Behandeld Can't Resolve Hostname, OS X YOSEMITE (10.10.5)

Discussie in 'Behandeld' gestart door Heerenbuilder, 9 apr 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Heerenbuilder
    Offline

    Heerenbuilder Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    25 jan 2019
    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
    Beste,
    Ik kan niet in de gehele DDG Server, er staat dan ''Can't resolve hostname''. MC restarten werkt niet, Mac restarten werkt niet en een andere Minecraft versie gebruiken werkt ook niet. Minecraft verwijderen en opnieuw downloaden werkte ook niet. Het IP klopt ook want dit is: play.dusdavidgames.nl . Ik speel op een Macbook Pro, OS X YOSEMITE 10.10.5. Als iemand hier een antwoord op heeft, zou ik het fijn vinden als u hierop zou willen reageren.
    Alvast bedankt, mvg
     
  2. Cornefootball
    Offline

    Cornefootball Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    14 mei 2017
    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
    Kan je wel op andere minecraft servers?
     
  3. Heerenbuilder
    Offline

    Heerenbuilder Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    25 jan 2019
    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
    Ja, ik kan op alle andere minecraft servers wél.
     
  4. Wxfly_
    Offline

    Wxfly_ DDG Kenner

    Lid geworden:
    13 mei 2017
    Berichten:
    23
    Leuk Bevonden:
    5
    Maak je gebruik van VPN?
     
  5. Heerenbuilder
    Offline

    Heerenbuilder Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    25 jan 2019
    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
    Ik gebruik geen VPN
     
  6. Wxfly_
    Offline

    Wxfly_ DDG Kenner

    Lid geworden:
    13 mei 2017
    Berichten:
    23
    Leuk Bevonden:
    5
    Weet je zeker dat je het IP goed ingevuld hebt? (Geen spaties ertussen, of iets?)
    Probeer ander opnieuw het IP in te typen. (zonder spaties erna)
     
  7. Toon/Tqqn
    Offline

    Toon/Tqqn DDG UltraLegende

    Lid geworden:
    27 aug 2014
    Berichten:
    1.878
    Leuk Bevonden:
    153
    Hallo @Heerenbuilder ,

    Misschien helpt dit?



    Pas op. De Intro is best hard. Dus pas op xD

    Met vriendelijke groet,
    Tqqn - Forum Moderator
     
  8. Heerenbuilder
    Offline

    Heerenbuilder Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    25 jan 2019
    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0



    Beste Toon
    Helaas werkte dit filmpje niet, het zou erg fijn als je een soortgelijk filmpje van Mac kunt vinden. Ikzelf is dit niet gelukt...
    Natuurlijk hoef je dit niet te doen ;)
    Mvg
     
  9. Wxfly_
    Offline

    Wxfly_ DDG Kenner

    Lid geworden:
    13 mei 2017
    Berichten:
    23
    Leuk Bevonden:
    5
    Ik heb niet heel veel verstand van DNS-server op Mac, maar dit kon ik ervan op internet vinden. @Heerenbuilder
    Dus geen idee of het werkt, maar je kunt het altijd proberen

    "DNS instellen op de Mac

    Wil je je DNS-server op je IMac of Macbook wijzigen, dan doe je dat als volgt:

    1. Ga op de Mac naar Systeemvoorkeuren > Netwerk.
    2. Klik op de knop Geavanceerd en ga naar het tabblad DNS.
    3. Klik op het plusje om een nieuwe server toe te voegen.
    4. Hier tik je het IP-adres in en sleep deze naar de bovenkant van de lijst.
    5. Klik OK en je hebt de nieuwe server ingesteld.
    [​IMG]

    Mocht je Mac niet reageren op de wijziging, dan kun je eventueel de DNS-cache verwijderen.

    DNS-cache verwijderen op de Mac
    Om je cache te verwijderen, moet je je Terminal openen. Dit gaat het snelst door ‘Terminal’ te zoeken in Spotlight. Nadat je de Terminal geopend hebt, typ je het volgende:

    sudo killall -HUP mDNSResponder;sudo killall mDNSResponderHelper;sudo dscacheutil -flushcache

    Druk vervolgens op Enter en vul je wachtwoord in als hier om gevraagd wordt. Zodra de cache is geleegd krijg je hiervan een melding.

    Let wel: het verwijderen van je cache is geen vereiste. macOS reageert over het algemeen vrij snel op het wijzigen van je DNS-server. Het verwijderen van je cache is alleen nodig als het niet werkt."
     
  10. Heerenbuilder
    Offline

    Heerenbuilder Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    25 jan 2019
    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
    Beste @TheyCallMeLin ,
    Excuus voor de late reactie...

    Ik weet nu hoe ik mijn DNS moet veranderen, maar geen idee naar welke “code”. Ik heb even gezocht op internet maar niks kunnen vinden, als jij toevallig meer weet, zou ik jouw hulp zeer op prijs stellen.

    Mvg, iemand die geen verstand van computer heeft
     
  11. Heerenbuilder
    Offline

    Heerenbuilder Nieuw DDG lid

    Lid geworden:
    25 jan 2019
    Berichten:
    7
    Leuk Bevonden:
    0
    Beste Iedereen,
    Het probleem is opgelost, hiervoor duizendmaal dank :)

    Mvg
     
  12. Zeveraar
    Offline

    Zeveraar Legend VIP DDGGod

    Lid geworden:
    28 jan 2017
    Berichten:
    243
    Leuk Bevonden:
    23
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina

  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie