Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Onderwijs 2.0!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Carfferd

DDG SuperLegende
Carfferd
Carfferd
Quartz
Beste Minetopia spelers,

Zoals sommige van jullie wel weten zaten er grote veranderen aan te komen binnen Onderwijs, Zorg en Welzijn. Met de veranderingen bij Onderwijs, zorgen wij ervoor dat je voortaan véél breder bent opgeleid dan in het verleden.


Gefuseerd
- Een aantal faculteiten zijn gefuseerd, meerdere faculteiten zijn uiteindelijk 1 faculteit geworden:
- Binnenlandse Zaken, Economie & Financiën ---> EBF.
- Politie Academie & Juridische Academie ---> Justitie.
- Propedeuse & Prison Academie ---> Prop-Prison (Echter zijn dit wel 2 aparte opleidingen gebleven)

De diploma’s en certificaten die in het verleden zijn verstrekt, blijven natuurlijk geldig en terecht behaald. Alleen voor nieuwe studenten geldt dit nieuwe traject, of studenten die zich breder willen opleiden door eventueel een nieuwe opleiding te volgen.

Was jij nou een Bachelor aan het volgen binnen Onderwijs 1.0 en heb je het niet kunnen afronden? Dan kan je je inschrijfgeld terugvragen bij de Hulpcommissie. (Dyrenza) Zodra Onderwijs 2.0 start dan kan je je weer opnieuw inschrijven voor een Bachelor. Mocht je nou alleen nog wachten op je stage, contacteer dan Loena31c op TeamSpeak voor een schappelijke oplossing.


Onderwijs 2.0?
In verband met de zone-update zitten we tijdelijk vast in onze Juridische Academie in Graydale. De coördinaten en dergelijke vind je in de nieuwe Publieke Informatiesheet. Het U.v.M. is dus gesloten (Zie: http://bit.ly/OnderwijsMT)

- Vanaf 16-04-2018 19:00 starten de inschrijvingen van de Propedeuse & het Re-integratieprogramma weer. De lessen starten vanaf dinsdag 17-04-2018. *-> Het Re-integratieprogramma is even een uitzondering van deze datums & tijden, houd hiervoor goed het rooster in de gaten.

- De Bachelors gaan op een later moment pas weer van start. Er wordt momenteel aan onze nieuwe schoolcampus gewerkt. Waar deze komt en hoe en wat is nog geheim en zodra de opening van Onderwijs 2.0 in de buurt komt informeren wij jullie weer met een nieuwe informatiepost. Deze soort tussenupdate, dus de opening van de Propedeuse & het Re-inregratieprogramma kunnen jullie zien als een soort Onderwijs 1.5. Onderwijs 2.0 (dus de opening van de Bachelors) komt binnenkort pas.

- We wouden in ieder geval al wel vast weer beginnen met het aanbieden van de Propedeuse & het Re-integratieprogramma.


Kwijtscheldingen:
- Sinds de nieuwe levelcheck is het standaard level om een kwijtschelding aan te kunnen vragen 25. Als je een Bachelor gehaald hebt dan kan je vanaf level 23 een kwijtschelding aanvragen. (Dit geldt ook voor de Bachelors die je tijdens Onderwijs 1.0 hebt gehaald, dus voor het fuseren) (Diploma’s die uit de tijd van BDWilZ zijn uitgegeven zijn niet geldig en tellen ook niet mee als Onderwijs 1.0)


Onderwijs, Zorg & Welzijn:
- De naam van ons Ministerie is veranderd naar Onderwijs, Zorg & Welzijn. Ons Ministerie zal zich gaan opsplitsen in 2 departementen: 1 Onderwijs departement en 1 Zorg & Welzijn departement. Wat het verder inhoud krijgen jullie binnenkort meer over te horen. Tot die tijd, lekker speculeren ;)

- Verder zijn de slagings reglementen e.d. nog een beetje gewijzigd. Voor actuele informatie, roosters e.d, zie onze nieuwe infosheet.

Informatie:
Nieuwe infosheet: http://bit.ly/OnderwijsMT
Twitter Ministerie: http://twitter.com/OZW_MT
Twitter U.v.M.: http://twitter.com/UniversiteitMT


Met vriendelijke groet,

Loena31c & Carfferd
Staatssecretaris OZW & Minister OZW
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top