Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten MINETOPIA | Auto UPDATE gaat LIVE!

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Spelers,

Bij het Ministerie houden we af en toe wel eens van rust, zo nu en dan. Maar dan klopt David aan met een GIGANTISCHE auto update waar het Ministerie van Economische Zaken weer nauw bij betrokken is.

da5faada9603e00fe2163ce26efb2ff8.png


Jullie hebben vast wel alle video’s al bekeken van David op DusDavidCraft. Hier kan jij alle nieuwe voertuigen bekijken. Ook in het gebouw van het Ministerie (op coords: X: -290, Z: -1760 te Downtown) kan jij ze zelf even goed onder de loep nemen! Met zo'n grote, maar ook zeker erg leuke, update komt er helaas ook een heel boek aan informatie bij die je hieronder kan vinden!


Het inleveren van je huidige voertuigen
Veel van jullie hebben nu al een bike, car of helicopter, deze zijn over een tijdje niet meer te gebruiken en zul je dus moeten inruilen tegen een nieuw exemplaar.


Waar kan dit en vanaf wanneer kan dit ?

In de Kaap is een nieuwe inkoop gebouwd voor voertuigen, dit zal ook het omwisselpunt worden voor ál jullie voertuigen. ( Coords: X1306 Y56 Z-315 )

Hier kun jij terecht vanaf ZATERDAG 15-09-2018 vanaf 20:00 uur.

Er staat maximaal 2 dagen wachttijd op de levering van je nieuwe voertuig, we zullen proberen iedereen zo snel mogelijk aan zijn/haar nieuwe voertuig te helpen.

Voorbeeld: Heb jij nu een roze auto, zal jij een nieuwe roze auto terug ontvangen.


Voorwaarden inruil:

  1. Wel wordt er gekeken of de aankoop te achterhalen is en of je nog voldoet aan de huidige eisen die verbonden zijn aan de voertuigen.
  2. Ook zal je een contract moeten tekenen, waarin een aantal basisregels staan waar iedereen met een voertuig zich aan zal moeten houden.
  3. Let op!! Er wordt goed gecontroleerd of je ooit een voertuig hebt aangeschaft of hebt ontvangen uit de lootcrates/goodie bags.

Waar kun je de nieuwe auto's kopen?

Zone 1

DeKaap, bij de oude bierinkoop kan jij lekker komen shoppen! Hier zul je onder andere fietsen en oxboards vinden, te koop vanaf level 1! Naast de normale verkoop van auto’s zullen hier vanuit het Ministerie ook af en toe AUTOVEILINGEN plaatsvinden! Hierover binnenkort meer info, te vinden in de inkoop.

Zone 2

Minetopia, de cardealer in Minetopia heeft na 3 jaar eindelijk eens haar assortiment aangepast naar hele snelle, flitsende bolides! Hier kun je echt vanalles shoppen zoals auto’s, motoren, helikopters en af en toe wat SPECIALS!

Zone 3
De inkoop zit nog steeds op dezelfde plek, hier zijn echt ultra zeldzame modellen te vinden! Sommige zelfs Malibu-Only!


LET OP: Wanneer de verkoop start van voertuigen zal hier zeker nog een forumbericht van geplaatst worden. Wij starten dus niet meteen met de verkoop van de nieuwe auto's!
Bij de inkoop zelf zal je ook nog veel informatie treffen! Mocht je nog vragen hebben omtrent deze update of andere zaken kan je altijd terecht bij het Ministerie van Economie.

Nieuwste Resourcepack:

Zoals je ziet heeft het Minetopia Staffteam weer een toffe update gemaakt! Dit allemaal om jullie speelervaring te verhogen en nog meer nieuwe, toffe dingen in de game te brengen om te ontdekken in Minetopia op de DDG Server. (play.dusdavidgames.nl)

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! En handel vandaag nog met de tofste Youtubers en spelers!

Al enthousiast? Wij wel!

~Het DDG Server Team
 

ZX_job

DDG Held
ZX_job
ZX_job
None
Super vet! Hoop wel dat de prijzen realistisch zijn, niet dat je voor een normale auto 50k betaald ofz, maar 20/30k ofz
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top