Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten MINETOPIA | Gereedschap & Ores (VOOR MT 3.0!)

Status
Niet open voor verdere reacties.

DDG Server

DusDavidGames
Beste Spelers,

Zoals jullie weten zijn wij als server druk bezig met Minetopia 3.0., om jullie alvast een mogelijkheid te geven voor een kleine voorsprong hebben wij als server het volgende bedacht:

public


Tijdens de volgende lootcrates
is er de mogelijkheid om uit je crate gereedschaptools en verschillende ores te krijgen. Deze items kunnen jouw al een eventuele voorsprong geven met 3.0. Wat precies de bedoeling is van de nieuwe items houden wij nog in het midden. Dat deze items handig zullen zijn en bruikbaar zullen zijn met Minetopia 3.0 is een feit!

Zoals je ziet heeft het Minetopia Staffteam weer een toffe update gemaakt! Dit allemaal om jullie spelervaring te verhogen en er nog meer nieuwe, toffe dingen zijn om te ontdekken in Minetopia op de DDG Server. (play.dusdavidgames.nl)

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! En handel vandaag nog met de tofste Youtubers en spelers!

Al enthousiast? Wij wel!

~Het DDG Server Team

 

CattMan7118

VIP
DDGGod
CattMan1998
CattMan1998
DDG God
ps iedereen het is nu uit lootcrates maar meschien als het online is woord het te koop aangeboden meschien

en teld dit ook voor de speciale gereedschap van qildor xanthus en de andere die in game zijn?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top