Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Melding DDG Server presenteert - MINECRAFT: BATTLE ROYALE

sowiesojoël

DDG Kenner
Beste spelers!

We hebben een GROTE verassing voor jullie deze kerst op de DDG server!! Een super leuke gamemode, die jullie allemaal wel kennen, en ZONDER rank te spelen! Land op een goede lootplek op de grote nieuwe map en verzamel de beste echt schietende wapens. Schakel je vijanden uit en verplaats je naar de veilige gebieden. Denk je dat jij tactisch, snel en scherp genoeg bent om als laatste overlevende over te blijven?! Dan is Minecraft: Battle Royale wellicht iets voor jou!

Tientallen spelers worden tegelijk gedropt boven een compleet nieuw ontwikkelde map. Weet jij de beste lootplekken te vinden of land je midden in de wildernis? Raap wapens bij elkaar en zorg voor bescherming door healing zoals bandages te vinden. Als je het tot dat stadium weet te overleven, en niet bent gevonden door andere meedogenloze spelers, moet je jezelf zo snel mogelijk naar het steeds kleiner wordende veilige gebied begeven. Wees er op tijd! Want voor je het weet lig je uit het spel. Bereik lastige plekken door middel van speciale bouwblokken die automatisch weer verdwijnen na enkele minuten.

Schakel je vijanden uit en word de last man standing (of vrouw natuurlijk)! Weet jij als laatste over te blijven ben je de grote winnaar van de match. En de volgende match begint de chaos gewoon weer opnieuw!

Houd onze social media en het DDG Forum goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de release datum en updates over deze nieuwe gamemode! Want dit wil je zeker niet missen.

Hopelijk zien we je daar!

Groetjes,

Team DDG99784b7df62185d7566f5ee6a9a54f48.jpg
hoe kan je texturepack dowloaden??
 
Top