1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
feb
20
/-/ MTPL - Levelcheck \-\
Een level binnen Minetopia is van belangrijke aard, zeker gezien een level jouw uurloon, maar daarbij ook bepaalde privileges op Minetopia bepaald. Gezien de efficiëntie van een handmatige levelcheck niet kon worden gerealiseerd op maximaal vermogen, is gekozen om de levelcheck automatisch te maken.

WAT GEBEURD ER
In de oude levelcheck, gevestigd in The City zullen achter de balies NPC's worden geplaatst. Ook zullen ze in elk gemeentehuis geplaatst worden. Deze NPC's zien er geheel hetzelfde uit als een speler binnen minecraft zelf, maar zijn in principe robots die dingen kunnen doen op basis van plugins.

Wanneer jij op een van de NPC's klikt, zal een bedrag van jouw rekeningen worden afgeschreven. Vervolgens zal de plugin jouw level berekenen. Deze berekening gaat op basis van een aantal aspecten.

KOSTEN LEVELCHECK
Level 0 t/m Level 3 - € 250
Level 4 t/m Level 7 - € 2.500
Level 8 t/m Level 15 - € 5.000

LEVEL VERANDERING
Gezien wij terug willen naar een lager level systeem, waarin wij slechts 15 levels overhebben. Zal iedere speler bij uitvoeren van een levelcheck enkele levels omlaag gaan. Dit zal betekenen dat Xanthus van level 16 in het oude systeem, naar level 11 in het nieuwe systeem zal gaan. In geval van Danny026 zal dit teruggaan vanaf level 19 naar level 12. zie voorbeeld

Levelcheck - Voorbeeld 1
Levelcheck - Voorbeeld 2


Gezien wij de speler er in uurloon niet op achteruit willen gaan zijn daarom ook de uurlonen veranderd. In vele gevallen betekent dit dat mensen meer gaan verdienen per uur, dit gezien een gemiddelde genomen is van het aantal levels dat iemand gaat dalen. In sommige gevallen (klein percentage) zal het mogelijk zijn dat je er een paar...
feb
19
Olympische Spelen Selectie TEAM MINETOPIA

Het is binnenkort tijd voor de Olympische Spelen op Minecraft! Natuurlijk zal er ook een team vanuit Minetopia aan de Spelen mee mogen doen.
Dit zal betekenen dat er 2 teams vanuit Minetopia naar de spelen gaan, een team dat uit spelers bestaat en een team dat uit staff leden bestaat!
Maar wie zullen dit zijn? Dat zullen we hieronder beter uitleggen!

Om mee te doen aan de Olympische spelen moet iedereen mee doen aan een selectieprocedure die komend weekend zal plaatsvinden, hier kan ELKE speler/staff die op Minetopia kan aan mee doen.
Als je mee wilt doen moet je zorgen dat je wel tijd hebt in de middagen in het weekend.

Zaterdag 24-02-2018 13:00-18:00
Voorselectie, iedereen kan meedoen.
Zorg dat je ergens tussen 13:00 en 18:00 je meldt bij het Olympisch Stadion in The City (X:-992 Z: -1102).
Hier kan jij gratis mee doen aan een parcour, hoe sneller je het parcour doet, hoe hoger in de ranglijst je zal komen.
De 20 spelers die het Parcour het snelst hebben gedaan gaan door naar de volgende ronde die Zondag zal plaatsvinden.
(Staff: Staff kan ook mee doen hier aan, hier zullen er 15 van door gaan naar de volgende ronde omdat wij minder staffleden verwachten dan spelers die mee gaan doen.)

Zondag 25-02-2018 13:00-15:00
Tweede ronde, de 20 beste spelers en 15 beste staffleden van Zaterdag mogen hier aan meedoen.
Schieten? Ja schieten! De kandidaten die door zijn naar deze ronde zullen in het inmiddels wat verbouwde stadion gaan schieten. Raak jij als eerst alle doelwitten? Dan zal jij door gaan naar de laatste ronde! Er zullen hier 10 spelers doorgaan naar de volgende ronde.
(Staff: Ook staff mag hier weer aan meedoen, mits zij natuurlijk door zijn gegaan in de vorige ronde. Ook vanuit de staff groep zullen er 10 door gaan.)

Zondag 25-02-2018 15:30-17:00
Finale, de laatste 10 overgebleven spelers en...
feb
18
Beste spelers van Minetopia!

Voertuigen worden steeds meer gezien in Minetopia en ze worden steeds beter geproduceerd door onze leverancier bij Bennies in Malibu! Doordat de productie zo goed gaat heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken gezorgd dat er in bijna elke stad parkeerplaatsen zijn! Wanneer jij een voertuig hebt en permissies ervoor hebt kan je deze plaatsen op de volgende locatie's
In TheHill komen later parkeerplaatsen beschikbaar.
Ook nog een leuke extraatje; op de startplek van de Grand Prix in Sunnyville kan je vanaf vandaag ook je voertuig plaatsen.

Op dit moment hebben alleen sommige staatsbedrijf medewerkers en Malibu inwoners toegang tot voertuigen. Daarom mogen voertuigen niet doorverkocht worden. Misschien kan iedereen straks wel een voertuig aanschaffen. :)

Veel plezier met jullie voertuigen!

RobertvdM7 - Minister Binnenlandse Zaken
Taconis - Staatssecretaris Binnenlandse Zaken
feb
17
[​IMG]

Beste DDG Spelers,

Laat zien dat jij de échte PvP'er bent op Castle Defend

Op 23 februari 2018 om 21:00 organiseren wij een Happy Hour op Castle Defend. We gaan, samen met jullie, Empire verslaan! Natuurlijk hebben wij allerlei leuke challenges bedacht om het voor jullie zo uitdagend mogelijk te maken. We gaan ook gezellig met z'n allen in het Event Channel zitten (EVENT: CASTLE DEFEND) op de DDG TeamSpeak 3, zodat wij jullie de challenges direct kunnen doorgeven. :carfferd: :Twytmo:

Spelers klaar? Versla Empire maar!

- DDG Event Management & PL Castle Defend
Carfferd, Twytmo & JustMrWolf

[​IMG]
feb
17
Beste spelers,

Je leest het goed! De Red Coins zijn eindelijk hier!
De Red Coins zijn te vergelijken met de Gray Coins van Minetopia.
Het enige verschil is dat ze niet op Minetopia maar te gebruiken zijn in de RedCoin Shop in CityCraft!
Je kunt ze net als deze coins ook halen in de DDG Shop.

Samen met de Red Coins kun je je CityCraft avontuur nog meer op gang helpen! Dit kun je doen op de vaste LOOTCRATE avonden op de Zondag om 19:00 uur. Daarnaast zal de RedCoin shop in-game ook open gaan voor een uurtje van 19:00 uur tot 20:00 uur op elke dag. Kom dus zeker even binnenlopen om te zien wat er verkocht wordt.

Tijdens de lootcrates zullen er 40 normal crates en 20 epic crates verschijnen op de zondag. De items die je hieruit kunt halen kunnen variëren van kleding en zelfs enchanted kleding, Accessoires voor op het hoofd en voor de mond, wapen skins, chatkleuren, plots en nog veel meer! Kortom, zeker de moeite waard!

De Red Coins zijn in de volgende pakketten te verkrijgen in de DDG shop:
  • 1 coin voor 2,50 euro
  • 5 coins voor 10,00 euro
  • 20 coins voor 32,50 euro

We hopen jullie snel terug te zien op CityCraft en in de RedCoin shop! Natuurlijk ook bij de allereerste Lootcrate avond van CityCraft. Morgen om 19:00 uur.

Met vriendelijke groet,

Team DDG
feb
17
Beste MT Spelers,

Jawel, je leest het goed! Een kleine update van de Minetopia Resourcepack update is gearriveerd!!
En dan nu snel over naar wat deze update allemaal bevat! Komt ie!

UPDATE 4.0.2 "GoldCoin"
Door: JustTimm, Nightcling, DitIsMax_, TimeWalk & NathanKuijt.

* GoldCoin

* bugfix : prikkeldraad

Al enthousiast? Wij wel!

Download linkjes:
FULL Versie 4.0
LITE Versie 4.0
Update Malino Update
feb
16
Map update Malino

Daar zijn we weer! Een update voor de map waar onder andere nieuwe dungeons te vinden zijn.
Wij als lead zijn de ergste niet dus we willen jullie wat hints geven!

Dungeons

Er zijn weer 3 nieuwe dungeons toegevoegd, enkele hints zullen jullie krijgen. Kan jij ze allemaal vinden en natuurlijk ook halen?

- Diep in de bossen in de buurt van Cali, staan verlaten torens. Pas op dat je geen natte voeten krijgt!
- Tussen een waterval en een verlaten gebouw in “no man’s land”, ligt in de bergen een verlaten mijn!
- Hoog in de bergen, in de buurt van Ao. Ligt een oude bunker, Misschien kun jij hem spotten vanuit een boomhut?

Map update

Ook zijn er nieuwe loot plekken in de map gekomen. Dit is ook al te zien op malino.dusdavidgames.nl
In de map update zitten de volgende plekken:
- Een Quarry
- Een overlevingsfort
- Olieboorplatform

We hopen jullie snel op Malino te zien zodat we jullie kunnen blijven verbazen over de bouwkunsten van ons bouwteam!

~Malino Lead
feb
15
[​IMG]
Hallo lezer, hierbij alle informatie die jij moet over het Anarchy Weekend!

Lagg test:

Ik zie jullie al denken en vragen van waarom zijn de oorlogen voor aankomende zondag gecanceled? Nou bij deze OpenKingdom gaat overgezet worden naar een wat krachtigere server en daarom willen wij graag meteen het testen of het nu beter gaat!

Anarchy Regels / Informatie:
Het Anarchy event zal plaats vinden van Vrijdag om 7 uur tot en met Zondag 7 uur. Elke dag zal er 1 back-up terug gezet worden zodat jij elke dag genoeg setjes en armour hebt om te spelen. Je enderchest zal je niet kunnen gebruiken tijdens het event! Al lukt het je toch en je raakt iets kwijt is het je eigen risico!

TER EXTRA INFO: Wanneer de server is overgezet raad ik je aan NIKS meer uit je Enderchest te halen! Dit is om spullen niet kwijt te raken! Dus na 9 uur in de ochtend NIKS MEER PAKKEN ERUIT!

De volgende regels zullen gelden vanaf dan:

- Er zal een rode lijn zijn waar jij NIET! Mag vechten al doe je dit wel heb je meteen een ban. Je mag hier ook NIET achter lopen! Geen perrongeluk meer.

- Griefen van mede spelers of van mensen uit een ander kingdom is niet toegestaan.

- Alt account abuse is nog steeds niet toegestaan!

- Non-RP is nog steeds niet toegestaan!

- AFK-Fishfarms (met redstone bijvoorbeeld) zijn niet toegestaan.

- AFK-Machines zijn niet toegestaan. Onder AFK-machines verstaan wij: Constructies die ervoor zorgen dat je na 5 minuten niks doen niet van de server afgegooid wordt.

- Het is verboden spullen over te zetten naar accounts in andere Kingdoms. Spullen die verzameld zijn binnen een Kingdom dienen hier te blijven. Het is niet toegestaan ze zomaar naar je andere account te zetten, ook niet via omwegen of Roleplay.

- Alles wat betreft verboden mods blijven gelden.

- Schelden of spammen...
feb
14
Hallo inwoners & ondernemers van het mooie TheCity!

Nadat er al een tijdje de speculatie rond ging dat we de haven gingen verbouwen gaat het binnenkort toch echt gebeuren! Hiervoor zijn wij druk bezig geweest maar hebben we ook jullie hulp nodig!

Op 21-02-2018 om 09.00 gaat de server in lockdown om de grote verbouwingen uit te voeren! Om dit zo goed mogelijk te doen vragen we jullie om je spullen uit jullie boten te halen. Dit om er zeker van te zijn dat er NIKS met jullie spullen gebeurt en de update veilig geplaatst kan worden.

En als mooie afsluiter, ook wel de kers op de taart, hebben we nog wat leuks! Aan de haven komt een mooie wijk gesponsord door het Glazen Huis! Deze zullen alleen beschikbaar zijn voor spelers vanaf level 1 t/m level 4, daarna zul je echt op zoek moeten naar je eigen woning!

Alvast bedankt & tot snel in de nieuwe haven van TheCity!

Taconis - Burgemeester TheCity
RobertvdM7 - Minister van Binnenlandse Zaken
feb
12
/-/ MTPL - Meldingsregister \-\

Minetopia is een enorm drukke en innoverende gamemode die veel ideeën, vragen, maar ook bugs met zich mee kan brengen. Om de huidige stijgende lijn met ideeën, vragen en bugs professioneel en op hoog niveau te kunnen blijven verwerken, heeft het projectleidersteam van Minetopia gekozen voor afhandeling van grote ideeën, vragen en bugs via het forum.

Het is voor ons enorm belangrijk om de kwaliteit en snelle afhandeling van het bovenstaande te kunnen behouden. Daarbij hechten wij veel waarde aan een verhoogde optimalisatie van de speelervaring binnen Minetopia, waardoor wij ons bewust zijn van de voordelen van het kunnen contacteren van jullie via het forum.

Binnen het meldingsregister van Minetopia zijn enkele categorieën die te markeren zijn, hieronder zal een korte uitleg staan van elke categorie.

Via deze link kan jij het formulier invullen voor het meldingsregister:...