1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.
Melding HTC Zaken
dec
10
Beste spelers van Minetopia

Wij hebben lange tijd ons best gedaan om iedere speler te kunnen helpen met hun items terug vinden maar in verband met de hoeveelheid aanvragen zijn we ter conclussie gekomen, dat we echt op een andere manier moeten gaan handelen, dus hierbij zullen jullie ingelicht worden wat nou precies de verandering inhoudt.

Vooraf, al kocht jij een item in de uniq apart of in een crate kon je bij ons indienen dat hij gescamt was en gingen wij proberen voor je het terug te regelen.
Dit zorgde ervoor dat wij enorm veel van dezelfde aanvragen kregen en de relevante, soms belangrijkere, zaken bleven stil liggen.
Dus gaan wij op een nieuwe manier werken, om efficienter tijd te hebben voor de speciale gevallen.

Vanaf heden, zal een graycoinscam gezien worden als een normale scam en zal je aangifte moeten doen bij Justitie.
Wat deze verandering dus veroorzaakt is dat je verstandig met je items om moet gaan, indien jij door eigen toedoen je item verloren bent kunnen wij helaas niets meer voor je betekenen!
Er zal dus geen garantie meer zijn dat je altijd je item terug krijgt, het is hopen dat Justitie het voor elkaar krijgt om jouw item in roleplay terug te vinden.

Binnen Justitie zal een checklist toegevoegd worden of het een Uniq item is of normaal.
Mocht jij als scammer in onze ogen nou te vaak voorkomen, zullen wij als HTC vanuit de server oogpunt je alsnog benaderen.
Deze verandering moet namelijk geen free card geven om nu wel vol op te gaan scammen.
Dus scammers die het van plan waren. Hierbij ben je gewaarschuwd alvast, er blijft controle op!

Ter verduidelijking, HTC zal in het vervolg enkel zaken oplossen die door de server komen.
Iets verloren door je eigen toedoen / je eigen schuld gaat voortaan naar de politie.

Voor de rest zullen we nog steeds open staan voor andere zaken, hierbij een lijstje van voorbeelden.
- Staff abuse, Account gehackt, Offroleplay zaken. Deze zaken mogen jullie invullen in dit...
dec
06
Beste DDG Spelers,

Zoals jullie hebben gemerkt zijn wij met het resourcepack team druk bezig met het maken van toffe resourcepacks voor jullie, voor onder andere CityCraft, Malino, Minetopia en Craft Royale!
Echter lopen wij tegen één ding aan: we hebben te weinig artists om toffe updates te releasen binnen een korte tijd!

Wil jij nou ook helpen bij het maken van een tof resourcepack binnen de DDG server?
Vul dan het volgende formulier in:

https://forum.dusdavidgames.nl/applicationform/resourcepack-artist-sollicitatie.23/form

Er zullen vast wel wat verborgen talentjes tussen zitten!
Als je dit nog nooit hebt gedaan, probeer het dan alsnog, want wie weet ben jij er wel heel goed in!
En misschien kunnen wij jou binnenkort verwelkomen in het resourcepack team!

Met vriendelijke groet,
Nathantjuhh & Alyvon
Resourcepack Teamleiders.
nov
30
[​IMG]

DUSDAVIDGAMES - CHRISTMAS EVENT 2017

Beste DDG spelers,

Net als vorig jaar gaan wij dit jaar weer flink los met kerst! Maar dit jaar doen wij er natuurlijk weer een schepje bovenop!

Om te beginnen: Zoals jullie weten hebben wij dit jaar een speciale [Xmas] rank. Deze is al sinds 27 November te halen in shop.dusdavidgames.nl. Naast een heleboel andere features kan je met die rank ELKE DAG een adventcalender kist openen. In deze kisten zitten leuke prijze zoals graycoins, redcoins en andere cadeautjes! Meer informatie over deze speciale rank kunnen jullie hier vinden.

Maaaaaarrrrr... Ook voor de rest van de server hebben wij een heleboel leuke dingen in petto. Deze staan hieronder op een rijtje!

Lobby:
Net zoals vorig jaar hebben wij de Lobby in een kerstig jasje gestoken! Sneeuw, kerstmutsen, de adventkalender, cadeautjes en kerstballen zijn allemaal te vinden in deze kerstige kerstlobby!
[​IMG]
___________________________________________________________________________________________

Minetopia:
In Minetopia pakken wij een stuk meer uit dan vorig jaar! Vanaf 1 december komt update 4.0 van de Minetopia ResourcePack uit! Hier zitten ook een heleboel kerstige spullen in! Hierover zal ook nog een aparte post komen met alle updates (het zijn er nog veeeeel mee namelijk!)

- Rendier Knuffel.
- Kerstman setje.
- Zuurstok.
- Oliebol.
- Kerstdonut.
- Kerstkoekje.
- Kerstman head.
- 3...
nov
28
Hallo DDG Spelers,

Op dinsdag 28 november 2017 krijgt Minetopia weer een kleine update! Vandaag dus!!

Speedboots
De speedboots worden dusdanig geüpdate dat deze alleen nog maar werken op het moment dat je deze ook daadwerkelijk aan hebt. In je hand werken ze dan dus niet meer!

Rugzakken / Koffers
Voor de rugtassen en koffers werd tot nu toe de enderchest van de speler gebruikt. Dit gaat veranderen. Een rugtas/koffer is niet meer aan je enderchest verbonden, maar is een unieke koffer/rugtas. Als jij je rugzak kwijt raakt, dan ben je ook je items kwijt die in deze rugtas/koffer zitten!

Mocht jij als speler spullen in jouw enderchest hebben zitten, dan kun je ieder stafflid op Minetopia vragen jouw enderchest te legen, zodat jij dit in je koffer/rugtas kunt opbergen.

Nogmaals kijk uit voor het verliezen van je rugtas/koffer! Spullen die je daarin hebt zitten ben je dan kwijt!

- PL's Minetopia

TimeWalk / Qildor / Twanskuh
nov
27
Hallo allemaal,

Wederom organiseren wij een AcidIsland spelersvergadering.
Wij hebben de laatste vergadering een hoop informatie van jullie gekregen. Deze informatie zouden wij graag willen evalueren met andere spelers.
Uiteraard zullen er ook nieuwe punten aangedragen kunnen worden waar wij als team aan zouden moeten werken om AcidIsland nog toffer te maken voor jullie!

Wanneer:
Vrijdag 1 December 2017 om 20:00

Waar:
DDG Teamspeak (ts.dusdavidgames.nl)

Wij hopen zoveel mogelijk van jullie te mogen spreken over AcidIsland.
Tot dan!
nov
25
[​IMG]
Spelregels sloppenwijk De Kaap


Beste spelers,
De sloppenwijk is een nieuw gebied waar veel burgers en criminelen hun plekje hebben kunnen vinden. Je kan hier de gehele dag je gang gaan en het lijkt soms alsof hier geen regels zijn! Echter zijn deze er wel en die zouden we jullie graag nog eens willen uitleggen om te zorgen dat de sloppenwijk voor iedere speler leuk blijft om te betreden.

Lootkillen
Dit is een term die bij alle spelers wel bekend is. Je vermoordt een speler om vervolgens er zelf met zijn of haar spullen vandoor te gaan. Het lijkt zo verleidelijk. Iedereen heeft er last van behalve de dader zelf. Althans, dat leek zo tot de dag van vandaag! We houden je in de gaten! En wanneer we merken dat je dit strafbaar feit pleegt zullen er manschappen bij je binnendringen om je eigen zuurverdiende items in te nemen. Daarnaast zul je als speler naar een plek gaan die voor ons onbekend is. Alleen de overheid weet hier meer over.

Vreemde items
Het komt regelmatig voor dat er in-game vreemde items in het bezit komen van spelers en soms zelfs criminelen. Dit is ook totaal niet erg. Maar we verwachten vanaf vandaag dat zelfs de grootste criminelen van Minetopia even laten weten wanneer dit gebeurt. Op die manier kunnen we de game zo gebalanceerd mogelijk houden wat uiteindelijk ook voor jou als speler het leukste zal blijven. We hebben het hier over een vreemd biertje, mes, vuurwapen, of ander vreemd item. Controleer dit dus altijd even bij een stafflid of hoger!

Wapens
Momenteel zijn er meer wapens in omloop dan wij ooit hadden verwacht. Dit heeft als gevolg dat binnenkort wordt verwacht van iedereen om zijn of haar wapen(s) in te leveren voor registratie. In ruil daarvoor keren er wapens terug in de server met ieder een eigen ID om op die manier geregistreerd te staan op de server.

Nu snappen we dat er boefjes op de server rondlopen die dit erg...
nov
25
Sinterklaas is pas net in Nederland. Maar de DDG Server heeft nu alvast nieuws wat je zeker niet mag missen! De Adventskalender komt naar de DDG Server! Van 1 december t/m 31 december krijg jij een leuke verrassing! Elke dag feest! Dat wil je toch niet mislopen?!

Je komt automatisch in aanmerking voor de Adventskalender met de nieuwe tijdelijke KERST RANK op de DDG Server! Deze kost slechts 29,99 euro! Wat je er allemaal voor kan terug verwachten? Nou, het volgende!

 • Je eigen “Xmas” prefix op de lobby
 • Je eigen rode chat & tab naam
 • Donker groene chat text met een lagere chatdelay op de lobby (zolang de rank loopt)
 • Gebruik maken van fly op de lobby
 • Toegang tot MINETOPIA
 • Toegang tot MINENATION
 • Toegang tot PREMIUM PLOTS
 • PERMANENTE TOEGANG op OPEN KINGDOM
 • Tot 31 januari toegang tot CITYCRAFT wanneer deze public wordt
 • En dus elke dag een toffe verrassing vanaf 1 december t/m 31 december

De Adventskalender kist kun je dagelijks openen op de lobby vol leuke dingen zoals onder andere: Graycoins, Whitelists, Boosters en nog veel en veel meer! En mocht je de KERST RANK pas kunnen kopen op bijvoorbeeld 15 december krijg je de eerste 15 verrassingen met terugwerkende kracht!

Zijn er nog meer extra’s? Jazeker!

 • 5 Graycoins in Minetopia
 • World Edit op PREMIUM PLOTS
 • 5 extra plots op Creative Plots
 • De mogelijkheid om verschillende flags aan te passen op jouw plot op Creative Plots
 • Toegang tot het gebruik van een Elytra op Creative Plots
 • Fly op Skyblock
 • Toegang tot een Gold, Emerald en...
nov
20
Beste spelers van MineTopia,

Zoals jullie waarschijnlijk wel al gezien hebben in deze video komen er wat veranderingen aan binnen sommige steden in Minetopia. Maar al heb je geen idee waar ik het nu over heb, maak je geen zorgen want dat leg ik allemaal uit in deze forumpost!

Downtown & Cosmopolitan
Deze 2 steden gaan samen op 1 server om de spelers wat meer naar elkaar te brengen in Minetopia! Jullie zullen er weinig van merken op een paar dingen na.
De servers van Downtown & Cosmopolitan zullen zaterdagavond vanaf ongeveer 22:00 na de lootcrates in lockdown gaan.

Over je spullen in de huidige steden hoef je je geen zorgen te maken! Deze worden netjes mee verhuist met de server samenvoegen!

Wanneer wij de 2 steden samen hebben gevoegd & alles gecontroleerd is gaat maandagavond om 20:00 ongeveer weer de server open.
Dan kunnen jullie genieten van de 2 grootste steden gezamenlijk op 1 server!

Malibu & The Hill
Uiteindelijk zullen Malibu & The Hill ook samengevoegd worden op 1 server! Wanneer dit gedaan wordt zal later nog bekend worden!

Ik hoop dat dit jullie vraagtekens beantwoord!

Veel speelplezier,

RobertvdM7 - Minister Binnenlandse Zaken
Taconis - Staatssecretaris Binnenlandse Zaken
nov
18
Beste spelers van MineTopia,

Wij bij Binnenlandse Zaken zijn de afgelopen tijd bezig geweest met een update, en die is vannacht doorgevoerd.
Via deze weg zal ik de update even bespreken met jullie.
Maar eerst zal ik even het volgende moeten benoemen aangezien het belangrijk is dat jullie weten hoe en wat.

Prefixen:

Veel prefixen klopte helaas niet meer, daarom hebben wij samen met de FAR besloten om elke prefix in MineTopia te resetten.

Ondernemers kunnen prefixen aanvragen bij de FAR in The City (The City -1074;57;-1544).
Let op! eigenaars prefixen gaan via de KvK.
Bedenk hierbij dat het wellicht even zal duren voordat je juiste prefix terug is want we verwachten redelijk wat aanvragen.
Staatsbedrijf Medewerkers moeten hun leidinggevende aanspreken, die zorgen voor de juiste prefixen!

Voor de Atlanta spelers die zich afvragen waarom is mijn prefix nu: Zwerver ?

Altijd was het zo dat als een nieuwe speler MineTopia joinde, spelers meteen ingeschreven stonden in een stad namelijk Atlanta.
Met deze update zal dit veranderen, als nu een nieuwe speler MineTopia joint, spawnt hij/zij in een lichtgrijze kleur.
Lichtgrijs staat voor stad loos, ook krijgt de speler de prefix [Zwerver].
Als zwerver kun je weinig binnen MineTopia, je kunt bijvoorbeeld niet overal een plot kopen!
Dus je zal jezelf moeten inschrijven in Atlanta of Graydale.
Vanaf vandaag is het dus ook mogelijk om je in te schrijven in Atlanta!
De eisen van Atlanta gelden als volgt, Atlanta schrijft gratis mensen in vanaf level 1 t/m level 5.
Dus ben ben jij een beginnende speler, schrijf je snel in Atlanta of Graydale.
Gemeenten zullen strenger worden met betrekking tot uitschrijven, dus het kan voorkomen dat jij ineens weer in een lichtgrijze kleur spawnt, dan ben je uitgeschreven!
In en uitschrijven zijn beide gratis, wel heb je altijd een uitschrijvingsbewijs nodig als je je wilt inschrijven in een andere stad. (behalve als je stad loos bent!)
Ook hierbij zal ik mededelen dat...
nov
15
Hallo DDG Spelers,

We willen graag de gamemode nog leuker en interessanter maken voor jullie. Dit kunnen wij niet zonder input vanuit jullie! Vandaar dat wij een spelersvergadering gaan organiseren!
Dit zodat wij jullie meningen en ideeën kunnen verzamelen en vanuit daar de gamemode kunnen verbeteren en leuker kunnen maken voor jullie.

Om zoveel mogelijk Acid Island spelers te bereiken, hebben wij een tweetal vergaderingen ingepland. De spelersvergaderingen vinden plaats op de DDG TeamSpeak op onderstaande datums:
- Vrijdag 17 november om 20:00;
- Dinsdag 21 november om 16:00.


Wij hopen dat zoveel mogelijk van jullie op één van deze datums kan om ons te helpen Acid Island te verbeteren!