Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten 2 Jaar Minetopia Public Event week!

Status
Niet open voor verdere reacties.

WillemBouwens

DDG Legende
WillemBouwens
WillemBouwens
Quartz
2 Jaar Minetopia Public

Het is tijd voor 2 Jaar Minetopia Public, op Dinsdag 16-01-2018 zal Minetopia precies 2 jaar Public zijn!
Dit betekent dat het alweer 2 jaar geleden is dat er heel veel spelers voor het eerst de straten van het inmiddels verdwenen Qtraxia bewandelden.
Ookal hebben wij sindsdien al veel steden dag moeten zeggen en zijn er ook veel oude spelers afgehaakt maar ook veel nieuwe bijgekomen, we mogen terugkijken op 2 mooie en succesvolle jaren van Minetopia.

Wij zullen in Minetopia natuurlijk ook dit jubileum groots vieren, dit zal betekenen dat wij elke dag van de 16e tot en met de 23e verschillende events zullen hebben in Minetopia.

Graag brengen wij jullie allemaal op de hoogte welke events wij zullen houden deze week, hierover kun je meer lezen hieronder.

17 Januari 2018 19:00
Speciale Lootcrates
,
Natuurlijk zijn Graycoins en Lootcrates iets waar Minetopia om bekent staat. Daarom pakken we deze avond groots uit met de Lootcrates, ga jij ook een lootcrate halen?!

18 Januari 2018 19:00
Ijsbootjes Event
,
Altijd al willen meedoen aan een race in een Bootje over het ijs in Minetopia? Dan is dit je kans! Geef je snel op voor het event in de Mobiele Wagen naast het podium in The Zoo in The Hill, inschrijven kan bij WillemBouwens, MaureenElf of iBugged.
Daarnaast kan je je ook aanmelden via een boekje, dit betekent wel dat je geen 100% zekerheid hebt dat je daadwerkelijk meedoet. Als jij je bij iemand aan de balie aanmeld heb je meteen zekerheid of je mee kan doen, via een boekje kan het zijn dat de inschrijvingen al vol zitten.
Inschrijven voor dit event kan vanaf 16-01-2018 20:00 tot maximaal 18-01-2018 18:50! Dus wees snel!

19 Januari 2018 18:30
Minetopia Kennis Quiz
,
Weet jij alles over Minetopia? En ben jij er klaar voor om met iedereen de strijd aan te gaan om te zien wie nu het meest weet over Minetopia? Dan is dit jouw kans!
Zorg dat je om 18:30 aanwezig bent op TS en ingame. Om 18:30 zal er een link worden gedeeld naar een Google Formulier waarin jij 100 vragen krijgt over Minetopia, je hebt tot 21:30 om deze lijst volledig in te vullen!
Om 21:30 zal bekent worden gemaakt in The Zoo in The Hill wie de meeste antwoorden juist heeft ingevult.

20 Januari 2018 15:00
Parcour Cosmopolitan
,
Parcouren door Cosmopolitan?! Jazeker!
Herinner jij het je nog, een heel lange tijd geleden hebben we dit gedaan met een event en nu gaan we het weer doen.
Cosmopolitan is druk bezig met verbouwingen, de stad gaat helemaal veranderen! Daarom pakken wij onze kans om goed gebruik te maken van alle hijskranen enz. wie zal er het best parcouren door de stad?
LET OP: Je moet je voor dit event inschrijven, hierbij onderteken je een boekje. Als je dit ondertekent en je schrijft je dus in voor het event ga je akkoord met eventuele gevolgen van het verliezen van fitheid/dood vallen van een gebouw.
Eventuele spullen of andere dingen die je door het event kwijtraakt zijn wij niet aansprakelijk voor en is jouw eigen verantwoordelijkheid.
Inschrijven kan vanaf 16-01-2018 20:00 tot maximaal 20-01-2018 14:30! Dus wees snel!

21 Januari 2018 18:30
Modeshow
,
Een MODESHOW?! Ja een MODESHOW!
Het is eindelijk zover, we gaan weer een modeshow doen. Echter is deze modeshow wel verdeelt in verschillende categoriën, dus let goed op of je wel alle kleding tot je beschikking hebt voordat je je aanmeld!
Je kan je aanmelden voor de modeshow vanaf 17-01-2018 17:00, dit kan ook weer in de Mobiele Wagen in The Zoo in The Hill naast het podium waar de modeshow gehouden zal worden.
Je kan je inschrijven tot maximaal 19-01-2018 23:00 (INSCHRIJVINGEN ZIJN VERLENGT: KAN TOT 20-01-2018 20:30), hierna zullen wij alle aanmeldingen bekijken en worden de beste 16 aanmeldingen gekozen.
Op 20-01-2018 zal bekent worden gemaakt WIE er door zijn naar de Modeshow en dus de 21e mee mogen doen. Dit zal bekent gemaakt worden op twitter (@EventManagerMT) en zal ook duidelijk vermeld worden bij het Podium in The Zoo in The Hill.
LET OP: Bij jouw inschrijving moet jij jouw setje dat je gaat dragen bij de EERSTE ronde mee hebben, wij noteren dit en maken een screen van jou met het setje aan. Aan de hand van dit setje wordt je deelneming bevestigd.
De categoriën van de modeshow zullen de volgende zijn:
Ronde 1: Eerste 6 Eco Seizoenen (dit setje moet is dus jouw inschrijvingssetje)
Ronde 2: Graycoin Kleding, alles mag hiervan.
Ronde 3: Alle Eco Seizoenen, Quests, Events Kleding.
Ronde 4: Random
Ronde 5: Random
Verdere accesoires zijn altijd toegestaan, hieronder vallen dus ook Sportschoenen! Echter vallen de gekleurde Sportschoenen onder Graycoin Kleding!
Verdere vragen? Stel ze aan WillemBouwens, MaureenElf of iBugged.

22 Januari 2018 19:00
Pompoenen Zoektocht,

We pakken de Pompoenen/Paaseieren plugin weer even uit de kast! Jullie krijgen een half uur de tijd om zo veel mogelijk Pompoenen te zoeken door de volgende steden: The City, Minetopia en Sunnyville.
Wie de meeste pompoenen vindt zal een prijs ontvangen! Je hoeft je voor dit event niet aan te melden, zorg wel dat je in het TS channel zit!

23 Januari 2018 20:30
Vuurwerk Show
,
Vuurwerk! Een van de dingen die toch altijd nog best leuk blijven om te zien op Minetopia! Daarom hebben we een knallende afsluiter voor het 2 Jaar Minetopia event!
Een mooie vuurwerkshow! Waar dit zal zijn zal nog duidelijk worden, houdt TS in de gaten en twitter van de Event Manager Minetopia natuurlijk ook! (@EventManagerMT)

Daarbij waren dit alle events, hopelijk zien we jullie allemaal bij de events de komende tijd! Vergeet je niet voor de events waarvoor je je moet inschrijven in te schrijven. Tot bij de events!

- WillemBouwens [Event Manager Minetopia]
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top