1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
mrt
19
┏━━━━━◢◤∙•●●•∙◥◣━━━━━┓
DIAMONDQUEST
┗━━━━━◥◣∙•●●•∙◢◤━━━━━┛

Hi DDG spelers,

Zoals jullie misschien al gezien hebben in David's video krijgen wij op DDG een nieuwe game/event waar jij tegen andere spelers kan strijden in de "quest" naar een GRATIS DIAMOND rank! Let op: Geen betaalde toegang, geen voordeel voor betalende spelers, 100% gratis en voor iedereen!

Als eerste een dikke S/O naar onze developer @ApocalypsjeNL!

Hoe zit de game in elkaar?
Zodra je de game inkomt zie je gelijk dat je in een arena staat met een aantal kisten. De kisten hebben timers. Zodra de timers aflopen kan jij de kist looten en vervolgens de resources in de crafting tables doen.
[​IMG]
[​IMG]

Door in de crafting tables op het enchanted blokje te klikken kan je een stack van 1 item omzetten in 10 blokken van het volgende item. Als je een stack van het laatste item hebt kan je bij de linker crafting table jouw resources per uur ophogen, de middelste kist jouw resources uit de kisten ophogen en in de laatste kist kan je de diamonds verzamelen.
[​IMG]

De diamonds zijn uiteindelijk de punten die je nodig hebt om hoog op de lijst te komen staan. De leaderboard staat achter je en daar kan je altijd live de uitslag in de gaten houden.

[​IMG]

Wat zijn de prijzen?
Er...
mrt
17
Beste spelers,

Dit weekend zijn er weer gloednieuwe lobby crate acties te vinden op zowel de server als in de DDG shop! Met deze forumpost willen jullie hier kort over informeren zodat je niets hoeft te missen en optimaal kunt blijven profiteren van de nieuwe lobby crates.

Zaterdag en zondag kunnen jullie profiteren van kortingen op de twee nieuwe bundels die te koop zijn in de DDG shop!

  • XL Bundle: Een bundel voorzien van 10 x Gold crates en 10 x Emerald crates Enkel dit weekend van 35,00 euro naar slechts 29,99 euro.
[​IMG]
  • Diamond Big: Een bundel voorzien van maar liefst 10 x Diamond crates!
    Enkel dit weekend van 75,00 euro naar slechts 49,99 euro!
[​IMG]
Deze acties wil je niet missen! Ga dus zaterdag of zondag naar de DDG shop.

Daarnaast is er nog een extra actie voor jullie om het weekend goed af te sluiten. Zondag kunnen jullie namelijk profiteren van de Free White Crate! Deze gratis crate is op de lobby te openen. Deze zal eenmalig en enkel te openen zijn op zondag. Wees er dus op tijd bij!
[​IMG]
We hopen dat jullie weer een top weekend zullen beleven op de DDG server en met de nieuwe lobby crates! Laat ons vooral op twitter weten wat voor toffe items jij...
mrt
09
[​IMG]

Beste spelers,


We hebben namens de DDG Server groot nieuws voor jullie. Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met deze grootste verandering sinds een hele lange tijd! Vanaf vandaag kunnen jullie allemaal profiteren van de nieuwe lobby crates!

Je kunt de lobby crates haast niet missen. Ze zijn te vinden op een prominente plek op de lobby. Door middel van deze forumpost willen we jullie wat meer op de hoogte brengen over deze crates. Wat kun je ermee? Wat kun je eruit krijgen? Is het voor iedereen? Welke verschillende crates zijn er? Dat lees je allemaal hier! Dus neem zeker even de tijd om deze post aandachtig door te lezen.

De bedoeling van deze nieuwe lobby crates is dat we actieve spelers gaan belonen en daadwerkelijk alle spelers een extra beleving kunnen geven op de server. Daarnaast is het nu mogelijk voor alle spelers om kans te maken op zeldzame items of zelfs legendary ranks en chatkleuren!

Hoe werkt dit nieuwe systeem?

Jullie zullen snel genoeg zien dat de lobby is aangepast. Vanaf nu zullen we op de lobby werken met levels, crates en lobby XP. Elke speler kan deze verkrijgen en profiteren van toffe extra’s. Hoe actiever je bent hoe beter en elke dag is er weer wat nieuws te beleven. We hopen met dit nieuwe systeem onze actieve spelers te bedanken en te belonen. Hoe hoger je lobby level namelijk zal zijn hoe meer daily XP je kunt bemachtigen. Hoe kun je je lobby level dan omhoog krijgen? Dat laten we natuurlijk wat mysterieus zodat jullie als spelers gezamenlijk aan de slag kunnen om te ontdekken hoe dit in zijn werk gaat en hoe jullie hier het allerbeste resultaat uit kunnen halen!

Op de lobby zullen jullie vijf verschillende crates zien staan:

  • De Daily Crate: Deze crate is...
mrt
08
Beste CityCraft spelers,

We hebben gemerkt dat sommige regels op CityCraft niet helemaal duidelijk zijn, daarom willen we hier even duidelijkheid over geven aan jullie. Hieronder is een lijst te vinden met dingen die NIET zijn toegestaan op de CityCraft server.

• Off-Roleplay gedrag
• Spammen/schelden in de chat
• Reclame maken
• Buiten roleplay om liegen tegen staffleden
• Gebruik maken van een Hacked Client
• Ongepaste skins/namen
• PvP-Loggen
• AFK Cheaten
• Bugs/glitches abusen
• Spelers bedreigen/beledigen buiten roleplay om
• Schelden met ziektes / Seksueel gedrag
• Discriminatie
• Mensen opsluiten
• Minimap
• Peacekeeper skins
• Alt accounts gebruiken
• Geld of items overdragen naar een ander account
• Scammen met RedCoin items

Verder zitten wij natuurlijk ook niet stil met onze gamemode en komen er een aantal leuke updates voor jullie aan zoals bijvoorbeeld de raidhouses, nieuwe quests en medical supplies!

Raidhouses
De eerste raidhouse zal te vinden zijn in Moskovia en is genaamd "Nuclear". De raidhouses zijn uit te voeren met vijf personen die samen in één guild zitten. Het doel van het raidhouse is om het hele house door te komen en in de bossroom de boss te verslaan. Lukt het jou om de boss te verslaan? Dan dropt de boss een limited edition item en verdienen alle guild-leden die het raidhouse in zijn gegaan 1 raidpoint.

Quests
We hebben meerdere bugs ervaren met de quests en daarom besloten om ALLE quests te vervangen door nieuwe. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om quests meerdere keren uit te voeren waardoor er altijd quests beschikbaar zijn voor jou om te doen.

Medical Supplies
Binnenkort is het mogelijk om verschillende medicals te kopen bij het ziekenhuis in Clovertown, bijvoorbeeld: Bandages, FirstAidKits en MedKits. Deze medicals geven jou de mogelijkheid om sneller te helen van je verwondingen.

Hopelijk hebben jullie zin in de nieuwe updates en zijn de regels...
feb
25
Beste DDG spelers,

Het is weer tijd voor een vragenlijst!
We willen jullie vragen deze vragenlijst zo eerlijk en duidelijk mogelijk in te vullen, zodat we OKD kunnen verbeteren.

Met deze vragenlijst valt er een Limited Edition arrow te winnen!
Volgende week zondag (4 maart) maken we de winnaar bekend.

De vragenlijst: http://ddg.fyi/okdvragenlijst

Alvast bedankt!
feb
20
/-/ MTPL - Levelcheck \-\
Een level binnen Minetopia is van belangrijke aard, zeker gezien een level jouw uurloon, maar daarbij ook bepaalde privileges op Minetopia bepaald. Gezien de efficiëntie van een handmatige levelcheck niet kon worden gerealiseerd op maximaal vermogen, is gekozen om de levelcheck automatisch te maken.

WAT GEBEURD ER
In de oude levelcheck, gevestigd in The City zullen achter de balies NPC's worden geplaatst. Ook zullen ze in elk gemeentehuis geplaatst worden. Deze NPC's zien er geheel hetzelfde uit als een speler binnen minecraft zelf, maar zijn in principe robots die dingen kunnen doen op basis van plugins.

Wanneer jij op een van de NPC's klikt, zal een bedrag van jouw rekeningen worden afgeschreven. Vervolgens zal de plugin jouw level berekenen. Deze berekening gaat op basis van een aantal aspecten.

KOSTEN LEVELCHECK
Level 0 t/m Level 3 - € 250
Level 4 t/m Level 7 - € 2.500
Level 8 t/m Level 15 - € 5.000

LEVEL VERANDERING
Gezien wij terug willen naar een lager level systeem, waarin wij slechts 15 levels overhebben. Zal iedere speler bij uitvoeren van een levelcheck enkele levels omlaag gaan. Dit zal betekenen dat Xanthus van level 16 in het oude systeem, naar level 11 in het nieuwe systeem zal gaan. In geval van Danny026 zal dit teruggaan vanaf level 19 naar level 12. zie voorbeeld

Levelcheck - Voorbeeld 1
Levelcheck - Voorbeeld 2


Gezien wij de speler er in uurloon niet op achteruit willen gaan zijn daarom ook de uurlonen veranderd. In vele gevallen betekent dit dat mensen meer gaan verdienen per uur, dit gezien een gemiddelde genomen is van het aantal levels dat iemand gaat dalen. In sommige gevallen (klein percentage) zal het mogelijk zijn dat je er een paar...
feb
19
Olympische Spelen Selectie TEAM MINETOPIA

Het is binnenkort tijd voor de Olympische Spelen op Minecraft! Natuurlijk zal er ook een team vanuit Minetopia aan de Spelen mee mogen doen.
Dit zal betekenen dat er 2 teams vanuit Minetopia naar de spelen gaan, een team dat uit spelers bestaat en een team dat uit staff leden bestaat!
Maar wie zullen dit zijn? Dat zullen we hieronder beter uitleggen!

Om mee te doen aan de Olympische spelen moet iedereen mee doen aan een selectieprocedure die komend weekend zal plaatsvinden, hier kan ELKE speler/staff die op Minetopia kan aan mee doen.
Als je mee wilt doen moet je zorgen dat je wel tijd hebt in de middagen in het weekend.

Zaterdag 24-02-2018 13:00-18:00
Voorselectie, iedereen kan meedoen.
Zorg dat je ergens tussen 13:00 en 18:00 je meldt bij het Olympisch Stadion in The City (X:-992 Z: -1102).
Hier kan jij gratis mee doen aan een parcour, hoe sneller je het parcour doet, hoe hoger in de ranglijst je zal komen.
De 20 spelers die het Parcour het snelst hebben gedaan gaan door naar de volgende ronde die Zondag zal plaatsvinden.
(Staff: Staff kan ook mee doen hier aan, hier zullen er 15 van door gaan naar de volgende ronde omdat wij minder staffleden verwachten dan spelers die mee gaan doen.)

Zondag 25-02-2018 13:00-15:00
Tweede ronde, de 20 beste spelers en 15 beste staffleden van Zaterdag mogen hier aan meedoen.
Schieten? Ja schieten! De kandidaten die door zijn naar deze ronde zullen in het inmiddels wat verbouwde stadion gaan schieten. Raak jij als eerst alle doelwitten? Dan zal jij door gaan naar de laatste ronde! Er zullen hier 10 spelers doorgaan naar de volgende ronde.
(Staff: Ook staff mag hier weer aan meedoen, mits zij natuurlijk door zijn gegaan in de vorige ronde. Ook vanuit de staff groep zullen er 10 door gaan.)

Zondag 25-02-2018 15:30-17:00
Finale, de laatste 10 overgebleven spelers en...
feb
18
Beste spelers van Minetopia!

Voertuigen worden steeds meer gezien in Minetopia en ze worden steeds beter geproduceerd door onze leverancier bij Bennies in Malibu! Doordat de productie zo goed gaat heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken gezorgd dat er in bijna elke stad parkeerplaatsen zijn! Wanneer jij een voertuig hebt en permissies ervoor hebt kan je deze plaatsen op de volgende locatie's
Ook nog een leuke extraatje; op de startplek van de Grand Prix in Sunnyville kan je vanaf vandaag ook je voertuig plaatsen.

Op dit moment hebben alleen sommige staatsbedrijf medewerkers en Malibu inwoners toegang tot voertuigen. Daarom mogen voertuigen niet doorverkocht worden. Misschien kan iedereen straks wel een voertuig aanschaffen. :)

Veel plezier met jullie voertuigen!

RobertvdM7 - Minister Binnenlandse Zaken
Taconis - Staatssecretaris Binnenlandse Zaken
feb
17
Beste spelers,

Je leest het goed! De Red Coins zijn eindelijk hier!
De Red Coins zijn te vergelijken met de Gray Coins van Minetopia.
Het enige verschil is dat ze niet op Minetopia maar te gebruiken zijn in de RedCoin Shop in CityCraft!
Je kunt ze net als deze coins ook halen in de DDG Shop.

Samen met de Red Coins kun je je CityCraft avontuur nog meer op gang helpen! Dit kun je doen op de vaste LOOTCRATE avonden op de Zondag om 19:00 uur. Daarnaast zal de RedCoin shop in-game ook open gaan voor een uurtje van 19:00 uur tot 20:00 uur op elke dag. Kom dus zeker even binnenlopen om te zien wat er verkocht wordt.

Tijdens de lootcrates zullen er 40 normal crates en 20 epic crates verschijnen op de zondag. De items die je hieruit kunt halen kunnen variëren van kleding en zelfs enchanted kleding, Accessoires voor op het hoofd en voor de mond, wapen skins, chatkleuren, plots en nog veel meer! Kortom, zeker de moeite waard!

De Red Coins zijn in de volgende pakketten te verkrijgen in de DDG shop:
  • 1 coin voor 2,50 euro
  • 5 coins voor 10,00 euro
  • 20 coins voor 32,50 euro

We hopen jullie snel terug te zien op CityCraft en in de RedCoin shop! Natuurlijk ook bij de allereerste Lootcrate avond van CityCraft. Morgen om 19:00 uur.

Met vriendelijke groet,

Team DDG
feb
17
Beste MT Spelers,

Jawel, je leest het goed! Een kleine update van de Minetopia Resourcepack update is gearriveerd!!
En dan nu snel over naar wat deze update allemaal bevat! Komt ie!

UPDATE 4.0.2 "GoldCoin"
Door: JustTimm, Nightcling, DitIsMax_, TimeWalk & NathanKuijt.

* GoldCoin

* bugfix : prikkeldraad

Al enthousiast? Wij wel!

Download linkjes:
FULL Versie 4.0
LITE Versie 4.0