Update CITYCRAFT | NIEUWE WIJK: NIEUWBOUW?!

Discussie in 'Nieuws & Updates' gestart door DDG Server, 8 okt 2018.

 1. DDG Server
  Offline

  DDG Server DusDavidGames

  Lid geworden:
  30 apr 2014
  Berichten:
  171
  Leuk Bevonden:
  493
  Beste Spelers,

  In CityCraft zijn er vanaf nu nieuwe UPDATES beschikbaar. Via deze weg willen wij kenbaar maken welke updates dit zijn, en met welke nieuwe toffe mogelijkheden jij je leven verder kunt ontwikkelen op CityCraft. Hieronder komt een overzicht met de gemaakt de updates in CityCraft:

  [​IMG]


  Clovertown Uitbreiding

  De gemeente clovertown heeft een uitbreiding gedaan van de stad genaamd; De nieuwbouw. In deze wijk zijn veel nieuwe huizen en winkels te koop en zijn er weer nieuwe locaties om te ontdekken ook heeft de gemeente 2 nieuwe types gebouwen te koop:

  • PAKHUIZEN
   • [​IMG]
   • Dit zijn grote opslagruimtes speciaal gemaakt voor winkel eigenaren. Je moet daarom ook een winkel vergunning hebben om een pakhuis te kopen. Pakhuizen vallen onder de categorie huizen.
  • ETALAGES
   • [​IMG]
   • Dit zijn kleine winkeltjes die voor 25.000,- euro per stuk verkocht worden! Het speciale aan deze kleine winkeltjes is dat de eigenaar zelf, in overleg met de burgemeester, mag kiezen wat voor een winkel hij wilt openen.
  • THEATER
   • [​IMG]
   • Naast de nieuwbouw bevindt zich het nieuwe theater. In dit theater zullen events plaatsvinden. Dit gebouw is ook te huur voor spelers. Een veiling of misschien een zelf bedacht event, alles is mogelijk in het theater. Je betaald een vaste prijs per dag. Deze prijs is inclusief bouwkosten. Volg de instructies op de sign's en werk samen met het theater-beheer jouw plan uit.
  Ook is de gemeente Clovertown bezig met de afbraak van oude gebouwen in de stad. Heb jij een goed idee voor de betreffende locaties? Lever jouw idee in bij de gemeente, en wellicht kan jouw idee worden gerealiseerd in samenwerking met de gemeente!

  [​IMG]

  Wil jij dus de nieuwe updates in CityCraft ontdekken? JOIN dan nu onze server (play.dusdavidgames.nl) en speel CityCraft! Zorg dat je geld verdient, level omhoog gaat en dan zijn wij benieuwd of jij bijvoorbeeld als eerste één van de nieuwste etalages of pakhuizen bezit.

  Succes en veel plezier met het spelen in CityCraft!

  ~Het DDG Server Team
   
  #1 DDG Server, 8 okt 2018
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 okt 2018
  dragon4fire, GraafJesse en KayTijger vinden dit leuk.
 2. KayTijger
  Offline

  KayTijger DDG Lid

  Lid geworden:
  7 sep 2016
  Berichten:
  57
  Leuk Bevonden:
  8
  Gaaf! Ziet er weer goed uit :D
   
 3. Ticlonios1712
  Offline

  Ticlonios1712 CityCraft Staff DDGElite

  Lid geworden:
  5 sep 2016
  Berichten:
  97
  Leuk Bevonden:
  9
  oehh ziet er goed uit hoor!
   
  KayTijger vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina

 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie