DDG - DE GROTE MINETOPIA UPDATE!!!

Discussie in 'Nieuws & Updates' gestart door Benderdt, 11 mei 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Benderdt
  Offline

  Benderdt Sr. Admin DDGElite

  Lid geworden:
  21 jun 2016
  Berichten:
  167
  Leuk Bevonden:
  275
  Gegroet spelers van Minetopia,

  We hebben er heel lang op gewacht, maar morgen 12 mei 2017 is het eindelijk zover!
  We gaan van start met Minetopia 2.0!!

  Nu gaan er een heleboel dingen veranderen binnen de game Minetopia, de grootste verandering is natuurlijk dat we afscheid gaan nemen van een aantal steden. Dit zijn de volgende steden: Qtraxia, Rolandia, Graydale, Woodsprings, Industrial en Heratopia. Deze steden zijn de afgelopen maanden 'getroffen' door natuurrampen. Dit hebben wij opgezet om daadwerkelijk langzamerhand deze steden te laten verdwijnen. Nu denkt iedereen, 'waarom zou je dat doen?' 'maar dit is nostalgie'. Klopt en ook ik vind het best zonde dat deze steden er straks niet meer zijn.
  Maar.. Wat wij merkten is dat alles een beetje vast begon te zitten. Er waren nog maar een paar winkels die echt goed verkochten, er waren geen goede plots meer, de ideeën in de steden waren wel een beetje op.

  Wij wilde meer met Minetopia, groter, stoerder, mooier en misschien nog wel het belangrijkste: nog meer mogelijkheden creëren. Daarom hebben we gekozen voor hele nieuwe steden. Dit zijn geworden: Atlanta, Downtown, DeKaap en TheCity. En als event eiland komt daar bij Uniq, waarbij ik, gok ik, geen toelichting hoef te geven.

  Om even aan te geven wat er binnen de ministerie groepen veranderd, heb ik gevraagd aan de ministers om hier een overzicht voor te schrijven. Dus bij deze:

  Minister Binnenlandse zaken | Dennis_VDM

  Atlanta
  Atlanta is de begin stad van Minetopia, hier zullen beginnende spelers hun bestaan proberen op te bouwen. Je kan hier wonen, werken en komen vanaf level 1.
  Na level 6 zal je moeten betalen om hier te kunnen wonen om beginnende spelers hier te houden en gevorderde spelers door te laten stromen.
  Level 6: 10k per week
  Level 7: 12,5k per week
  Level 8: 15k per week
  level 9: 17,5k per week
  level 10-21: 20k per week

  DeKaap
  DeKaap is het gevaarlijke stukje van Minetopia, hier zijn wapens gedoogd en mag je er mee rondlopen, maar niet gebruiken. Na 20:00 is de politie hier niet meer te vinden en hoeven de wetten dus niet meer gehandhaafd te worden. Echter is dit ook de stad van de fabrieken, hier kan je productie draaien met bestaande items uit de inkoop.
  Hier kan je vanaf level 5 wonen maar vanaf level 1 kan je hier werken en komen.

  TheCity
  TheCity is de stad van de welvaart, hier zitten alle ondernemers. Hier zijn dus veel nette burgers te vinden en burgers die hun bedrijf graag zien groeien. Om deze reden is de stad dus ook heel netjes! Daarom ook een perfecte locatie om te wonen!
  Hier kan je vanaf level 5 wonen maar vanaf level 1 kan je hier werken en komen.

  Downtown
  Downtown is de stad met de beste economie! Hier zijn alle grote gebouwen en zitten de rijkste mensen. Indien jij je 2de KvK hebt MOET je een HQ gebouw hebben, de beste plek hiervoor is een verdieping in Downtown. In Downtown werken ze namelijk anders met plots, er wordt hier een regeling gehanteerd dat de gemeente flats laat bouwen en burgers verdiepingen kunnen kopen. Zo kan jij eigenaar worden van plot 1 A-B-C-D-E-F-G bijv.
  Hier kan je vanaf level 10 wonen maar vanaf level 1 kan je hier werken en komen.

  Minister van Financiën | Xanthus
  Welbekend van haar banken en de overweldigende staatsloterij, maar zeer zeker binnenkort ook van iets minder positief gerij.
  Het Ministerie van Financiën draagt zorg voor de financiën binnen Minetopia, zorgt voor een doelmatige besteding van overheidsgeld en zal binnenkort ook actief intreden als belastingheffer!

  Banken
  In Minetopia 2.0 zal Financiën gaan werken met nieuwe systemen omtrent banken, enige tijd na de release zal Financiën spaarrekeningen ter beschikking stellen. Via spaarrekeningen, anders dan privé- en bedrijfsrekeningen, krijg je een rentepercentage op jouw spaargeld!

  Belastingdienst
  In Minetopia 2.0 zal Financiën intreden als grootschalig belastingheffer van onder andere bedrijven en particulieren, dit enige tijd na de opening. Wat is handiger, je geld besteden of je geld op spaarrekeningen neerzetten?

  Staatsloterij
  Miljonair worden in Minetopia, het kan nog weleens lastig gaan worden met de Belastingdienst, vooralsnog is het mogelijk! Koop eenmalig een ticket en maak kans op een overweldigende miljoenenprijs of verlaat de loterij met een leuke auto, een plot of wellicht kisten aan handelswaar!

  Minister van Defensie | Realkiller1
  In 2.0 zullen er een aantal dingen gaan veranderen binnen Defensie. Wij zullen opnieuw en beter gaan controleren met douanes in verschillende steden. Bij deze douanes is alles illegaal en zullen wij ook de mensen afstraffen die illegalen spullen bij hebben.
  Ook komt Defensie te wonen in "Area 42" zoals de meeste weten. Dit is een veel groter gebied, vandaar dat het leger ook zal uitbreiden en meer soldaten tot zich zou nemen.. "Werken bij Defensie je moet het maar kunnen".

  Minister van Infrastructuur | Qildor
  In 2.0 staat het team van Infrastructuur weer voor je klaar voor al jouw bouw aanvragen. Nieuw in 2.0 zijn de zogenaamde spoed aanvragen die je kunt doen bij de Minister van Infrastructuur.
  Meer weten? Kom gerust eens langs en informeer naar de voordelen en voorwaarden.
  Daarnaast doet het tuincentrum weer zijn herintreden. Dus ook voor het aanleggen van je tuin kunt je terecht bij het team van Infrastructuur. Het tuincentrum bevindt zich in DownTown.

  Minister van Economie | Danny026
  Voedsel, Kleding en Vitamine kennen we allemaal en in 2.0 zal dit ook zeker blijven bestaan.
  En na lang wachten zijn dan eindelijk de Toys & Actiefiguren te koop in Cosmopolitan.
  Alle inkopen gaan verhuizen en natuurlijk zijn er in 2.0 ook nieuwe mogelijkheden.
  Zo is het mogelijk in 2.0 om in De Kaap een eigen fabriek te starten.
  Je hoort het goed, een eigen fabriek met een eigen productie. Deze productie kun je verkopen in je winkel of aan winkeliers.
  Altijd al een officiële HeadQuarters willen hebben? In 2.0 is het mogelijk en nodig!!!
  Een eigen hoofdkantoor in Downtown "The sky is the limit".
  De gunshop is er ook weer, alleen zit deze goed verstopt.
  Veel nieuwe en bestaande mogelijkheden wachten in 2.0.
  Nieuwe mogelijkheden betekent ook, nieuwe Kvk mogelijkheden bijv: kvk-Toys, kvk-Fabriek, kvk-Firma (HeadQuarters).
  Begin jij een eigen bedrijf? Of start jij een eigen fabriek?

  Minister van Justitie | T0ine
  Justitie zullen we in een soort nieuw jasje gaan zien in 2.0. Jullie zullen je vast afvragen wat nou precies gaat veranderen. Dit zal ik puntsgewijs richting jullie melden.
  We gaan vers 2.0 in, alle strafbare daden voor 14 april zullen worden kwijtgescholden. Zodat velen een nieuwe kans krijgt.
  De organisatie van Justitie zal veranderen in 2.0. De Hoofd Commissaris functie zal opgeheven worden in de plaats komen er 3 Commissaris functies.
  Deze zullen ervoor zorgen dat alle processen qua checken legitiem bewijs sneller zullen verlopen, zodat jullie minder lang vast zitten indien het om onzin gaat.

  We zullen 2 nieuwe sectoren zien in 2.0. Het lang verwachte Prison & een nieuw gedeelte Security.
  Prison zal later open gaan, echter zal je Security meteen vanaf 2.0 gaan zien.
  Wat zal de Security doen in 2.0?
  Security is een dienst in te huren voor ondernemers om panden/personen/items te bewaken. Ook zullen ze een voormalige taak van de agenten afnemen namelijk lootcrates bewaken / ondersteunen.

  Minister van Onderwijs | BDWilz
  Vanaf 2.0 wordt er hard gewerkt aan je toekomst! Er is nu de mogelijkheid om jezelf op te leiden tot een bepaald beroep.
  In TheCity staat de KWU, de Koninklijke Willie Universiteit waar jij je in kan schrijven voor een Basis Opleiding. Deze Basis Opleiding valt onder een bepaalde sector waarin jij later je beroep wilt uit oefenen.
  Dus stel, je wilt een Politie Agent worden, dan kan jij je inschrijven bij de Justitie Sector op de campus voor de Basis Studie Handhaving. Hier wordt jou alles geleerd over het vak. Van het helpen aan de balie tot het uitvoeren en verwerken van een aanhouding! Iedere sector heeft een opleidingen stroom om te zorgen dat er een plekje is voor iedereen. De meeste opleidingen bevatten ongeveer 6 lessen die voornamelijk gericht zijn op praktijk.
  Wij hebben er begrip voor dat het niet direct spannend klinkt om naar school te gaan wanneer je net uit school komt... Daarom willen we zo min mogelijk theorie behandelen en direct oefenen met de realiteit! Wanneer je deze 6 lessen binnen 2 maanden hebt afgerond, word je natuurlijk beloond met een Diploma! Hét bewijs om te laten zien dat jij beschikt over de vaardigheden van jouw gekozen beroep!
  Let op! Omdat het onderwijs stelsel nog niet eerder is uitgevoerd, moet de organisatie zelf ook nog een beetje oefenen met de manier van lesgeven. Heb daarom een beetje begrip, want er kan af en toe best een foutje gemaakt worden. Daarnaast is het helaas niet mogelijk om direct met ALLE sectoren te starten, er worden later meer sectoren opgestart. Wij doen namelijk ons uiterste best om iedereen een plekje te geven en staan daarom altijd open voor suggesties en ideetjes!

  Andere updates

  Zones
  Zoals je gelezen hebt bij het stukje van Binnenlandse Zaken hebben we straks geen zones meer. Dit geldt dus ook voor Cosmopolitan, Minetopia en Sunnyville. Over die laatste twee gesproken, vanaf deze update zullen deze steden ook via het scoreboard echt gescheiden worden!

  Fitheid
  De al heel lang verwacht fitheid 140 komt er eindelijk aan! Wie gaat die als eerste behalen? En misschien nog wel belangrijker, welke apotheek gaat als eerste de echt juiste informatie betreft fitheidspunten verkopen?

  Permanente bans
  Er zijn in het afgelopen ander half jaar echt honderden mensen permanent verbannen. Deze lijst zal GROTE DEELS gecleared worden. Zo'n 500 bans worden met deze update ongedaan gemaakt. Wie zie ik na lange tijd weer eens terug?

  Handboeien
  Het was een afstand jail, maar dit was niet eerlijk!
  Dit is straks niet meer mogelijk. Agenten worden uitgerust met handboeien, waarmee je eerst geslagen moet worden voor je gejailed kan worden. Zo kan je altijd zien dat jouw jail niet op afstand was, maar jij daadwerkelijk geboeid was!

  Texture Pack
  Ook hebben we weer een nieuwe Texture Pack, hier wordt normaal een aparte post voor gemaakt, dus ik houd het kort hier. VEEL NIEUWE UPDATES! Je gaat ze vanzelf zien! Zorg dat je Optifine aan hebt staan!

  http://www.dusdavidgames.nl/texturepack/MinetopiaFull_3.4.zip
  http://www.dusdavidgames.nl/texturepack/MinetopiaLite_3.4.zip
  ShoutOut
  Om dit bericht af te sluiten wil ik echt een enorme shoutout doen naar iedereen die heeft meegeholpen met dit project!
  Hier hebben zoveel mensen achter gezeten dat ik helaas niet iedereen kan bedanken, maar zonder alle denkers, bouwers, developers, ministers, staffleden en zelfs een aantal spelers, hadden wij Minetopia 2.0 nooit zo geweldig kunnen krijgen als dat het nu gaat worden! Bedankt allemaal hiervoor, zonder jullie hadden wij dit nooit kunnen realiseren.

  ~Bennie out

  EDIT: De onderhouds tijden:
   
  #1 Benderdt, 11 mei 2017
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 mei 2017
  Bobjeee, HetIsTijmen, BaasPGJ en 44 anderen vinden dit leuk.
 2. Frosun
  Offline

  Frosun Ex-Staff

  Lid geworden:
  16 jan 2016
  Berichten:
  373
  Leuk Bevonden:
  70
  HYPE!
   
  HetIsTijmen en iFinq vinden dit leuk.
 3. Lars82NL
  Offline

  Lars82NL DDG Held

  Lid geworden:
  26 jan 2017
  Berichten:
  108
  Leuk Bevonden:
  3
  JAAAA!!!!!!!!!11
   
  HetIsTijmen en iFinq vinden dit leuk.
 4. iFinq
  Offline

  iFinq DDG Held

  Lid geworden:
  14 mei 2016
  Berichten:
  816
  Leuk Bevonden:
  93
  HYPE IS REAL! :)
   
  iMaurice vindt dit leuk.
 5. OfficialDaan
  Offline

  OfficialDaan Ex-Staff

  Lid geworden:
  9 mei 2016
  Berichten:
  45
  Leuk Bevonden:
  4
  Yeaaah!! Heb er zin in! Ik wens iedereen heeeeeel veel succes!
   
  HetIsTijmen en iFinq vinden dit leuk.
 6. iFinq
  Offline

  iFinq DDG Held

  Lid geworden:
  14 mei 2016
  Berichten:
  816
  Leuk Bevonden:
  93
  Jij gefeliciteerd met staff he! Ik zag je net lopen :)
   
 7. Sxnder
  Offline

  Sxnder DDG Held

  Lid geworden:
  17 jun 2016
  Berichten:
  285
  Leuk Bevonden:
  123
  HYPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
   
  iFinq vindt dit leuk.
 8. Mikki0416
  Offline

  Mikki0416 DDG Kenner

  Lid geworden:
  14 feb 2016
  Berichten:
  191
  Leuk Bevonden:
  35
  HYPEEE
   
  PancakeWithSugar en iFinq vinden dit leuk.
 9. NielsvOorsouw
  Offline

  NielsvOorsouw Legend

  Lid geworden:
  26 aug 2015
  Berichten:
  1.151
  Leuk Bevonden:
  177
  GEWELDIG! HYPE IS REAL! @Benderdt


  Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
   
 10. Clarithn
  Offline

  Clarithn DDG Held

  Lid geworden:
  28 jul 2016
  Berichten:
  336
  Leuk Bevonden:
  62
  Maar als je gewoon een plot koopt in atlanta als bedoeling een huis. Moet je dan ook 20k ofzo per maand betalen?
   
 11. Mr_Bart_MAND
  Offline

  Mr_Bart_MAND DDGGod

  Lid geworden:
  15 okt 2014
  Berichten:
  876
  Leuk Bevonden:
  310
 12. gelderen01
  Offline

  gelderen01 Super DDG lid

  Lid geworden:
  25 aug 2016
  Berichten:
  662
  Leuk Bevonden:
  21
  Hypeeee, hoe laat gaat het open?
   
 13. Evatje1234
  Offline

  Evatje1234 Super DDG lid

  Lid geworden:
  13 apr 2016
  Berichten:
  166
  Leuk Bevonden:
  3
  Ik heb er zin in :)
   
 14. Stiefan
  Offline

  Stiefan Guest

 15. DeadlyPlayer
  Offline

  DeadlyPlayer Ex-Staff

  Lid geworden:
  11 mrt 2017
  Berichten:
  248
  Leuk Bevonden:
  9
 16. Zhyreox
  Offline

  Zhyreox Youtuber

  Lid geworden:
  3 nov 2016
  Berichten:
  159
  Leuk Bevonden:
  24
  De HYPE!!! Holy Damm! Dit word veel info om in video's te verwerken man! :D
   
  iFinq en Boomtakje vinden dit leuk.
 17. UndercoverIza
  Offline

  UndercoverIza DDG Lid

  Lid geworden:
  8 feb 2017
  Berichten:
  54
  Leuk Bevonden:
  8
  ZIN IN
   
  UndercoverStitch vindt dit leuk.
 18. JaydenLans_
  Offline

  JaydenLans_ Ex-Staff

  Lid geworden:
  4 jul 2016
  Berichten:
  473
  Leuk Bevonden:
  79
  HYPED!!
  • CEO Red Street
  • Inwoner Sunnyville
  • Level 14
   
 19. - ̗̀ JustTimm ̖́-
  Offline

  - ̗̀ JustTimm ̖́- DDG Held

  Lid geworden:
  15 mrt 2017
  Berichten:
  277
  Leuk Bevonden:
  62
  #HYPEEEE

  I <3 MineTopia 2.0
   
 20. zetjex
  Offline

  zetjex Ex-Staff

  Lid geworden:
  4 jan 2016
  Berichten:
  23
  Leuk Bevonden:
  2
  Let's get hyped!!!
   
  NielsvOorsouw vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie