Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten MINETOPIA | Goldcoin Digitalisatie

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Spelers,

Zoals jullie wellicht al hebben gezien in-game zijn de Goldcoins vanaf nu ook digitaal beschikbaar. Je kunt zelfs door middel van het spelen van Minetopia Goldshards verzamelen. Elke 20 minuten speeltijd wordt beloond met een kleine hoeveelheid shards.

Het commando /goldshards geeft aan hoeveel goldshards jij bij elkaar gespaard hebt.

De Goldcoin is vanaf nu dus digitaal gemaakt in de vorm van Goldshards. En in tegenstelling tot de Luckyshards kun jij deze zowel digitaal als fysiek sparen! Kies jij er voor om ze in je huis veilig op te bergen, dan is dat jouw keuze. Maar kies jij ervoor om je Goldcoin(s) te willen digitaliseren is dat ook mogelijk! 4 dagen in de week kun je in de Uniq Shop tijdens openingstijden deze laten digitaliseren door TimeWalk of Qildor. Ook is het mogelijk om tijdens deze avonden digitale Goldshards om te zetten naar een Goldcoin(s).

Alle nieuwe vergeven Goldshards worden vanaf nu digitaal afgegeven.

Zoals je ziet heeft het Minetopia Staffteam weer een toffe update gemaakt! Dit allemaal om jullie speelervaring te verbeteren en er nog meer nieuwe, toffe dingen toe te voegen in Minetopia op de DDG Server. (play.dusdavidgames.nl)

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! En handel vandaag nog met de tofste Youtubers en spelers!

Al enthousiast? Wij wel!

~Het DDG Server Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:

ItsJonah

DDG Held
ItsJonah
ItsJonah
None
Toffe update, alleen zo lijkt het wel een beetje op Lucky shards want een goldcoin kun je nog in je hand houden en straks niet meer
 

Marijn2341

DDG Held
Marijn2341
Marijn2341
None
Toffe update, alleen zo lijkt het wel een beetje op Lucky shards want een goldcoin kun je nog in je hand houden en straks niet meer
Als je goed leest zie je staan dat het digitaal als fysiek in game gaat zijn, En dat je goldcoins kan omzetten naar goldshards en ook omgekeerd.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top