Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Minetopia | Onderwijs BACHELOR & VERKOOPCURSUS!

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Minetopia spelers,

Zoals de meeste van jullie wel weten biedt het Ministerie van Onderwijs, Zorg & Welzijn verschillende opleidingen aan, waaronder bachelors. Er komen 2 nieuwe opleidingen aan. Lees snel verder!


Onderwijs Bachelor
Wij hebben tot nu toe verschillende bachelors aangeboden over verschillende (gedeeltes van) ministeries, behalve over onze eigen ministerie. Na bijna 2 jaar is het dan eindelijk zover, er komt een onderwijs bachelor. Bij deze bachelor leer je hoe je moet lesgeven (als docent natuurlijk), hoe je leerlingen te woord moet staan en hoe je aan het werk moet aan de onderwijs receptie. Ook ga je nadat je alle lessen en het examen hebt afgerond stage lopen binnen een onderwijs faculteit.

De belangrijkste informatie op een rijtje:
- Inschrijven kan al sinds 22-03-2019.
- De lessen starten aankomende week (week 13).
- Het rooster en andere informatie vind je op https://ddg.fyi/ozwmt
PS: Het rooster staat er vaak pas vanaf zondagavond op!


Verkoopcursus
Tot nu toe waren bijna alle opleidingen gefocust op verschillende ministeries/staatsbedrijven. Met de nieuwe faculteit ‘Ondernemerschap/Private Sector’ komt hier verandering in. De eerste opleiding die deze faculteit gaat aanbieden heet ‘Cursus Algemene Verkoopmedewerker’. Tijdens deze cursus leer je hoe je klanten te woord moet staan en hoe je verkoopwerkzaamheden moet uitvoeren. Er zit meer achter dan je denkt. ;)

Het is dus een cursus. Het voordeel van een cursus vergeleken met een bachelor is, is dat het maar 1 les heeft samen met het examen in 1. Het valt dus snel af te ronden!


De belangrijkste informatie op een rijtje:

- Inschrijven kan vanaf aankomende maandag 25-03-2019.
- De lessen starten ook ergens aankomende week (week 13).
- Het rooster en andere informatie vind je op https://ddg.fyi/ozwmt
PS: Het rooster staat er vaak pas vanaf zondagavond op!

BACHELOR BELONING
Wat ook nieuw is, is dat als je een bachelor (destijds) hebt afgerond, je een leuk afstudeer hoedje krijgt! Deze kan je opvragen bij de receptie. Deze mag je dus ook met terugwerkende kracht komen opvragen.

mzJwC3a4TQmjyqucn5b6ebaM06NbjpuZgDBKrxtJ6ZJq7FQ5s-WfE2OdEFjtluzOQJu8OwoYJYTv7Zfl9vYeTqGs-orgrXYV0N_RE1Eii3yv_-s3XucXoH8X7cU8KMx6OWpXFnAw

Zoals je ziet heeft het Minetopia Staff team weer een toffe update gemaakt! Dit allemaal om jullie spelervaring te verhogen en er nog meer nieuwe, toffe dingen zijn om te ontdekken in Minetopia op de DDG Server. (play.dusdavidgames.nl)

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! En maak nieuwe vrienden, of doe mee aan het ONDERWIJS!

Al enthousiast? Wij wel!


~ Loena31c
Minister OZW
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top