okt
21
Beste Spelers,

Zoals jullie weten draait onze server voornamelijk met verschillende resourcepacks. Deze resourcepacks zijn belangrijk voor de visuals van onze games. Met deze resourcepacks heb jij enorm veel extra mogelijkheden in-game en wordt de speelervaring veel groter dan dat het is zonder.

Hierom hebben wij deze forumpost in elkaar gezet, waarbij deze constant wordt ge-update wanneer er weer een nieuwe resourcepack online gezet wordt. Hieronder dus een overzicht van

ALLE HUIDIGE RESOURCEPACKS:
LOBBY:
KLIK HIER voor de resourcepack.


MINETOPIA: [UPDATE 6.3!]
 • ULTRA LITE VERSION: KLIK HIER voor de resourcepack.
 • LITE VERSION: KLIK HIER voor de resourcepack.
 • FULL VERSION: KLIK HIER voor de resourcepack.
...​
okt
17
Beste Spelers,

Nu de 1.6 update eindelijk er is, betekent dat ook dat er enorm veel nieuwe functies zijn voor Open-Kingdom. Zo zullen er een aantal nieuwe commands zijn en zullen er twee LOOTBOXES te verkrijgen zijn op Open-Kingdom.

Om jullie goed te informeren voor de nieuwe 1.6 update hebben wij alle commands in een lijstje gezet, en worden de 2 LOOTBOXES verder uitgelegd. Er zal uitleg komen op welke manier jij crates kan openen.

[​IMG]

COMMANDS:

Om jullie comfortabel te maken tijdens het spelen van Open-Kingdom update 1.6 hebben wij alle commands op een rij gezet, die jij moet weten als speler.
 • ./comp - competitions menu (zien welke comps actief zijn)
 • ./kingdom stats (alle informatie over jou profiel van xp tot online tijd / zilver
 • ./kingdom boosters (zien welke booster jij hebt, hoe lang jou booster nog actief is, activeren van je booster)
 • ./wts (aantal zilver) (optionele speler indien je het aan een bepaalde speler wil traden)
 • ./horsestats (kan je alle stats van je paard zien, zoals de horsestatsmod)
 • ./cprivate (locken van je kist)
 • ./cpublic (hiermee maak je een public kist)
 • ./cdonation (hiermee maak je een donation kist)...
okt
14
Beste Spelers,

Zoals jullie weten draait onze server voornamelijk met verschillende resourcepacks. Deze resourcepacks zijn belangrijk voor de visuals van onze games. Met deze resourcepacks heb jij enorm veel extra mogelijkheden in-game en wordt de speelervaring veel groter dan dat het is zonder.

Hierom hebben wij deze forumpost in elkaar gezet, waarbij deze constant wordt ge-update wanneer er weer een nieuwe resourcepack online gezet wordt. Hieronder dus een overzicht van

ALLE HUIDIGE RESOURCEPACKS:
LOBBY:
KLIK HIER voor de resourcepack.


MINETOPIA: [UPDATE 6.13!]
 • ULTRA LITE VERSION: KLIK HIER voor de resourcepack.
 • LITE VERSION: KLIK HIER voor de resourcepack.
 • FULL VERSION: KLIK HIER voor de resourcepack.
...​
okt
14
Beste spelers,

Het heeft even geduurd, maar daar is hij dan! De Open-Kingdom 1.6 update is afgemaakt, getest en klaar om live te gaan! Wij willen alle staffleden en spelers bedanken voor de hulp bij de alpha- en betatests!

De Open-Kingdom 1.6 update zal plaatsvinden op 17 oktober 2018 om 09:00. De server zal na die tijd dus voor onbepaalde tijd offline zijn.

[​IMG]

Features:
Er zijn natuurlijk een heleboel nieuwe features die erbij komen. Echter kunnen we ze niet allemaal uitgebreid behandelen, want dan zou deze post een bijbel worden. Daarom behandelen we ze hier even kort:
- Zilver, een nieuwe currency waarmee je lootboxes en items kan kopen in freehaven. Zilver is voornamelijk te verkrijgen door actief te spelen!
- Zilver boosters waarmee je de snelheid waarmee je zilver krijgt met maximaal 700% kan verhogen voor iedereen. Deze zijn verkrijgbaar via shop.dusdavidgames.nl.
- De Kingdom box, een lootbox waaruit je unieke en waardevolle spullen kunt krijgen. Deze is zowel verkrijgbaar met zilver (en dus door actief te spelen), als via shop.dusdavidgames.nl.
- Competitions, een manier om te zien wie nou eigenlijk de echte legend is in het vervullen van bepaalde taken. Bijvoorbeeld het killen van witches, verkrijgen van zilver, etc. Competitions is inclusief een interface met een leaderboard en beloningen in de vorm van lootboxes en zilver!
- Freehaven villagers, een plek om jouw zuurverdiende zilver uit te geven aan dingen als enchanted books, building items, eten, etc. (En er zullen polls komen over eventueel toevoegen van items!)
-
LWC, oftewel makkelijk al jouw kisten beveiliging, zodat die vervelende griefers niet bij jouw diamond blocks kunnen komen!
- Bosses, droppen nieuwe items, geven XP en zilver!

Dit zijn slechts een aantal van de grote veranderingen. Ook...
okt
14
Beste Spelers,

Op dit moment is het mogelijk om EMOTES te gebruiken over de gehele server. Dit betekent dat je met elkaar kunt communiceren met emotes. Welke emotes er allemaal zijn en op welke manier jij dit kan activeren in de server lees je hieronder!

[​IMG]

Op welke manier kan jij dit in de server gebruiken?
 • /EMOTE voor het totale overzicht van wat je hebt.
[​IMG]
 • #1 t/m #8 voor snel gebruik emotes
[​IMG]
 • Onderin selecteer je degene die je wilt hebben.
 • Bovenin selecteer je in welk slot je deze wilt hebben.
 • Met het veertje kun jij je hotbar clearen.
 • Een enkele hotbar selectie verwijderen, doe je door op de emotie te klikken in je inventaris.
 • /emote play 1 voor afspelen emotes
UNIEKE EMOTE PACK!
Natuurlijk is het mogelijk om je EMOTE overzicht uit te breiden dit houdt in dat jij verschillende UNIEKE EMOTE PACKS kunt halen via shop.dusdavidgames.nl.

Op dit moment is het mogelijk om jouw FREE PACK uit te breiden met de volgende 2 SHOP PACKS:

SHOP PACK 1:
 • Face With Tears of Joy
 • Smiling Face With Open Mouth And Closed Eyes.
SHOP PACK...
okt
10
Beste Spelers,

Afgelopen tijd heeft de resourcepack van MINETOPIA weer een update gekregen. Bij deze een korte forumpost met de downloadlink naar de nieuwste resourcepack van MINETOPIA.

Ultra Light Version:
KLIK HIER

Light Version:
KLIK HIER

Full Version:

KLIK HIER

Wij hopen jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd over de nieuwe resourcepack. Als er vragen zijn dan kun jij deze hieronder in de reacties neerzetten.

Veel speel plezier op play.dusdavidgames.nl !

~Het DDG Server Team
okt
08
Beste Spelers,

In CityCraft zijn er vanaf nu nieuwe UPDATES beschikbaar. Via deze weg willen wij kenbaar maken welke updates dit zijn, en met welke nieuwe toffe mogelijkheden jij je leven verder kunt ontwikkelen op CityCraft. Hieronder komt een overzicht met de gemaakt de updates in CityCraft:

[​IMG]


Clovertown Uitbreiding

De gemeente clovertown heeft een uitbreiding gedaan van de stad genaamd; De nieuwbouw. In deze wijk zijn veel nieuwe huizen en winkels te koop en zijn er weer nieuwe locaties om te ontdekken ook heeft de gemeente 2 nieuwe types gebouwen te koop:

 • PAKHUIZEN
  • [​IMG]
  • Dit zijn grote opslagruimtes speciaal gemaakt voor winkel eigenaren. Je moet daarom ook een winkel vergunning hebben om een pakhuis te kopen. Pakhuizen vallen onder de categorie huizen.
 • ETALAGES
  • [​IMG]
  • Dit zijn kleine winkeltjes die voor 25.000,- euro per stuk verkocht worden! Het speciale aan deze kleine winkeltjes is dat de eigenaar zelf, in overleg met de burgemeester, mag kiezen wat voor een winkel hij wilt openen.
 • THEATER
  • [​IMG]
  • Naast de nieuwbouw bevindt zich het nieuwe theater. In dit theater zullen events plaatsvinden. Dit gebouw is ook te...
okt
08
Beste Spelers,
Vanaf 15 oktober is er in shop.dusdavidgames.nl een speciale rank beschikbaar, genaamd de: HALLOWEEN RANK

[​IMG]

Deze rank is van 15 OKTOBER tot 31 OKTOBER beschikbaar, in deze periode kun jij de rank dus aanschaffen op shop.dusdavidgames.nl , de rank geldt voor 1 maand. De rank is te verkrijgen voor maar €24,95 ! (normale waarde van de rank inc. crates: €49,99) NU TE KOOP OP shop.dusdavidgames.nl

Hieronder een kort overzicht wat de perks van de rank zijn:

Lobby perks:
Je eigen speciale prefix [H] op de lobby.

[​IMG]

 • Je eigen oranje chat & tab naam.
 • ADMIN RODE chat kleur met een lagere chatdelay.
 • Gebruik van Fly op de lobby.
 • Toegang tot Minetopia .
 • Toegang tot...
Melding Nieuwe VIPS
okt
07
Beste Spelers,

Vanaf vandaag zijn er weer een aantal mensen een rank rijker geworden!
Allereerst zijn er een paar verschuivingen binnen de SUPER VIPS:

Foemi
IJsselterror
koeienboy16
Randomwilmar
MrXatox
iBugged

Ook bij de ULTRA VIPS vinden wij een aantal nieuwe gezichten:

P1zz4B0x
LexFunkz
jorrit2208
UFO_Piloot

Gefeliciteerd allen met jullie promotie naar de nieuwe rank!

In de TOP 4 zijn er geen verschuivingen wat er als volgt uitziet: wel komen er een paar dicht in de buurt en wat word het volgende maand!?

1. bad_boytje
2. Daan_Holland
3. J3tzee
4. kenny14000

Volgende maand weer een nieuwe update en belangrijk dat je hier geen race van maakt die je in de problemen kan brengen. Wij waarderen iedere vorm van support.

Vanavond zullen alle nieuwe ranks uitgedeeld worden!

~Het DDG Server Team
okt
06
Beste Spelers,

Deze zondag (7-10-2018) om 20:00 zal er een persconferentie gehouden worden vanuit het Ministerie van Financiën rondom de gebeurtenissen van de Centrale Bank te Downtown.

Verdere zaken als een bank waar geruchten over gaan en nog veel meer worden deze avond ook besproken.

Iedereen is welkom om de persconferentie bij te wonen in het Ministerie van Financiën te Downtown (X: -287, Y: 57, Z: -1560) en op Teamspeak!

[​IMG]

Op Maandag 8-10-2018 om 19:30 zal de bank in Graydale zijn deuren openen! Deze bank stond al op de planning om geopend te worden, maar door de ontwikkelingen bij de Centrale Bank is hier door de Minister van Financiën extra druk op gezet. Wat je bij de bank in Graydale kan doen en verdere info hoor je bij de persconferentie op zondag!

[​IMG]

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! En handel vandaag nog met de tofste Youtubers en spelers!

- Het Ministerie van Financiën
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie