Menu

JOIN DISCORD
0 Leden Online
JOIN 0 ONLINE SPELERS play.dusdavidgames.nl
Welkom op DusDavidGames! Welkom op bij de DusDavidGames Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!
Benderdt

Profielposts Posts Over mij

 • Lieve Benderdt
  zoals ik me kan herrineren was ooit permanente DDG legend maar ik heb al die jaren in de lobbie gederpt en toen kon ik het al niet kopen.
  maar wilde toen die tijd heel graag maar nu nog steeds.
  als het ooit een periode is voor een perm rank zou je die willen
  kiezen en als er een giveaway van komt gun die me zo lang ik geen twitchrank heb wil ik perm ddglegendrank,
  ik koop elke maand in de shop.
  Hoi, Benderdt is er toevallig een Vacature voor helper vrij zoja kan je me dan misschien even een Berichtje sturen Mvg: Jop (101st_Airborne)
  Beste Benderdt Wilt u mij aub weer terug in de discord groep doen ben er uit gekickt omdat een van mijn vrienden een link stuurden van een discord groep
  beste benderdt,
  ik heb een probleem ik was lekker aan het spelen op malino maar helaas ben ik vast komen te ziten in een auto waar ik helaas niet zelf uit kan. als heb net goede spelen dus zou het vervelend vinden om die kwijt te raken. ik heb mogelijk dat u een tijd meld waneer u online bent of een andere staff die mij zou kunnen helpen dan zorg ik er voor dat ik er dan ben.
  gr eric wouters (wookie07)
  HEy @Benderdt, mijn texture pack bugt. Ik kan geen enkel getextued kleding stuk zien (obsidian etc). Ik heb gewoon opfitine. Hoe kan het dat het dan niet werkt?
  hoi Benderdt
  Ik ben net een halfuurtje geleden gebanned van de MT server voor FlyHacks terwijl ik dat niet gebruik ik had eerder deze middag voor bijna 80euro aan zakgeld besteed aan MT in de DDGshop dus zou het ook niet logisch zijn als ik ging hacken Ik werd gebanned toen ik springend het vrijheidsbeeld aan het afdalen was Ik zou daarom heel graag unban of mijn zakgeld terug krijgen
  Mvg MolMans (Skype lucasmol2003)
  De kleding en het afhaal bewijs waren de resultaten van een lootcrate opening van 5 crates, en de Graystok was ook gekocht. Dat is bij elkaar toch al €100,- die gedespawned was binnen een minuut! Ik stress hem hierdoor echt pittig hard, en had dus de vraag of jij me misschien zou kunnen helpen???
  Toen ik, amper een halve minuut nadat ik dood ging, terug was waar ik dood ging, lagen Dr nog maar een paar spullen. (Als een helm en wat waterflesjes.) Op het moment dat ik dood ging was er niemand anders in de buurt die de spullen op had kunnen pakken. En toen ik daar weer aan kwam, was er ook niemand in de buurt..
  Hallo Benderdt. Ik heb een probleem. Ik ben ongeveer een half uur geleden dood gegaan. Ik had nogal belangrijke spullen op zak, zoals een afhaal bewijs van de veiling van Glashelder, en een Graystok en nog redelijk wat kleding....
 • Laden…
 • Laden…
Top