Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten CityCraft | Het Nieuwe HP Systeem!

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste spelers,

De tijd van de hartjes is voorbij. De tijd van HP is aangebroken! Wat voor effect heeft dit op de game? In deze forumpost gaan we jullie bijna alles uitleggen. We kunnen natuurlijk niet alles verklappen. Door zelf te spelen ontdek je natuurlijk veel meer!

8b14ff7125758953e702a4fdd916b89f.jpg



HP & Protection:

Okay, dus de hartjes verdwijnen en er komt HP voor in de plaats. Maar wat houdt dit precies in? In plaats van de normale 10 hartjes, begin je nu met 200 HP als level 1 speler. Als je nog niet bezig bent geweest met het levelen is het daar nu toch echt de tijd voor! Elke keer als je een level omhoog gaat krijg je namelijk een beetje HP erbij. Dus, hoe hoger je level, hoe meer HP je hebt!

Naast het basis HP krijg je ook meer protectie door het dragen van kleding! Des te meer kleding stukjes je aan hebt, des te hoger je HP is. Je level heeft hier geen invloed op, dus je kunt als level 1 zijnde al 400 HP hebben!


Wapens & Regeneration:

Voorheen deden wapens altijd een zelfde aantal hartjes damage, maar nu zijn de hartjes dus vervangen door HP. Hierdoor hebben we de wapens beter kunnen balancen. Ieder wapen heeft zijn eigen sterkte en zwakte gekregen. Vind jij uit wat de stats zijn van de verschillende wapens? En bedenk jij tactieken om jouw tegenstanders te slim af te zijn!

Medkits, First Aid Kits en Bandages werken nog steeds het zelfde als voorheen. Nu natuurlijk met HP in plaats van hartjes. Als laatste is de regeneration van jouw HP iets anders dan normaal. Wat precies vertellen wij niet. Dat mag je lekker zelf uitzoeken!

Op dinsdag, 18-12-2018, om 22:00 uur zal de update live gezet worden.

Wij hopen jullie genoeg geïnformeerd te hebben en zien jullie graag terug op play.dusdavidgames.nl!

Wij hebben er al zin in! Jullie ook?

~Het DDG Server Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top