Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Wat is er Nieuw?
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Gesloten Survival 2.0 Event!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Twytmo

Ex-Staff
Twytmo
Twytmo
Quartz
tCFdfAijNpARUIqeLa8SgnMLjipbgqtOg2AeBdsEkxiWZG46isyz3i78nBzz9CYbjO9rgDnVzq8SiT4ozme7QF0VrXYwcNUAQE-o4qCN5GE4AHr9aerMVIx-E1XuoNGiT2OCmcZo


Beste spelers,


Aan het begin van Survival 3.0 werd er gezegd dat de Survival wereld van 2.0 misschien een keer open zou gaan om daar rond te kijken. Het heeft even op zich laten wachten, maar dan is het nu ook écht tijd om dit plan door te zetten. We gaan voor ongeveer een week de oude wereld, Survival 2.0 wereld dus, online gooien!

Deze wereld is open van 20 november 20:00 t/m 26 november 20:00! De versies waarmee je kunt joinen zijn: 1.7.10 t/m 1.12.2! Je kunt het joinen door in je Game Selector op Survival te klikken. Dan krijg je een menu waarmee je naar Survival 3.0 kunt (de huidige Survival) of naar dit Event kunt.

Er zijn echter wel een aantal dingen anders binnen dit event. Zo kun je bijvoorbeeld niets slopen, maar heb je wel fly! Als je (actief) hebt gespeeld op Survival 2.0, heb je je homes ook nog. De homes werken als volgt:

/home om al jouw homes te kunnen bekijken.
/home <homenaam> om naar jouw home te tpen.
/sethome <homenaam> om een home te plaatsen op een plek.
/delhome <homenaam> om een home te verwijderen.

Natuurlijk zitten er ook wat regels aan dit event. De huidige Survival-regels gelden ook in dit event. Daarnaast gelden de algemene DDGServer-regels ook. Deze kun je hier vinden: ddg.fyi/serverregels.

Wij hopen dat jullie er een beetje zin in hebben, en misschien zien wij jullie daar!

- DDG Event Management & PL Survival
Carfferd & Twytmo
 

Alex1000Gamer

VIP
Alex1000gamer
Alex1000gamer
Quartz
nog 1 vraag.. is dit VOOR of na de grote griefing van Survival of?... want anders heeft et voor mij geen nut.. ivm dat alles door wat kloothommels is opgeblazen.. :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Top