verspreiden zich namelijk niet zo makkelijk over de verschillende steden. Om deze reden is besloten om alle zones publiekelijk beschikbaar te maken.
  Ben je level 1? Of ben je level 70? Iedereen zal de zone 2 steden in kunnen. Waarom we dit hebben gedaan zal later in deze post duidelijk worden! LET OP: The Hill en Malibu zullen ZONE 2 worden! Dit zal betekenen dat je voor deze zone nog wel moet voldoen aan een level-eis, geld in bezit etc.

  De GROTE Economie Update
  We hebben net het vernieuwde zone systeem aan jullie uitgelegd en dit heeft natuurlijk ook een reden. Wat die reden is, gaan we nu vertellen! Vanuit Economie willen wij de zone 2 winkels een grote economische boost geven! Dit hebben wij gedaan door middel van een grote economische RESET! Dit zal veel voor jullie gaan betekenen. Denk bijvoorbeeld aan winkels die zullen moeten gaan sluiten, veilingen die weg moeten, KvK’s die ingenomen moeten worden, sommige KvK’s komen te vervallen en nog véél meer!

  Laten we beginnen met de grote RESET! Iedere winkel eigenaar zal zijn of haar KvK verliezen. Alle KvK’s zullen worden ingenomen door het Ministerie van Economie. Spelers die van de gemeente te horen hebben gekregen of zij hun winkel mogen houden kunnen met een vergunning weer een nieuwe KvK aanvragen. Dit omdat wij allemaal nieuwe KvK’s in game gaan brengen en iedere KvK soort krijgt een eigen pasje. Spelers die zijn uitgekocht door middel van tegoedbonnen zullen geen winkel meer hebben en geen KvK meer hebben. Maar jullie vragen je nu af, hoezo zou ik mijn winkel kwijtraken? Nou heel simpel wij als Economie gaan beginnen door de steden met ‘’Economische Zones’’. Dat zal gaan betekenen dat in Graydale nog minder dan de helft van de winkeltjes zal blijven van wat er nu is. Ook zullen uit Graydale heel veel KvK soorten weg gaan. Denk bijvoorbeeld aan een kleding KvK, deze zal volledig verdwijnen uit Graydale. Deze KvK zal dan wel weer terugkomen in Downtown. Oké, nog een voorbeeld. In De Kaap zit nu een prachtige veiling. De veiling KvK zal volledig verdwijnen uit de stad De Kaap! Dat zal betekenen dat de veiling naar een andere stad moet, waar wel een veiling KvK gehouden mag worden. Dit om alles zo veel mogelijk te verdelen over de verschillende steden, zodat jullie niet alleen de winkelstraat in Graydale in hoeven te lopen en alles kunnen kopen wat jullie hebben. Ook zullen zo de zone 2 winkels een enorme boost krijgen.

  Welke KvK’s vervallen
  Doordat we een grote verschuiving gaan houden in de KvK soorten gaan er ook een aantal weg, maar er zullen er ook een paar samengevoegd worden.
  Accessoires WEG → wordt onderverdeeld in de volgende KvK’s: Head's, Toy's, Kleding & Vitamine.
  Auto Onderdelenshop WEG → wordt samengevoegd met de Car Dealers in Minetopia! Deze mogen nu ook auto onderdelen verkopen samen met auto's.
  Juwelier → Binnenlandse Zaken gaat een nieuw trouw systeem live gooien. Dit zal gaan betekenen dat er trouwringen verkocht gaan worden. Ga jij trouwen? Dan kan jij bij een juwelier een trouwring kopen voor jullie als koppel! Verder komen alle horloges en sieraden uit de accessoires KvK naar de juwelier.

  De KvK's die er zullen vervallen zijn de volgende.
  - Huisarts
  - Accessoires
  - Makelaar
  - Taxi
  - Uitzend
  - Event
  - Auto onderdelen

  Deze zullen dus onderverdeeld worden onder bestaande KvK's of zullen volledig verdwijnen in Minetopia.

  Kwekerijen
  De fruit- en groentekwekerijen gaan ook een grote UPDATE tegemoet! Wat gaat dit betekenen? Een goed voorbeeld is De Kaap! In De Kaap hebben we mooie kweekvelden waar mensen met een KvK iedere week gewoon een levering krijgen van groenten of fruit! Wij willen in overleg met de eigenaren van de kwekerijen dit volledige systeem veranderen. Mensen met de kwekerij KvK zullen een x aantal zaadjes in kunnen kopen bij de inkoop in Downtown. Met deze zaadjes kunnen ze hun eigen productie regelen op hun eigen plot! Namelijk de vloer wordt van podzol! Dit gaat betekenen dat je je eigen groente kan gaan verbouwen op een veel grotere oppervlakte dan in je eigen huis! Als je dit nu slim doet, kan je veel meer omzet draaien dan dat je krijgt bij een normale levering en kan je zelfs medewerkers aannemen! Bij deze update worden de puntjes nog op de i gezet en daarna ontvangen alle kwekerij eigenaren een boekje met de volledige update.

  Afsluiting
  Wij hopen dat jullie blij zijn met deze update. Ook al heeft dit niet voor iedereen een voordeel, omdat hij of zij de winkel zal moeten verkopen, maar geloof ons. Minetopia gaat naar een hoger niveau en dit kunnen wij niet alleen, daar hebben wij jullie hulp en steun bij nodig! Wij proberen de game zo leuk mogelijk voor jullie te houden met genoeg veranderingen! De gemeente gaat contact zoeken met de mensen die een winkel hebben. Dit gaat zo snel mogelijk gebeuren om jullie informatie te geven over jullie winkel. Voor verdere vragen staat het Ministerie van Economie voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden!
  (Melden kan bij Danny026 of Larrsss)

  ~ Ministerie Economie // Danny026 & Larrsss


  Officiële DDG Server pagina's
  @DDG_Server
  @DDGServer
  @ddgserver
  David
  David2


  Volg ook onze Youtube Partners
  Kwartier Granzier
  EenGameStad

  JustChrisNL
  Rotjoch
  FLORIS
  Duffy Games
  Dooms Day
  Vlekkeloos
  Potgrond
  Edeldier
  DeSerialGamer
  MAX
  _Stroopwafel
  MrPugg
  PlotTwist
  Willem Bouwens
  Jvvidea
  LyniePower
  GameScopR

  TheDiamondBar
  Utemo
   
  #1 DDG Server, 15 jan 2020
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 jan 2020
  GraafJesse, JesperPC, Landerrrr en 2 anderen vinden dit leuk.
 2. Sandwichservais
  Offline

  Sandwichservais DDG Held

  Lid geworden:
  17 mrt 2016
  Berichten:
  138
  Leuk Bevonden:
  31
  Bedoelen jullie met een winkel KVK ook een Firma/HQ kvk?
   
 3. koning12012
  Offline

  koning12012 DDG Superheld

  Lid geworden:
  23 jan 2017
  Berichten:
  835
  Leuk Bevonden:
  154
  Wat gaat er gebeuren met mensen die een HQ+WINKEL hebben in Downtown?
   
 4. Jqstinn
  Offline

  Jqstinn DDG Kenner

  Lid geworden:
  31 mei 2019
  Berichten:
  247
  Leuk Bevonden:
  0
  Mag je ook geen KVK meer onder je tower (Winkel) Zelfde vraag als hierboven
   
 5. Haruneke
  Offline

  Haruneke Ex-Staff

  Lid geworden:
  9 aug 2016
  Berichten:
  226
  Leuk Bevonden:
  22
  kben veel te lui om te lezen, iemand vat dit kort samen D: xD
   
 6. JustJob
  Offline

  JustJob DDG Superheld

  Lid geworden:
  11 mrt 2017
  Berichten:
  323
  Leuk Bevonden:
  34
  Haruneke, KVK van alle winkels gaan weg, er vervallen er een paar en worden samengevoegd. verder komen er kwekerijen. en zones gaan een soort van weg.
   
 7. Jespertjuhhh
  Offline

  Jespertjuhhh DDG Kenner

  Lid geworden:
  24 apr 2017
  Berichten:
  66
  Leuk Bevonden:
  3
  We gaan voor het beste en knallen in de update ;D
   
  Larrsss vindt dit leuk.
 8. zuipschutter
  Offline

  zuipschutter DDG Kenner

  Lid geworden:
  26 mrt 2017
  Berichten:
  7
  Leuk Bevonden:
  0
  sorry maar ik denk dat dit geen verbetering is voor mt want je gaat huisartsen weghalen waar er niet veel van zijn en houdt alles waar er juist te gigantisch veel van zijn waardoor er te veel concurrentie is en daardoor het juist demotiveert en daar worden mensen juist inactief van
   
 9. Larrsss
  Offline

  Larrsss Minetopia Staff Artist Legend

  Lid geworden:
  11 nov 2016
  Berichten:
  270
  Leuk Bevonden:
  19
  Vgm snap je de update niet.. :p
   
  Craze_ChikkenNL vindt dit leuk.
 10. MickMaestro 2.0
  Offline

  MickMaestro 2.0 DDGElite

  Lid geworden:
  3 okt 2016
  Berichten:
  140
  Leuk Bevonden:
  0
  Rip Minetopia, ik heb altijd vertrouwen gehad in DDG maar dit soort updates met zone winkels etc vind ik super goed! Maar dat een actieve slagerij in Cosmopolitan wordt weggehaald vind ik niet normaal!
   
 11. Mistroplayer05
  Offline

  Mistroplayer05 DDG Kenner

  Lid geworden:
  19 mrt 2019
  Berichten:
  265
  Leuk Bevonden:
  4
  Wat je zelf vind, dit zeg je enkel omdat die van jou is/ je er werkt, op het grote gebied zal minetopia hierop vooruit gaan, maar hier zullen ook offers voor nodig zijn, en deze update doet het, maar je weet dat gem ook gwn kan innemem, dus snap dat het jammer is, maar je winkel kan altijd ingenomen worden ookal niet door deze update maar door gemeente. Ik denk dat deze update echt tof is, maar als je niet mee eens ben dat je winkel weggaat zal je gwn moeten zoeken voor een nieuwe in zone 2
   
 12. dnep
  Offline

  dnep DDG Kenner

  Lid geworden:
  17 feb 2019
  Berichten:
  111
  Leuk Bevonden:
  5
  Wanneer komt dit
   
 13. Mistroplayer05
  Offline

  Mistroplayer05 DDG Kenner

  Lid geworden:
  19 mrt 2019
  Berichten:
  265
  Leuk Bevonden:
  4
  Eind januari of begin februari zei Danny bij de persconferentie
   
 14. Craze_ChikkenNL
  Offline

  Craze_ChikkenNL DDG Kenner

  Lid geworden:
  3 mei 2019
  Berichten:
  561
  Leuk Bevonden:
  6
  Ik denk dat dit een slecht idee is deels!
  aangezien Low LVLs naar The city Blackcity gaan.
  en die gewoon heel simpel gekilled worden en daar door stoppen!
  Met wapenstok van een gebouw of onder water en 1 steek of kogel en dood.
  voor de rest gaat dit wel veel stress leveren voor de mensen met een shop een daald het lvl voor iedereen met maar 1 baan!
   
 15. Mistroplayer05
  Offline

  Mistroplayer05 DDG Kenner

  Lid geworden:
  19 mrt 2019
  Berichten:
  265
  Leuk Bevonden:
  4
  Klopt deels, na de update zal er meer werk bijkomen dan er verdwijnt omdat zone 2 erbij komt, en dat ze dan gaan kloten in black city is hun probleem, killen mag gwn maar scammen alleen niet
   
 16. JesperPC
  Offline

  JesperPC DDG Lid

  Lid geworden:
  16 sep 2019
  Berichten:
  18
  Leuk Bevonden:
  0
  vanaf wanneer zijn alle zone 2 steden toegangelijk?

  Mvg, JesperPC
   
 17. Lucatje
  Offline

  Lucatje DDG Kenner

  Lid geworden:
  31 okt 2016
  Berichten:
  89
  Leuk Bevonden:
  2
  Ik ben nu zone 2 (Minetopia ingeschreven) zou ik dan naar Malibu en The hill kunnen als de update er is? Ik snap het niet helemaal.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie