1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
okt
17
Beste DDG spelers,

Voor veel spelers is het al zover! Voor sommige spelers begint het pas volgende week. Maar het is HERFSTVAKANTIE! En dat willen wij als server graag met jullie meevieren!

Daarom is er de gehele twee weken 10% KORTING OP ALLES in de shop! Je hoort het goed. Vanaf 17-10-2017 om 12:00 uur tot maar liefst volgende week zondag (29-10-2017) om 12:00 uur kun je alle items in de shop met korting kopen!

De shop kun je hier vinden: https://shop.dusdavidgames.nl/

Daarnaast willen we je adviseren om onze Twitter goed in de gaten te houden! Op sommige dagen gedurende de twee weken gaan we EXTRA VERRASSINGEN verkrijgbaar maken voor jullie. Wat die dingen zullen zijn? Dat houden we dus nog even geheim!

We wensen jullie onwijs veel plezier tijdens je vakantie en hopen je gauw terug te zien op de DDG Server!

Met vriendelijke groet,

Team DDG

[​IMG]
okt
14
[​IMG]
Beste DDG Spelers,

Zoals jullie weten is het bijna Halloween! Daarom staat de volgende weken de DDG server in kader van Halloween!

Om te beginnen zal de nieuwe lobby vanaf vandaag 14 oktober compleet in Halloween stijl zijn! Het griezelen begint daardoor direct als je inlogt! Natuurlijk zal er nog veel meer te doen zijn tijdens de weken voor Halloween op de DDG Server! Op een hoop gamemodes zullen allerlei leuke events zijn in kader van Halloween. Hieronder staan alle events die zullen plaatsvinden:

Minetopia:
Binnenkort zal de 3.9 (Halloween) update van de Resource Pack uitkomen met vette nieuwe Halloween kleding en een flink aantal andere updates (die natuurlijk vermeld zullen worden bij de update post). Daarnaast zullen vanaf 16 oktober ook weer pumpkin’s te koop zijn in de inkoop (non-enchanted) en in de graycoin shop (enchanted).

Acid Island:
We trappen af met een event op Acid Island. Op vrijdag 20 oktober om 20:00 zal er een quiz plaatsvinden op Acid Island! Bij deze quiz zullen er vele vragen gesteld worden, waarbij jij als deelnemer natuurlijk fantastische prijzen kan winnen! Weet jij de meeste vragen correct te beantwoorden?

Prijzen: 1ste plek = 1 maand Diamond rank! / 2de plek = 1 maand Gold rank (Bij meerdere 1/2e plekken komt er nog een finale ronde)

Skyblock:
De dag er na zal er een leuk event zijn op Skyblock. Op zaterdag 21 oktober om 20:00 zal er hier namelijk een dropparty plaatsvinden. Misschien kan je hierdoor jouw eiland wel geheel in de trend van Halloween brengen?

Creative Plots:
Een paar dagen later gaan we met zijn allen naar Creative Plots! Daar...
okt
14
Beste spelers,

Misschien heb je het al gemerkt dat we een tussenmap hebben gehad.
Deze tussenmap hebben we gedaan om er voor te zorgen dat we map 7 kunnen beginnen met vele veranderingen en extra's.

Dingen die veranderd zijn en of toegevoegd:

Custom Nether:
 • Glowstone Tree i.p.v een Glowstone Mountain.
 • Quartz Mine.
 • Soulsand Mine.
 • Nether spawn. (portals gefixt)
 • Nieuwe Nether Koth.
 • Meer pvp gericht.
 • Het is geen normale Nether meer... Meer info zie je op de server...... Of misschien kan je het al in de trailer zien...
Overworld:
 • World met de volgende hoeveelheid ores:
  Diamonds: 8%
  Gold: 20%
  Iron: 25%
  Emeralds: 7%
  Redstone: 25%
  Coal: 30%
  Lapis: 15%
 • Nieuwe Spawn
 • Nieuwe Road
 • Shop items: (- weggehaald, + toegevoegd, * aangepast)
  -Spawners
  *Crowbar
  *Ores
  +strings
  +flowers
 • Nieuwe Citadel toegevoegd.
 • Elke Woensdag en Zaterdag standaard events. (Houd Twitter in de gaten voor mogelijke spoilers)
End:
 • Nieuwe World.
 • Nieuwe plek voor de creeper spawners.
 • Nieuwe plek voor de enderman spawners.
 • Nieuwe Koth.
 • Meer pvp gericht
Informatie over de SOTW en EOTW:
 • De SOTW van MAP 7 is op 21-10-2017 om 15:00
 • De EOTW van MAP 7 is op 11-11-2017 om 19:00
Events:
 • Airdrops
 • Extra Koth
 • Knockback stick battle...
okt
14
Beste DDG Spelers,

Helaas zal aan Legends map 3 een einde komen. Dit gaan wij doen op 15-10-2017 om 20:00. Wij zullen dit maal geen map 4 uit brengen. Dit betekent dat er dus geen vervolg is en dit dus ook de laatste map zal zijn!

Om nog even kort uit te leggen wat te gamemode inhoud,

Legends is een game waarbij jij verantwoordelijk bent om de wereld te beschermen, het is aan jou om te bepalen wanneer de wereld vergaat (neem een voorbeeld aan de stream van David "The Wave", klik hier). In deze wereld staat een NEXUS. Deze NEXUS is aan jullie om zo goed mogelijk te beschermen. In de game zullen ook een paar goden zitten, gedraag jij je niet goed in de game? De goden zullen je dan een lesje leren. JIJ bepaalt hoe lang de game blijft. Lukt het jou om de goden aan jouw kant te krijgen of ga je de goden juist tegenwerken? De keuze ligt in jouw handen!
Kijk goed om je heen en denk na. Als de game afgelopen is, komt er een nieuwe ronde.

Regels:
Bugs / Glitches ALTIJD melden bij staff. Deze NIET gebruiken in jouw voordeel!
Griefen is NIET toegestaan op de server.
AFK-Cheaten in wat voor vorm dan ook is NIET toegestaan.
Het uitschelden van een speler/staff is NIET toegestaan.
Dieren killen van andere spelers is NIET toegestaan.
Het maken van ongepaste bouwwerken is NIET toegestaan.
Het gebruik maken van hacks is NIET toegestaan (zie voor toegestane mods: https://forum.dusdavidgames.nl/threads/ddg-belangrijke-wijzigingen-m-b-t-toegestane-mods.50060/)

Verder gelden uiteraard de algemene server regels van DDG.

Wat UIT is gezet:
Potions zullen NIET werken in de gamemode.
In deze map zul je GEEN diamonds vinden.

Commands:
Locken op...
okt
10
Beste DDG Spelers,

We hebben gemerkt dat er regelmatig elytra's worden gebruikt om o.a. gebouwen in te glitchen.
Het is vanzelfsprekend dat dit NIET de bedoeling is!

Daarom zullen wij vanaf 20 oktober de volgende maatregelen nemen omtrent glitchen met elytra's:
- Eerste keer overtreding: 7 dagen ban
- Tweede keer overtreding: 14 dagen ban
- Derde keer overtreding: 30 dagen ban

Let hier dus op! En riskeer geen ban!

- Minetopia Lead
okt
08
Beste DDG spelers,

Zijn jullie klaar voor de nieuwe map van Legends? Zie onderaan deze post hoe de map eruit ziet!
Vanaf 09-10-2017 om 20:00 uur is het zover. Hopelijk zien we jullie allemaal weer terug! Dit maal zullen wij ons in een woestijn bevinden. De echte Minetopia spelers weten waar wij het over hebben!
Let op: de gamemode is momenteel alleen speelbaar voor donators.

Wat houdt de game in?
Legends is een game waarbij jij verantwoordelijk bent om de wereld te beschermen, het is aan jou om te bepalen wanneer de wereld vergaat (neem een voorbeeld aan de stream van David “The Wave”, klik hier). In deze wereld staat een NEXUS. Deze NEXUS is aan jullie om zo goed mogelijk te beschermen. In de game zullen ook een paar goden zitten, gedraag jij je niet goed in de game? De goden zullen je dan een lesje leren. JIJ bepaalt hoe lang de game blijft. Lukt het jou om de goden aan jouw kant te krijgen of ga je de goden juist tegenwerken? De keuze ligt in jouw handen!
Kijk goed om je heen en denk na. Als de game afgelopen is, komt er een nieuwe ronde.

Regels:
Bugs / Glitches ALTIJD melden bij staff. Deze NIET gebruiken in jouw voordeel!
Griefen is NIET toegestaan op de server.
AFK-Cheaten in wat voor vorm dan ook is NIET toegestaan.
Het uitschelden van een speler/staff is NIET toegestaan.
Dieren killen van andere spelers is NIET toegestaan.
Het maken van ongepaste bouwwerken is NIET toegestaan.
Het gebruik maken van hacks is NIET toegestaan (zie voor toegestane mods: https://forum.dusdavidgames.nl/threads/ddg-belangrijke-wijzigingen-m-b-t-toegestane-mods.50060/)

Verder gelden uiteraard de algemene server regels van DDG.

Wat UIT is gezet:...
okt
01
Beste spelers,

Jaja! Het is zover, eindelijk een CollectorsCraft update!

Zoals jullie de laatste tijd al hebben gemerkt zijn er een aantal keer wat staffleden online gekomen om voor ''mysterieshopper'' te spelen. Dit was natuurlijk erg leuk en spannend, maar dit is geen hele update op zich. Daarom hebben we er een goede vriend bij gehaald, namelijk Dangarr. Dangarr is een wezen dat volgens Roleplay zal werken. Wanneer je Dangarr lastig valt, valt Dangarr jou ook lastig. Als je aardig bent voor Dangarr, zal Dangarr jou heel misschien ook wel wat gunnen. Maar pas op! Hij is niet bang om zijn handen vuil te maken en je zuurverdiende items te stelen! Dit uit wraak om iets wat in het verleden is gebeurd.. Wil je erachter komen wat Dangarr zo'n naar figuur maakt? Lees dan maar gauw zijn achtergrondverhaal!

Het was een vroege zonnige ochtend in mei, 1779, toen rijkeluiskind Dan Garren werd geboren. Dan groeide op in een heel mooi, groot paleis in een reusachtige stad genaamd: Rivermouth, en had alles wat zijn hartje begeerde. Zijn leven was perfect. Toen Dan 8 jaar werd, werd hij savonds laat gewekt door de schoonmaakster met het nieuws dat hij een zusje had gekregen. Op het moment dat hij haar voor het eerst in zijn handen hield, wist hij meteen dat hij er alles aan zou gaan doen om dit kleine onschuldige wezentje tegen al het kwaad dat in Rivermouth heerste te beschermen. ‘’Emily, voor jou en niemand anders.’’ Was wat hij het kindje met de grote blauwe ogen vertelde, waarna kleine Emily vrolijk naar hem kraaide en meteen een glimlach van haar grote broer terug ontving.

Jaren gingen voorbij zonder enige problemen, tot de dag van Emily’s 18e verjaardag. Terwijl iedereen heerlijk aan het feesten was, besloot Dan, (die nu inmiddels al 26 was) even een luchtje te scheppen in zijn favoriete tuin. Op het moment dat Dan naar buiten stapte, voelde hij iets in zijn gezicht waaien. Het was een brief. ‘’Vreemd. Er is helemaal geen harde wind. Hoe kan iemand met...
sep
28
Hallo Lezer! Welkom bij Open Kingdom 1.4!
Kingdom 1.4 komt er aan! WOOOHOO!
En wat zal dit allemaal te betekenen hebben voor de game? Nou.. Heel veel kan ik je vertellen!
Het is wel belangrijk om het volgende te weten:
een '+' betekend "toegevoegd"
een '-' betekend "verwijdert"
een '*' betekend "gewijzigd"


Aanschouw de Open Kingdom 1.4 CHANGELOG:

SERVER
Laten we beginnen met wat er gaat veranderen wat de hele server zal betreffen:
+ Anti-Combatlog (Lees het kopje "COMBATLOG")
+ Anti-Roleplay-Area-Kite (Als je in pvp bent [zie combatlog systeem hierboven] dan kan je niet langer roleplay area's in lopen.)
+ /hoewarmishet (Laat het klimaat van waar je op dat moment bent zien en een gemiddelde graden.)
+ /family transfer <speler> (Geef eigenaarschap over aan een ander lid van de familie. Moderators kunnen ownership tranfers forceren naar eventueel spelers buiten de familie om.)
+ Global-RP toegang (te koop in de shop vanaf de release van 1.4, uiteraard blijven alle global-rp regels gelden.)
+ Quest systeem/logboek toegevoegd! (zie kopje "GODEN" voor meer informatie)
+ /quest toegevoegd
+ Leash/Lead recipe
[​IMG]
+ Saddle recipe
[​IMG]
+ "Curse of the Playerbounds" toegevoegd!

Een custom wapen...
sep
28
Beste DDG spelers,

Zijn jullie klaar voor de nieuwe map van Legends? Zie onderaan deze post hoe de map eruit ziet!
Vanaf 19:00 uur is het zover. Hopelijk zien we jullie allemaal weer terug!
Let op: de gamemode is momenteel alleen speelbaar voor donators.

Wat houdt de game in?
Legends is een game waarbij jij verantwoordelijk bent om de wereld te beschermen, het is aan jou om te bepalen wanneer de wereld vergaat (neem een voorbeeld aan de stream van David “The Wave”, klik hier). In deze wereld staat een NEXUS. Deze NEXUS is aan jullie om zo goed mogelijk te beschermen. In de game zullen ook een paar goden zitten, gedraag jij je niet goed in de game? De goden zullen je dan een lesje leren. JIJ bepaalt hoe lang de game blijft. Lukt het jou om de goden aan jouw kant te krijgen of ga je de goden juist tegenwerken? De keuze ligt in jouw handen!
Kijk goed om je heen en denk na. Als de game afgelopen is, komt er een nieuwe ronde.

Regels:
Bugs / Glitches ALTIJD melden bij staff. Deze NIET gebruiken in jouw voordeel!
Griefen is NIET toegestaan op de server.
AFK-Cheaten in wat voor vorm dan ook is NIET toegestaan.
Het uitschelden van een speler/staff is NIET toegestaan.
Dieren killen van andere spelers is NIET toegestaan.
Het maken van ongepaste bouwwerken is NIET toegestaan.
Het gebruik maken van hacks is NIET toegestaan (zie voor toegestane mods: https://forum.dusdavidgames.nl/threads/ddg-belangrijke-wijzigingen-m-b-t-toegestane-mods.50060/)

Verder gelden uiteraard de algemene server regels van DDG.

Wat UIT is gezet:
Potions zullen NIET werken in de gamemode.
In deze map zul je GEEN diamonds vinden.

Commands:
Locken op jezelf: Plaats een sign op een chest
Lock aanpassen of lock verwijderen: /lock <lijnnummer> <minecraftnaam>

Staff...
sep
22
Hey Lieve Minetopia spelers,

Omdat het Concept Minetopia 2 Jaar bestaat, prestenteren wij u de Minetopia 2 Jaar weken. In deze weken hebben wij een aantal leuke activiteiten op de planning staan. Hieronder een overzichtelijke lijst:

Vrijdag 22 September: Lootcrates.
Vrijdag 22 September: Begin splitsing Minetopia/Sunnyville.

Zaterdag 23 September: Start inschrijvingen Min. Pres kandidaten. Forumpost: https://forum.dusdavidgames.nl/threads/presidentsverkiezingen.75593/
Zaterdag 23 September: Lootcrates.

Zondag 24 September: Minetopia en Sunnyville weer open.

Woensdag 27 September: Lootcrates.

Donderdag 28 September: Minetopia Event.

Vrijdag 29 September: Lootcrates.
Vrijdag 29 September: Bekendmaking 5 Min pres kandidaten.

Zaterdag 30 September: NachtLootcrates.
Zaterdag 30 September: Start debatten 5 kandidaten Min. Pres.

Zondag 1 Oktober: Special Lootcrates

Woensdag 4 Oktober: Lootcrates.

Donderdag 5 Oktober: Minetopia Event.

Vrijdag 6 Oktober: Lootcrates.

Zaterdag 7 Oktober: Lootcrates.
Zaterdag 7 Oktober: Debat Pres kandidaten

Zondag 8 Oktober: Afsluiting Minetopia 2YR weken.
Zondag 8 Oktober: Debat Pres kandidaten

Maandag 9 Oktober: Stemmen Pres kandidaten

Dinsdag 10 Oktober: Stemmen Pres kandidaten

Woensdag 11 Oktober: Bekend making Pres kandidaten

In deze weken zal er ook een Minetopia 2YR pakket op de markt komen namens Ministerie Economie en zal het Uniq Season veranderen naar een speciale 2YR editie.

Met Vriendelijke groet,

Het Minetopia ProjectLeider team.