sep
18
Beste Spelers,

Afgelopen tijd heeft de resourcepack van CityCraft weer een update gekregen. Bij deze een korte forumpost met de downloadlink naar de nieuwste resourcepack van CityCraft.Wij hopen jullie hierbij voldoende te hebben geïnformeerd over de nieuwe resourcepack. Als er vragen zijn dan kun jij deze hieronder in de reacties neerzetten.

Veel speel plezier op play.dusdavidgames.nl !

~Het DDG Server Team
sep
14
Beste Spelers,

Bij het Ministerie houden we af en toe wel eens van rust, zo nu en dan. Maar dan klopt David aan met een GIGANTISCHE auto update waar het Ministerie van Economische Zaken weer nauw bij betrokken is.

[​IMG]

Jullie hebben vast wel alle video’s al bekeken van David op DusDavidCraft. Hier kan jij alle nieuwe voertuigen bekijken. Ook in het gebouw van het Ministerie (op coords: X: -290, Z: -1760 te Downtown) kan jij ze zelf even goed onder de loep nemen! Met zo'n grote, maar ook zeker erg leuke, update komt er helaas ook een heel boek aan informatie bij die je hieronder kan vinden!


Het inleveren van je huidige voertuigen
Veel van jullie hebben nu al een bike, car of helicopter, deze zijn over een tijdje niet meer te gebruiken en zul je dus moeten inruilen tegen een nieuw exemplaar.


Waar kan dit en vanaf wanneer kan dit ?

In de Kaap is een nieuwe inkoop gebouwd voor voertuigen, dit zal ook het omwisselpunt worden voor ál jullie voertuigen. ( Coords: X1306 Y56 Z-315 )

Hier kun jij terecht vanaf ZATERDAG 15-09-2018 vanaf 20:00 uur.

Er staat maximaal 2 dagen wachttijd op de levering van je nieuwe voertuig, we zullen proberen iedereen zo snel mogelijk aan zijn/haar nieuwe voertuig te helpen.

Voorbeeld: Heb jij nu een roze auto, zal jij een nieuwe roze auto terug ontvangen.


Voorwaarden inruil:

 1. Wel wordt er gekeken of de aankoop te achterhalen is en of...
sep
13
Beste Spelers,

VANDAAG is er een special crate te vinden in de lobby genaamd: AFTER SUMMER!

[​IMG]
Deze crate is enkel VANDAAG beschikbaar, dus TOT EN MET 23:59 (!) kunnen jullie deze crate openen in de DDG Server lobby. Hieronder staat wat je zoal uit deze crate kunt krijgen:
 • Lobby XP
 • Lobby Levels
 • Minetopia Boosters
 • Verschillende Ranks
 • Gold Coins
 • SPECIAL: LIFETIME OBSIDIAN!
LET OP: Deze crate is enkel en alleen te koop op: shop.dusdavidgames.nl

Er kunnen dus hele toffe beloningen uit deze crate komen, dus grijp je kans! Het is een special crate, dus vandaag is ook echt je enige kans!

Wij hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn kun je deze altijd hieronder stellen of een stafflid aanspreken op Teamspeak, onze server of via onze Discord.

Alvast heel veel plezier met JOUW AFTER SUMMER CRATE! En tot ziens op de DDG Server (play.dusdavidgames.nl)!

P.S. : Laat ons via twitter weten wat jij uit je special crate hebt gekregen ! ;)

~Het DDG Server Team!
sep
10
Beste Spelers,

Beslissing Ministerraad
Zoals sommige spelers wel hebben gemerkt is het de afgelopen tijd in The City erg onrustig geweest. Met een aantal bedreigingen en bommelding wat zich heeft afgespeeld in het gemeentehuis van The City, was het al vrij onrustig in de stad geworden. De druppel is de aanslag op de apotheek in de stad geweest, er is er om een deze reden een gigantische grote beslissing genomen door de Minister van Binnenlandse Zaken in overleg met de ministerraad.

[​IMG]

De Minister van Binnenlandse Zaken heeft in gezamelijk overleg met de ministerraad een beslissing gemaakt dat de totale stadsrechten van de gemeente The City worden weggehaald. Door deze beslissing geldt er GEEN ENKELE WET meer in THE CITY. Alle wetboeken vervallen per direct in de stad en alle staatsbedrijven zullen tijdelijk gesloten worden. Ook justitie mag tegen geweld in The City niet meer optreden.

Server informatie:
Door de beslissingen van de Ministerraad heeft de server besloten om de inventory drop weer aan te zetten. Dit betekent dat wanneer jij dood gaat in THE CITY, JE AL JOUW SPULLEN VERLIEST.

~De Ministerraad van Minetopia

bijlage:
sep
09
Beste Spelers,

Het is zover.. Jungle gaat SLUITEN!

Na veel leuke events binnen Jungle en veel aankopen bij de Gunshop is het moment daar gekomen.. De vulkaan is UITGEBARSTEN!

Dit betekent dat Jungle zo snel mogelijk wordt geëvacueerd, zorg dat je al jouw spullen uit Jungle weg haalt en NIET meer uitlogt in Jungle.

Vanaf Maandag 10-9-2018 om 21:00 zal Jungle SLUITEN!

Wij willen jullie heel erg bedanken voor de leuke Jungle tijd!

Zoals je ziet heeft het Minetopia Staffteam weer een toffe update gemaakt! Dit allemaal om jullie speelervaring te verhogen en nog meer nieuwe, toffe dingen in de game te brengen om te ontdekken in Minetopia op de DDG Server. (play.dusdavidgames.nl)

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! En handel vandaag nog met de tofste Youtubers en spelers!

Al enthousiast? Wij wel!

~Het DDG Server Team
sep
06
Beste Spelers,

Dit weekend is er een special crate te vinden in de lobby genaamd: BACK 2 SCHOOL CRATE!

[​IMG]

Deze crate is enkel DIT WEEKEND beschikbaar, dus VRIJDAG 7 september tot en met ZONDAG 9 september kunnen jullie deze crate openen in de DDG Server lobby. Hieronder staat wat je zoal uit deze crate kunt krijgen:
 • Lobby XP
 • Lobby Levels
 • Minetopia Boosters
 • Verschillende Ranks
 • Gold Coins
LET OP: Deze crate is enkel en alleen te koop op: shop.dusdavidgames.nl

Er kunnen dus hele toffe beloningen uit deze crate komen, dus grijp je kans dit weekend! Het is een special crate, dus dit weekend is ook echt je enige kans!

Wij hopen jullie voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn kun je deze altijd hieronder stellen of een stafflid aanspreken op Teamspeak, onze server of via onze Discord.

Alvast heel veel plezier met JOUW BACK 2 SCHOOL CRATE! En tot ziens op de DDG Server (play.dusdavidgames.nl)!

P.S. : Laat ons via twitter weten wat jij uit je special crate hebt gekregen ! ;)

~Het DDG Server Team!
sep
05
Beste Spelers,

Door de vele bugs en dupe problemen die koffers en rugtassen hebben op dit moment, is er besloten vanuit de PL's de koffers en rugtassen voorlopig uit te schakelen totdat er een fix is gemaakt die wel goed werkt.

Mocht jij spullen in jouw koffer / rugtas hebben die je als speler er graag uit wilt hebben dan kun je dit laten regelen bij een Minister of PL. Deze kunnen jouw spullen uit jouw koffer halen. Wij hopen zo snel mogelijk dit probleem op te kunnen lossen.

In het DDG gebouw is een kleine balie neergezet waar iemand doorgaans wel staat om jouw koffer te kunnen leeghalen.

Wanneer de koffers en rugtassen weer bruikbaar worden, wordt met nader bericht gemeld. Excuses voor het ongemak. Wij proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bedankt voor jullie medewerking.

~Het DDG Server Team
sep
05
Beste Spelers,

Na een hele lange tijd zal er weer een update zijn bij Mechanica. We krijgen namelijk een NIEUW seizoen met NIEUWE en heel misschien ook wel betere machines. Onder andere zien de nieuwe machines er anders uit, zijn er meer soorten en zijn ze een klein beetje duurder dan eerst, maar wel beter! Bekijk hieronder het gehele overzicht:

Overzicht van NIEUWE MACHINES:
[​IMG]

Grote verandering in het verkrijgen van eindproducten.
Je zal nu bij de sushi machine en de broodoven niet meer gratis je producten krijgen! Je zal er nu items voor in moeten leveren! Bij de sushi machine zal je rauwe vis in moeten leveren en bij de broodoven zal je mais moeten inleveren!

De mais zal te koop zijn in de inkoop en de rauwe vis kan je krijgen uit een vis kweekbak. Je mag dus een sushi machine én een vissen kweekbak in je fabriek! LET WEL OP: Je hebt voor ALLE machines een Power Gen nodig!

Beheer van Mechanica en plaatsing van de machines
Mechanica staat sindskort in het beheer van een nieuwe CEO en tevens ook Director van het Ministerie van Economische Zaken, Larrsss. Bij Lars kan je terecht voor vragen, offertes en registraties van jouw machines. Lars doet voor nu nog NIET de leveringen van die machines, plaatsing staat op dit moment onder beheer van schattebout.

Vanaf vrijdag 7 september 2018, 18:00 uur is de nieuwe mechanica update beschikbaar.

Voor vragen omtrent het nieuwe Mechanica seizoen of andere zaken kan je altijd terecht bij het Ministerie van Economie.

Zoals je ziet heeft het Minetopia Staffteam weer een toffe update gemaakt! Dit allemaal om jullie speelervaring te...
sep
05
Beste Spelers,

Na alle toffe updates hebben wij nog een hele toffe update! De dierentuin komt namelijk terug! Kom jij hier gezellig derpen of word jij een ondernemer en begin jij jouw EIGEN winkel in de dierentuin? Lees alle info hieronder.

[​IMG]

Om te beginnen, de dierentuin komt terug. In het verleden hebben we er 2 gehad;

 • In Qtraxia
 • In TheHill.
Maar in verband met de zone updates was de dierentuin niet meer toegankelijk voor iedereen en moest daarom sluiten. De nieuwe dierentuin zal te vinden zijn in een aparte stad en zone 1 toegankelijk (PORTAL) en zal onder beheer zijn van Krazysamm.

De dierentuin gaat open vanaf 8 september 2018, 15:00 uur.

De winkels in de dierentuin zijn onder beheer van het Ministerie en worden ook via het Ministerie uitgegeven op leen aan de ondernemer. Wel geldt er in de dierentuin geen 125% regel maar een 140% regel. Voor vragen omtrent de dierentuin update of andere zaken kan je altijd terecht bij het Ministerie van Economie.

Zoals je ziet heeft het Minetopia Staffteam weer een toffe update gemaakt! Dit allemaal om jullie spelervaring te verhogen en er nog meer nieuwe, toffe dingen zijn om te ontdekken in
Minetopia op de DDG Server. (play.dusdavidgames.nl)

Heb jij nog geen whitelist op Minetopia? Haal dan nu jouw toegang of lobbyrank op shop.dusdavidgames.nl ! En handel vandaag nog met de tofste Youtubers en...
Melding Nieuwe VIPS
sep
04
Beste Spelers,

Vanaf vandaag zijn er weer een aantal mensen een rank rijker geworden!
Allereerst zijn er een paar verschuivingen binnen de SUPER VIPS:

Megatrost
GwnSander
Tirazer
Gamediscs
Apietoetoe

Ook bij de ULTRA VIPS vinden wij een aantal nieuwe gezichten:

JurreRozemeijer
_itsArnout_
Daan_Holland
Prixious
Ham_Burger_Belg

Gefeliciteerd allen met jullie promotie naar de nieuwe rank!

In de TOP 4 zijn er geen verschuivingen wat er als volgt uitziet: wel komen er een paar dicht in de buurt en wat word het volgende maand!?

1. bad_boytje
2. J3tzee
3. kenny14000
4. Dtclej

Volgende maand weer een nieuwe update en belangrijk dat je hier geen race van maakt die je in de problemen kan brengen. Wij waarderen iedere vorm van support.

Vanavond zullen alle nieuwe ranks uitgedeeld worden!

~Het DDG Server Team
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie