Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!
TheDutchRuben

Profielposts Posts Over mij

 • Beste TheDutchRuben,
  Ik vind het erg jammer dat ik niets van je hoor. Nu weet ik nog steeds niet waarom ik gebanned ben. Je zal het wel druk hebben. Waarom is dit forum er eigenlijk?.
  Beste TheDutchRuben,
  Op 1 april ben ik gebanned bij PlanetCraft. Ik heb toen een unban aangevraagd. Er stond dat ik met jou contact op moest nemen. Ik heb nu de regels goed doorgelezen maar ik begrijp niet wat ik verkeerd deed. Het spijt me als ik iets heb gedaan wat niet mocht. Ik wil heel graag weer meedoen. Wil je mij uitleggen waarom ik verbannen ben? Zou ik een unban mogen? Ik hoor graag van je.
  MatsT7
  Ik ben gebanned omdat ik de brug van Tasmania had gehakt het was toen alleen zaterdag ochtend en stond het er niet bij dat het banneble was. Ik ben vanochtend gebanned. Zou ik een unban mogen?
  T
  Teuneleuntje
  Je kan ook reageren op het berichtje dat ik je heb gestuurd
  ik ben gebanned door dat ik nieuwsrierig was of ik blokken kon breken bij de brug van tasmania.
  maar ik wil graag door want ik heb al een island en al meer als 15 uur time en me mc naam is Dean_1509
  ik hoor graag van u
 • Laden…
 • Laden…
Top