mei
25
Je leest het goed! de laatste keer dat de legend rank in de shop komt!!
Het maximum aantal gebruikers die wij voor ogen hadden zijn langzamerhand bereikt daarom dan ook de laatste keer dat de rank in de shop komt en niet meer zal terug keren in deze vorm.

Kortom de discussie beginnen 'JA JA' het zal wel, is bij deze dan ook echt niet nodig!!

Vanaf vrijdag 19:00 avond t/m zaterdag 23:59 komt de rank nog eenmalig in de shop. Waarbij jij misschien wel die gene kan zijn die nog zijn eigen prefix op DDG mag bepalen.

Ook een laatste oproep aan alle VIPS, Super & Ultra VIPS: Ook voor jullie is onderstaande regeling voor de laatste keer van kracht. Mochten jullie nog willen switchen en gebruik willen maken van de dikke korting op basis van 299,99 euro dan is het nu jullie kans

  • VIP: Dit zijn de huidige groep VIP leden.
- VIP prefix op de lobby en sommige games op DDG.

- 25% Korting voor een upgrade naar LIFETIME LEGEND rank.

- MOGELIJK eerder toegang tot nieuwe gamemodes (geen garantie).

- Er komen in deze groep geen nieuwe leden meer bij. Dit doen we zodat deze rank langzaam zal komen te vervallen.

  • SUPER VIP: Dit zijn nieuwe VIP leden.
- Super VIP prefix op de lobby en sommige games op DDG.

- 35% Korting voor een upgrade naar LIFETIME LEGEND rank.

- EERDER toegang tot nieuwe gamemodes. Dit is vergelijkbaar met de ELITE/LEGEND DDG Rank.

- Teamspeak Super VIP icon.

  • ULTRA VIP: Dit zijn ook nieuwe VIP leden.
- Ultra VIP prefix op de lobby en sommige games op DDG.

- Keuze uit gratis upgrade naar LIFETIME LEGEND rank.

- EERDER toegang tot nieuwe gamemodes. Dit is vergelijkbaar met de ELITE/LEGEND DDG Rank.

- Eenmalig Emerald...
mei
19
[​IMG]

Beste DDG-spelers,

Daar zijn we weer! We zijn even verder sinds dat The Battle live is gegaan! Naar onze mening is de release erg goed verlopen, en we zijn blij hoe jullie erop hebben gereageerd!
Ook zijn we erg tevreden over de feedback die we van jullie hebben gekregen. We zijn hier meteen mee aan de slag gegaan, zodat we de game zo goed mogelijk kunnen optimaliseren. Hierbij zijn we ook al verder gegaan met leuke updates en toevoegingen aan de game! In deze forumpost willen we jullie graag op de hoogte brengen hiervan!

Door jullie feedback hebben we als eerste het scorebord in Team Deathmatch en 2vs2 aangepast. Je kan nu zien hoeveel Kills en Deaths iedereen heeft, ook van de tegenstanders! Hierdoor wordt hopelijk de competitiviteit nog groter!

Jullie waren erg enthousiast over de intro die Milan heeft ingesproken, daar waren we blij mee! Wel vonden sommige van jullie hem iets te lang duren. Dus we hebben de mogelijkheid gegeven om het intro te skippen. Wel heb je hiervoor de DHD-Rank nodig.

We gaan zoals eerder gezegd ook al dingen toevoegen aan de game! Als je goed hebt gekeken in de lobby zag je de crates al staan! Deze zullen snel beschikbaar worden. We hebben 3 verschillende crates. Een gratis Daily Crate, een normale crate en een DHD-crate. Hier kun je vette items uit krijgen zoals coins, badges en kleding! De normal crate en de DHD-crate zal te koop zijn op shop.dusdavidgames.nl. Hiermee kan jij goed werken aan je carrière als soldaat, en je valt ook nog eens goed op in de lobby!

Hierboven heb je het al een paar keer zien langskomen. Kleding! Binnenkort is het mogelijk om je eigen vette setje te creëren in The Battle! Deze kleding zal te vinden zijn in de crates! Heb jij als eerst je kledingkast volhangen? Succes!

Daarbij zullen jullie de optie krijgen om een beter inzicht te hebben in wat jullie precies nodig...
mei
08
Beste spelers,

Dinsdag 8 mei 20:00 zal Malino haar ALLERLAATSTE GROOTSTE EVENEMENT houden! Dit willen we natuurlijk groots gaan uitpakken, dus hebben wij een tof evenement opgezet waar je ook nog eens heel veel lobby prijzen kunt winnen!
Lees verder voor informatie over het evenement.

Na dit event zullen de servers van Malino haar deuren sluiten.

Uitleg event

Er zullen een aantal Nightriders rondlopen in de hoofdstad Krax. Het is de bedoeling dat jullie deze vermoorden, want ze droppen een speciaal item waarmee jij aan het einde van het event 1000 lobby XP mee kunt ophalen! Dit zal natuurlijk niet makkelijk zijn, dus zorg dat je goed voorbereidt en al je vrienden bij elkaar roept, zodat je een grote kans hebt om deze lobby prijzen te kunnen ontvangen! Zorg ook dat je op tijd bij de locatie bent.

We wensen iedereen heel veel succes en bedankt namens het hele Malino team voor het spelen!

[​IMG]
mei
07
Daar zijn ze dan eindelijk!!! De Vending machines in Minetopia...

Vanaf 13:00 kan iedereen gebruik maken van deze mooie apparaten. In elke stad kun jij zo'n machine vinden, deze zijn bij elke gemeente huis geplaatst in elke stad.

VENDING MACHINES
Hoe werken deze machines?

Voor het gebruiken van deze machine heb jij 1 complete Lucky Shard nodig om een goodiebag te kunnen kopen. Iedereen in Minetopia verdiend per 10 min online tijd Lucky Shards. Deze worden vermeld in de chat als jij deze ontvangt.

[​IMG]

Het aantal Lucky Shards kun jij op twee manieren bij jouzelf controleren.

1. Door de command /luckyshard te typen in de chat. Vervolgens krijg jij de actuele saldo van jou Lucky Shards te zien in de chat.

[​IMG]

2. Ook op het scorebord word live het saldo van jouw Lucky Shards weergegeven.

[​IMG]

Wanneer je dus 1 volledige Lucky Shard heb kun je deze gebruiken bij een van de vending machines.
Hieronder zal een korte beschrijving zijn hoe je deze kunt gebruiken:

1. Vind een vending machine bij een van de gemeentehuizen op Minetopia.

[​IMG]

2 Druk op je rechter menu om het volgende menu te voorschijn te halen en Klik vervolgens op de ENC goodiebag als jij 1 Lucky Shard hebt.

[​IMG]

3. Wanneer jij er eentje hebt aangeschaft zie je het volgende gebeuren in de chat en in jouw inventory.

[​IMG]

[​IMG]

4. Je kunt een aantal dingen doen met je goodiebag. Je kunt deze cadeau geven aan iemand anders, Je start een winkeltje met verkoop van goodiebags of je opent hem zelf....
mei
01
Beste spelers,

Er zijn vanaf vandaag 2 nieuwe gebouwen in CityCraft. Ook is er weer een nieuwe mogelijkheid gekomen voor de zakenlui onder ons!

Het Buurthuis:
Vanaf vandaag heeft de gemeente Clovertown een buurthuis, gelegen naast het peacekeeper gebouw.
In dit buurthuis zullen wekelijkse quests gehouden worden. Elke zondag is er weer een nieuwe quest waar jij een week tijd voor hebt om hem te voltooien. Ben jij een van de eerste drie personen die de quest voltooid? Dan win jij een mooie prijs!

De Kiosk:
Vanaf vandaag heeft de gemeente The Captiol een kiosk, gelegen naast de gemeente. In deze kiosk worden limited special items verkocht. Momenteel zijn de Otter knuffels, Dikke Kat Knuffels en Bloemen te koop. Wil jij zo'n speciaal item hebben? Wees dan snel! Want op=op!

Bier en Energiedrank inkopen:
Vanaf vandaag is het mogelijk om een café te starten in CityCraft! Als jij eenmaal een Café inkoop vergunning hebt, kan je Bier en Energiedrank inkopen bij de gemeente Clovertown. Elk drankje heeft een speciaal effect. Zo krijg je bijvoorbeeld van energiedrank speed voor 15 seconden. Handig als je moet vluchten voor iemand! Bier wordt verkocht per 8 stuks voor 450 euro. Energiedrank wordt verkocht per 8 stuks voor 950 euro. Denk wel aan de 125% regel! Je moet de items dus voor minimaal 125% van de inkoopprijs verkopen.

Drink niet te veel en geniet van je tijd in CityCraft!

Met...
apr
30
Beste DHD-Fans,

The Battle gaat om 19:30 live op 30 April! Vandaar dat wij de DHD-rang nieuw leven in hebben geblazen tegen een lagere prijs! Bij aankoop van deze 1 maand TEAM DHD lobby rank krijg je het volgende:

Teamspeak:
Je DHD rank op teamspeak zichtbaar!

Lobby Perks:
- Je eigen speciale prefix [DHD] op de lobby.
- Je eigen gele chat & tab naam.
- Chat met een lagere chatdelay.
- Je kunt gebruik maken van verschillende disguises, kledingsetjes, muziek, en kostuums op de main lobby.
- Je support de DDG Server en zorgt dat wij meer games kunnen maken.

Gamemode Perks:
The Battle:
- Gele Chat kleur in Battle Lobby
- Je level: Korporaal
- 75 Badges
- 15.000 Coins
- Fly
Creative Plots: 2 extra plots.
Castle Defend: Timer overslaan.

Extra Info:
Wil jij bij aanvang van de game direct een kit upgraden? Dan is dit mogelijk met deze rank. Ook krijg jij als rank houder als eerste de mogelijkheid tot het creëren van een squad of het uitzoeken van speciale kleding die alleen voor de DHD-Ranks beschikbaar worden! Dit krijg je zodra dat in game zit en jouw rank nog lopend is!

Wil jij jouw DHD-rang halen? Kijk dan snel hier!

[​IMG]
apr
29
[​IMG]

Beste DDG spelers, ( Maandag 30 April, 19:30)

Jaja, het is bijna zover!
Battle Royale komt met een update en niet zomaar één!

We hebben de afgelopen tijd met een vernieuwd team gekeken naar wat er nodig was om deze game op een nieuw level te brengen. En dit resulteerde in een grote verandering die we MORGEN gaan brengen.

In deze forum post willen wij jullie op de hoogte brengen van deze updates en hopen we dat we jullie weer hyped kunnen krijgen!

De eerste update die we gaan doorbrengen is dat we verder gaan onder een andere naam, namelijk: The Battle!
Dit hebben we besloten omdat het na deze update niet enkel meer Battle Royal zal zijn!

De grootste verandering die er namelijk komt is dat Battle Royal, vanaf nu dus The Battle, na de update niet meer zal bestaan uit 1 game. Ook niet uit 2, maar uit maar liefst 3 verschillende gamemodes!
Dit zijn ze:
- 2 VS 2
- TeamDeathMatch
- Battle Royal


Hiermee willen we jullie nog meer de keuze geven, en hopen we dat er voor iedereen wat leuks tussen zit! Hieronder gaan we alle 3 de gamemodes even stuk voor stuk langs.

2 VS 2
Houd jij ervan om je vrienden uit te dagen of om te laten zien dat jij de sterkste bent? Dan zit je bij 2 VS 2 goed!
Je kan samen met je teammate vechten tegen een ander duo in 3 vernieuwde map.
Ben jij de speler die liever achter de obstakels wacht op het perfecte moment of ben jij de dominante speler? Laat het hier zien!

TeamDeathMatch
Is vechten in verschillende oorlogen meer jouw ding? En wil jij de grootste strijder worden van jouw team? Dat kan in de gamemode TeamDeathMatch het allerbeste!
Je speelt met een team van minimaal 6 spelers tegen de tegenstanders. Dit speelt zich af tijdens verschillende oorlogen in custom made maps.
Speel jij deze oorlogen als eerste uit en schrijf je geschiedenis? Het volk wacht op je!

Battle Royal
Battle Royal is in principe hetzelfde concept...
apr
29

Beste DDG spelers,

Jawel, je leest het goed!
Het is weer zover! We doen weer een vragenlijst! En dit keer over Survival.

Een kleine maand geleden hebben we Survival 4.0 gereleased. Uiteraard willen we weten wat jullie hiervan vinden en wat wij eventueel kunnen verbeteren.
Hiervoor hebben we de onderstaande vragenlijst opgesteld.

Vul deze zo eerlijk en duidelijk mogelijk in!
Je kan er 50 SURVIVAL COINS mee winnen! Snel invullen dus!
http://ddg.fyi/survival


De shop
Ook zal maandag 30-04 de shop opengaan!
Hier kun je eindelijk alle Survival coins kwijt die je de afgelopen tijd gekregen hebt uit de lobby crates of in Survival zelf.

The End
En om het nog mooier te maken zal zondag 06-05 the End ook opengaan!
LET OP! Het is niet de bedoeling dat je een End Portal claimed! Deze claim zullen we ook verwijderen, zonder teruggave van Gold!

Alvast bedankt voor het invullen!
We hopen dat jullie veel plezier halen uit de shop!

~ Survival team.
apr
25
Beste Spelers,

Ben jij een zakenman in CityCraft? Of ben jij van plan om een winkel te kopen? Dan is deze informatie zeker belangrijk voor jou!

Waarom?
De KvK bestaat vanaf nu niet meer. Ja je hoort het goed, de KvK is weg. Hoe moet je nu goederen inkopen voor je winkel? Heb je nu helemaal geen KvK meer nodig? Dit wordt in deze forumpost uitgelegd.

Vergunningen:
De KvK is weg. Alleen je kan nu niet zomaar spullen gaan verkopen in je winkel of spullen inkopen met korting. Eerder toen de KvK nog bestond, hadden wij 2 dingen die je nodig had om een winkel te runnen:

- De KvK, om spullen te mogen verkopen in je winkel.
- De KvK Pas, om spullen te mogen inkopen, in grotere mate, met korting.

Vanaf vandaag hebben we deze 2 dingen niet meer. We hebben 2 vergunningen. Namelijk:

- De Verkoop vergunning, om spullen te mogen verkopen in je winkel.
- De Inkoop Vergunning, om spullen te mogen inkopen, in grotere mate, met korting.

Deze vergunningen zullen worden verkocht bij de gemeentes. In elke gemeente staat een bord met alle informatie over hoe jij een vergunning kan aanvragen. De gemeentes verkopen nu dus niet alleen de plots in een stad, maar ze verkopen nu dus ook direct de 2 nodige vergunningen om te mogen inkopen en verkopen. Alles gebeurt nu dus in een instantie en niet meer tussen 2 verschillende instanties zoals eerst met de KvK. Dit betekent dus maar een ding: minder lang wachten op je vergunningen!

Oude KvK's:

Ben jij nu al in bezit van een KvK en/of KvK Pas? Wees niet getreurd, want je hoeft nu niet nog eens geld te betalen voor nieuwe vergunningen. Je kunt gewoon...
apr
20
[​IMG]
Beste spelers,


Jullie lezen het goed. Er komen Lucky Crates naar Minetopia! Met deze forumpost willen we jullie zo duidelijk mogelijk uitleggen wat dit zal betekenen voor de server en wat hier voor plaats moet maken. We willen iets nieuws bieden aan de spelers en denken dit door middel van dit nieuwe systeem te kunnen doen.

Maandag 23 april is het zover en zullen we samen afscheid nemen van de Graycoins! Deze dag zullen ze uit de shop verdwijnen. Tot maandag heb je dus nog de kans om te profiteren van de Graycoins! Deze kun je hier halen.

Wat krijgen we er dan voor terug?

Vanaf dinsdag zullen er in Minetopia 24/7 Lucky Crate Vending Machines verschijnen! Hier kun je dus altijd terecht om Lucky Crates te halen. Daarnaast weten we wat voor een feestje de Lootcrate avonden altijd waren. Daarom zullen er ook nog steeds Lucky Crate avonden georganiseerd worden door het team van Qildor. Maar met dit nieuwe systeem willen we zorgen dat iedere speler straks Lucky Crates kan openen.

Hoe je deze kunt openen? Dit kan met Lucky Shards! Deze kun je als speler verdienen met online tijd en je zal zichtbaar het aantal shards die je hebt verzameld zien groeien per uur in je scoreboard op Minetopia. Vanaf dinsdag 24 april kun je deze Lucky Shards verdienen.

Met dit nieuwe systeem zullen mensen ten alle tijden een Lucky Crate uit de machines kunnen halen en kunnen we jullie garanderen dat de Lucky Shards makkelijk en door iedere speler te verdienen zijn! Zo kan iedereen voortaan gebruik maken van de Lucky Crate avonden of de vending machines!

Let dus wel op! Als jij nog wilt profiteren van Graycoins heb je nog het hele weekend tot maandag! De Graycoins die spelers hebben gekocht worden dinsdag omgezet naar Lucky Shards en...