jul
11
Beste Spelers,

Vanaf 10-7-2019 zijn er weer een aantal mensen een rank rijker geworden!

Bij de DDGVIPS+ vinden wij een nieuw gezicht:

NIEUW:

- DetectiveJimmy
- Tolfer

VERLOREN:

- JurreRozemeijer
- sebastiaanz99

Bij de DDGVIPS vinden wij een aantal nieuwe gezichten:

NIEUW:

- JurreRozemeijer
- sebastiaanz99
- Zinvol
- ItsJeBoyMax
- _GameStyle
- weijsy
- Tolfer
- kingstealz_

TERUGKEREND:

- azarlol

VERLOREN:

- gilyus
- Mjaartenn
- foxgio
- MasiveDiego
- iRoque
- Bigpapa255
- AlwayzSalty
- EsmeeArrows
- iDoWhatYouWant
- Apietoetoe
- Creepytjuhh

Gefeliciteerd allen met jullie promotie naar de nieuwe rank!

In de TOP 10 zijn er verschuivingen wat er als volgt uitziet: ook komen er een paar dicht in de buurt en wat word het volgende maand!?

1. Daan_Holland (1)
2. CasComp (4)
3. kenny14000 (3)
4. bad_boytje (2)
5. J3tzee (5)
6. MartijnDDG (6)
7. SmarcovD96 (7)
8. Belgistan (8)
9. Hieristim (15)
10. Dtclej (10)

Volgende maand weer een nieuwe update en belangrijk is dat je hier geen race van maakt die je in de problemen kan brengen. Wij waarderen iedere vorm van support.

Vanavond zullen alle nieuwe ranks uitgedeeld worden!

~Het DDG Server Team
jul
11
Beste Minetopia spelers,

Na bijna een jaar wachten, vele verschillende staffleden die er aan gewerkt hebben is het eindelijk zo ver MINETOPIA 3.0 is live! De update bestaat uit veel grote maar ook kleinere wijzigingen dus lees even rustig deze forumpost door om alles mee te krijgen!
In deze forumpost zullen wij alle in en outs vertellen die Minetopia 3.0 allemaal met zich meebrengt.

Gratis Whitelist
Voorheen was er een whitelist nodig om Minetopia te joinen. Maar vanaf vandaag is Minetopia VOLLEDIG gratis. Wel zal je een gratis whitelist moeten halen op shop.dusdavidgames.nl

[​IMG]

Grinding
Een van de belangrijkste onderdelen van de update, grinding op Minetopia! Jij kan straks in verschillende steden een mine opzoeken en hier urenlang hakken naar ores. Haal je pickaxe bij een winkel en misschien word jij wel de beste miner van Minetopia!

Zit je veel liever boven de grond, dan kan je gezellig met iemand anders langs de waterkant zitten vissen! Deze vissen kan je bewaren of verkopen en zo een zakcentje verdienen! Ga jij de grootste vis vangen?

Als je liever thuis zit dan kan jij in je achtertuin je eigen groente laten groeien! Koop een zaadje bij de winkel en wacht geduldig tot het helemaal gegroeid is want anders mislukt je oogst misschien straks! Heb jij straks geen winkel meer nodig en produceer je al je eigen eten?

Alle grinding locaties zijn te vinden op de live dynmap met een duidelijk icon.

Uniq
Jullie hebben het vast allemaal al gezien in Graydale, de nieuwe Uniq shop. We hebben niet alleen een nieuwe winkel maar ook een heel nieuw systeem, door middel van Tokens!

Jullie zijn gewend om veel uniq kleding uit de vendingmachines en crates te krijgen, maar dit gaat veranderen. Vanaf aankomende lootcrate avonden is het mogelijk om Tokens te verzamelen. Met...
Melding Summer Quest
jul
10
Beste spelers,

De Summer Quest is er!
Herinneren jullie de GodQuest nog van de vorige keer? niet?
Dan leggen we het graag nog een keertje aan jullie uit!

[​IMG]

De ultieme grindgame:
De Summer Quest was dé ultieme grindgame en is dus terug op DDG onder de naam Summer Quest geheel in Summer Style! Zodra je de game inkomt zie je gelijk dat je in een arena staat met een aantal kisten. De kisten hebben timers. Zodra de timers aflopen kan jij de kist looten en vervolgens de resources in de crafting tables doen. Door in de crafting tables op het enchanted blokje te klikken kan je een stack van 1 item omzetten in 10 blokken van het volgende item. Als je een stack van het laatste item hebt, kan je bij de linker crafting table jouw resources per uur ophogen, de middelste kist jouw resources uit de kisten ophogen en in de laatste kist kan je de diamonds verzamelen.

De diamonds zijn uiteindelijk de punten die je nodig hebt om hoog op de lijst te komen staan.
Het leaderboard staat achter je en daar kan je altijd live de uitslag in de gaten houden.

De prijzen:
Het wordt het zeker waard om te strijden in het klassement omdat dit de prijzen zijn voor de nummers 1 t/m 10!

Plek 1 DDGLegend rank tier 3 voor 1 jaar!
Plek 2 DDGLegend rank tier 3 voor 0,5 jaar!
Plek 3 t/m 5 20 Summer lobby crates
Plek 6 t/m 10 10 Summer lobby crates

De Summer Quest staat live vanaf NU t/m 26-7-2019!

We hopen je te zien bij deze leuke, tijdelijke minigame! Misschien win jij die ------- wel!

Officiële DDG Server pagina's
@DDG_Server
@DDGServer
@ddgserver
David
David2
...
jul
05
Beste spelers,

Vandaag 5-7-2019 hebben wij de grote Planetcraft Medieval update geplant staan om voor jullie te releasen.
Deze update heeft een aantal onderdelen erin zitten die bij ons voor behoorlijk veel stress en energie hebben gezorgd! Nu vraag jij je af waar is het fout gegaan en wat is er precies fout gegaan waardoor wij de update vandaag niet online kunnen krijgen.

Waarom gaat de update niet door?
Na zelfs afgelopen nacht nog uren ervoor gewerkt te hebben zijn wij er niet in geslaagd om alle game aspecten op tijd in de game te krijgen. Wij zijn continu bezig geweest met ons eigen concept te verbeteren en verder uitdenken wat heeft geleid tot veel meer manuren dan wij hadden verwacht en berekend. Denk aan een HP systeem die voor elke stukje gear en elk wapen haar eigen HP, durability, effecten en zelfs nog abilities kan krijgen. Wij willen dit zo groots en gaaf aanpakken dat wij dit niet binnen de tijd af hebben kunnen krijgen.
Daarnaast vinden wij het ook heel belangrijk dat jullie, de spelers, de update ook prettig vinden om te spelen. Daarom willen wij graag een test met de spelers, jullie dus. Om te kijken of de effecten daadwerkelijk wel goed gebalanceerd zijn en of ze überhaupt wel in de game passen.

Nu zouden jullie natuurlijk zeggen verschuif dit een week of misschien zelfs nog minder om te zorgen dat alles wel goed werkt en alles er wel inzit. Natuurlijk is dit iets waar wij over na hebben gedacht, maar met ook de release van Minetopia 3.0 die wij niet ook willen verplaatsen hebben wij ervoor gekozen om Planetcraft naar 19-7-2019 op te schuiven.

Compensatie
Wij schuiven de schuld van het niet halen van deze release datum compleet op ons zelf en zijn er van bewust dat wij jullie hierbij teleurstellen. Deze update was geplant binnen 4 maanden waar wij ons alsnog netjes aan zullen houden. Het is natuurlijk wel heel vervelend om een datum te...
jul
03
Beste Minetopia spelers,

Sinds vandaag hebben wij weer een vernieuwde versie van de Minetopia Texture pack online staan.
De Lite versie wordt voor de mensen die dit aan hebben staan automatisch gepusht.
Mocht je dit ook willen, maar je weet niet hoe?
Voor de mensen die de texture pack toch liever downloaden en zelf aan uit willen zetten kan dat altijd via deze pagina: TEXTURE PACKS

Ook heb jij voor de Minetopia Texture pack Optifine nodig om alle items te kunnen zien!
Heb je dit nog niet geïnstalleerd? Lees dan hier hoe je dat kan doen!

Wat zit er in de pack?
In deze pack zijn er een aantal nieuwe heads toegevoegd van maskers tot aan een paar derp items. Uniq gaat haar Final Legendary seizoen in en dat moet natuurlijk wel goed gebeuren! De legendaries die te zien zijn naast de kleding zijn voor de Non enchanted versies, de enchanted versie hebben een Legendary van +1. Daarnaast gaat het Eredivisie seizoen binnenkort weer van start en jij hebt nu de kans om jouw favorieten team te supporten met de eredivisie setjes! Als laatste krijgt Justitie nog een flink make-over met vernieuwde en nieuwe gear!

Hierbij het overzicht van alle NIEUWE items in de Minetopia Texture pack 6.7:

HEADS:

[​IMG] Ontstopper Head ( The Battle )
[​IMG] Wolf pet ( The Battle )
[​IMG] Eiken Kapje
[​IMG] Aureool...
jul
02
Beste spelers,

Ondertussen weet bijna iedereen dat DDG haar eigen Discord server heeft! Toch merken we dat nog relatief weinig mensen daadwerkelijk onze server gebruiken en daar willen we graag verandering in brengen, dus daarom een volledige post over Discord!

[​IMG]

Wat is er allemaal op Discord?

Acties ten eerste! Alle acties verschijnen op Twitter en op de server zelf, maar ook op Discord. Dus geen zin om Twitter op te starten? Of om online te komen op de server? Bekijk dan gerust Discord. Naast de standaard acties hebben we ook nog de exclusieve giveaways, deze zijn alleen via Discord te vinden. Verder is het ook een handige manier om staffleden te benaderen, maar ook om gezellig met andere speler te kletsen.

Levels en Ranks
Op onze Discord is het mogelijk om ranks te behalen. Deze ranks laten jouw status zien op onze Discord. Bij deze rank hoort een level die weer gelijk staat aan een aantal XP die je kan verdien op de DDG Server! Hierbij een overzicht van de levels, ranks en de bij behorende XP!

1 nieuw DDG lid 10xp
10 DDG lid 100xp
20 super DDG lid 500xp
35 DDG kenner 1000xp
50 DDG held 2500xp

75 DDG superheld 5000xp
100 DDG legende 10.000xp
120 DDG super legende 25.000xp
150 DDG ultra legende 50.000xp
200 DDG god 75.000xp

Alle XP die erachter staat is de hoeveelheid Lobby XP die je verdient door gezellig te kletsen en te levelen op Discord, dit geeft je dus extra motivatie om gezellig te gaan doen!


Youtube promotie
We hebben een paar channels speciaal voor jullie...
jul
01
Beste Minetopia spelers,

De laatste tijd zijn er een aantal aardbevingen geweest in Malibu, gisteren is er code rood gegeven voor Malibu en momenteel wordt Malibu ontruimt. Dit doen wij natuurlijk niet zonder reden….

De grote vraag de laatste tijd, gaat Malibu weg?
Het antwoord op die vraag is….. nee!

Wat gaat er gebeuren?

Malibu is een van de oudste steden in Minetopia die qua bouw en infrastructuur erg achter loopt. Dat gaan we veranderen met een splinter nieuwe update! Er gaat enorm veel veranderen, we zullen een paar dingen verklappen:
  • De eilanden waaruit Malibu bestaat gaan verder uit elkaar liggen
  • Nieuwe wegen
  • Nieuwe bruggen en tunnels
  • Nieuwe boulevard
  • En nog veel meer…
Wil jij nou weten wat er precies gaat gebeuren? Dan moet je na de update in Malibu kijken!

Er zullen ook een aantal gebouwen/ tuinen van spelers worden aangepast. De gemeente is bezig met deze spelers te contacteren.

Wanneer is de update

Op 6 juli om 10:00 gaat Malibu/The Hill in lockdown! Het is onbekend hoelang de update gaat duren. Wij hopen dat voor dat de avond begint Malibu uit lockdown kan. Wil jij doorspelen op 6 juli? Log dan niet uit in Malibu /The Hill op 5 juli.

Malibu inwoners, let op!

Zorg er ook voor dat je huis leeg is voor 6 juli, zodat de update extra snel kan verlopen, anders zullen wij je spullen netjes opbergen en kan je ze ophalen bij de gemeente.

Heb jij geen opbergplek voor je spullen? Neem contact op met de gemeente, die zullen iets voor je regelen.


Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! En maak nieuwe vrienden, of doe mee aan de EVENTS!

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben!

Al enthousiast? Wij wel!

Officiële DDG Server pagina's
@DDG_Server...
jul
01
Help... Hoe installeer ik Optifine?

Geen zorgen, volg de onderstaande stappen en installeer eenvoudig Optifine!

Optifine kun je downloaden op de Optifine downloadpagina (Optifine.net). Kies de versie overeenkomst met van de versie van jouw Minecraft.

Weet je je Minecraft versie? Kies dan een van de bijbehorende Optifine versies. Heb je bijvoorbeeld Minecraft 1.13.2? Kies dan Optifine 1.32.2 HD U E7.

[​IMG]

Klik daarna op download. Je wordt naar een adf.ly link gestuurd. Je kunt daar soms vreemde advertenties zien. Klik hier vooral niet op. Wacht 5 seconden en druk rechtsboven op:

[​IMG]

Je wordt dan naar een download pagina gestuurd waar jij Optifine kunt downloaden.

Klik daarna op de blauwe link!

Installeren:

Als de download klaar is, druk op het bestand linksonder en open het bestand.

[​IMG]

Dit zal het volgende venster openen:

[​IMG]

Check voor de zekerheid of je Minecraft inderdaad is geïnstalleerd in de folder die Optifine nu aangeeft. Is dat zo? Druk dan op Install en je bent klaar! Als je Minecraft opnieuw opstart zal het automatisch Optifine selecteren! Zo niet, dan kun je deze zelf ook kiezen door je Minecraft versie te wijzigen naar een versie met Optifine.

Let op!...
Update BOREAS CRATE
jul
01
Beste PlanetCraft spelers!

Wij als staff hebben laatst een paar vreemde berichten weten te onderscheppen van een onbekende groep. Deze berichten hebben wel.. ‘interessante’ informatie. Hopelijk kunnen jullie er iets mee!

-=====-
“De Kyrians en de Grim zijn de laatste tijd steeds actiever geweest rondom het menselijke ras.. Ze nemen dan ook steeds vaker machtige voorwerpen mee vanuit de ruimte als geschenk of handelsvoorwerp.

De geruchten gaan dat vele van deze voorwerpen naast hun originele functie als wapen of pantser nog voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden. Als sleutel bijvoorbeeld. Hier moeten we meer onderzoek naar gaan doen, voor het geval deze voorwerpen nuttig kunnen zijn.

Deze voorwerpen zijn echter niet allemaal origineel eigendom van de twee rassen die zich bezighouden met de planeet Terra, in de volksmond ‘Aarde’ genoemd. Het is misschien onwijs om deze wapens in de handen te laten vallen van de Terrans, ook wel ‘aardlingen of mensen’ genoemd. Kijkende naar de vorige kee-..” *Dit is het einde van het leesbare bericht*
-=====-

Andere onbekende rassen? En van wie komt dit bericht af?
Misschien krijgen we op een later moment antwoorden op deze vragen..
Op een vraag kunnen we wel antwoord geven.. Nieuwe items!

[​IMG]

De aliens brengen nieuwe items met zich mee en die kan jij bemachtigen!
Ga jij zorgen dat je de almachtige “Medaxian Priest Sword” in handen krijgt? Of spaar jij liever voor het “Ancient Boreas” setje?

Uiteraard zijn dit niet de enige items die worden geïntroduceerd! En vergis je niet!
Dit zijn geen normale items.. Ze zullen waarde hebben bij de verschillende rassen aliens en sommige zullen in een later stadia bruikbaar zijn op verschillende locaties als sleutel!

Wil je deze items krijgen? Dan heb je aankomende 2 weken de tijd om de BOREAS CRATE te openen! Ben je bang dat alle items er al uit zijn? Wees niet...
jun
19
Beste Minetopia spelers,

Wij hebben jullie mening nodig


Wij van het Minetopia team hebben jullie mening nodig, ditmaal over de presidentsfunctie. Zoals jullie wel weten zijn er destijds verschillende presidenten geweest, alleen was er het afgelopen halfjaar geen president. De reden hiervan is dat wij geen goede invulling aan deze functie meer konden geven. Bovendien zijn er binnenkort nieuwe verkiezingen voor de Kamer van Minetopia. De afgelopen verkiezingen (januari) is de presidentsfunctie daar al uitgelaten. Alleen omdat er dus nieuwe verkiezingen aankomen, willen wij jullie spelers een keuze uit 3 mogelijkheden geven:

1. Er moet een president komen, via de kamerverkiezingen. (die zich nu gaan afspelen)
2. Er moet een president komen via aparte verkiezingen.
3. Er moet geen president meer komen.

Het stemmen op 1 van deze 3 opties kan binnenkort in-game gedaan worden. Ook zal het mogelijk zijn om blanco te stemmen. Het stemmen kan van donderdag 20-06 vanaf omstreeks 14:00 t/m vrijdag 21-06 22:00. Je kan stemmen bij elk gemeentehuis en bij de Kamer van Minetopia. De uitslag zal zijn op zaterdag 22-06 om 15:00 op TeamSpeak. Daarnaast zal er een forumpost komen over de uitslag!

Wij zullen de optie dat de meeste stemmen krijgt doorvoeren, het gaat hier immers om de spelerswens*.

Wat moet een president doen?
Mochten optie 1 of 2 als uitslag door de stemmingen komen, dan is het nog de vraag wat een president moet gaan doen. Moet een president zich veel onder de spelers bevinden en zijn/haar bevindingen aan de projectleiders doorgeven? En is een president welkom in de minister vergaderingen waar alle nieuwe updates en voortgangen in de game besproken worden? In het laatste geval moet je wel bedenken dat we dan op zoek zijn naar een wat oudere, met volwassen gedragingen president, zonder enige bijzondere BAN history. Het is aan jullie om te laten weten wat jullie graag willen. Heb...
  1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
    Ontzet Notitie