apr
01
Beste Skyblock spelers,
Het is tijd voor een NIEUW concept binnen de DDG Server! Namelijk het ''Island van de maand!'' Dit gaat inhouden dat JIJ jouw eiland kan opgeven voor het BESTE eiland van SKYBLOCK! Zie jij dat wel zitten? Bekijk dan snel deze forum post en kom overal achter!

[​IMG]

Island Van De Maand
Het idee achter dit concept is dat jullie als speler's jezelf op kan opgeven voor island van de maand.
Je vult zo goed mogelijk dat formulier in en wie weet ben jij dan wel de winnaar van de volgende maand! ( Linkje : http://ddg.fyi/isvdm )
In dit formulier krijg je een aantal vragen die je moet invullen. Ook kan JIJ een inbreng doen op wat JIJ als prijs wilt winnen als jij eventueel de winnaar wordt! Het is wel de bedoeling dat je dit zo serieus mogelijk invult, want dan kunnen we hier goed naar kijken. Tijdens deze wedstrijd zal er ook een jury zijn. Deze gaan alle eilanden bekijken en een eind oordeel maken wie nou echt het mooiste eiland heeft! Ben jij de winnaar? Dan zal jij dat terug vinden in de maandelijkse forum post!

Winnaar van de maand Maart
De winnaar van de maand Maart is geworden.....
 • Arisha_Rue
Gefeliciteerd Arisha_Rue jij ontvangt zo snel mogelijk je prijs! Heel veel plezier ermee!

Wij hopen dat jullie dit erg leuk vinden en dat jullie nu nog mooiere eilanden gaan bouwen dan dat jullie nu al doen! Heel veel plezier en succes bij de volgende ''Island Van De Maand''!
LET OP! De volgende Island van de maand word weer bekend gemaakt in de eerste twee weken van de maand April. Vul dus snel het formulier in en maak ook kans op te gekke prijzen!

~ DDG Server

Officiële DDG Server...
mrt
30
Beste Planetcraft spelers,
Het is tijd voor een superleuke update voor jullie! Zoals jullie weten hebben we op dit moment al een soort ''quest'' systeem op de server door middel van het /achievement command! Deze zal zeker blijven, maar er komen nu QUESTS bij! Voor meer uitleg over de QUESTS lees snel verder!

Quests
In totaal komen er ACHT nieuwe NPC's bij! Deze acht NPC's hebben allemaal verschillende quests. Iedere dag zal er bij alle NPC's een quest actief zijn die JIJ kan doen! Voltooi jij een quest? Dan verdien je natuurlijk een prijs! De prijzen zullen per quest verschillend zijn! Denk aan een hoeveelheid dollars of earth credits!

NPC's
Er komen dus acht nieuwe NPC's in de game. Welke NPC's dit zijn gaan we je hier vertellen!

Miner Theodore
[​IMG] Mine blokken uit de mines van Australië en lever deze in bij Theodore.

Lumberjack Daniel
[​IMG]
Hak houtblokken van de bomen die groeien op Australië en lever deze in bij Daniel.

Fisher Craig
[​IMG]
Vis een soort vis en lever deze in bij Craig.

Farmer Margie
[​IMG]
Farm, craft of verzamel food gerelateerde items en lever deze in bij Margie.

Blacksmith Jenkins
[​IMG]
Craft tools of wapens en lever deze in bij Jenkins.

Collector...
mrt
29
Beste PlanetCraft spelers,
De laatste week werd er aan ons een logboek gegeven met een bericht erbij. Het schijnt van een onderzoeker te zijn die planeet Terra al een tijdje observeert, maar zichzelf eigenlijk nog nooit heeft laten zien. In zijn logboek stond nuttige informatie over allerlei rassen die zijn langs geweest en gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden. Het bericht dat bij het logboek zat, was als volgt:

‘In een korte tijd is er veel gebeurd op planeet Terra… Ze hebben veel mensen zien komen en gaan. Gebieden werden vernietigd en werden weer opgebouwd. Er is ze al veel leed aangedaan. Ze krijgen verhalen te horen van veel verschillende rassen en elk ras wil dat de Terrans aan hun kant staan. Bijgevoegd mijn logboek over wat er allemaal al gebeurd is. Misschien kan het ze hier en daar helpen om dingen te begrijpen. Ik hoop dat het bij jullie in goede handen is.

Het logboek is in fragmenten ingedeeld. Elk fragment gaat over iets anders dan het fragment ervoor. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en bekijk een van de fragmenten!

OORSPRONG
Alles is ooit begonnen in chaos, wanorde. Stoffen en materialen die langs elkaar bewogen. Het is niet bekend wat voor stoffen en materialen dit waren. Op den duur, honderden jaren lang, voegden deze stoffen en materialen zich samen. Hieruit ontstond ‘leven’. Dit leven bleef zich samenvoegen en ontwikkelen. Dit gebeurde net zolang totdat dit leven zo ver ontwikkeld was, dat het zélf leven kon creëren. Deze eerste levensvorm noemen we Precursors.

Naast het creëren van leven, kregen de Precursors het voor elkaar om orde te scheppen binnen de chaos. Hierdoor ontstonden verschillende hemellichamen, die we nu kennen als de Systems en hun planeten. Het leven dat volgde is de start geweest van de algemene geschiedenis van deze Galaxy. De 7 rassen die...
mrt
25
Beste Minetopia spelers,
Pasen komt alweer snel in de buurt en daarom komt Gemeente Malibu weer met een Malibu vakantie! Zoals jullie van ons gewend zijn staat er altijd 1 thema centraal en deze vakantie zou dat pasen zijn. Ga jij de paaseieren en alle andere toffe dingen deze vakantie ontdekken? Deze keer zal de Malibu vakantie wel vier dagen vol met events zijn namelijk vanaf 10 april tot en met 13 april.

[​IMG]

Activiteiten
Deze vakantie hebben wij weer voor jullie een aantal nieuwe en oude toffe events neergezet! Ook zijn er weer een aantal globale event onderdelen toegevoegd. Wil jij nou weten welke events er precies allemaal zijn? Bekijk dan deze openbare docs.

Challenge Room
Na het grote succes van de challenge room van vorige vakantie hebben wij besloten deze weer terug te laten komen! Dit keer met nieuwe challenges die nog uitdagender zijn? Ga jij alle challenges behalen en er vandoor met een grote hoeveelheid Malcoins?

Welkomstpakket
Op vrijdagavond om 21:00 kan jij volledig gratis een welkomstpakket openen! Hier kunnen hele toffe items in zitten, durf jij een gokje te nemen? En dit is ook het moment om je eerste Malcoins te verzamelen!

Malcoins
Natuurlijk zijn ze er weer… de Malcoins! Je kan ze bij onze speciale Malcoinshop weer...
mrt
21
Beste Skyblock spelers,
Het is tijd voor een NIEUW concept binnen de DDG Server! Namelijk het ''Island van de maand!'' Dit gaat inhouden dat JIJ jouw eiland kan opgeven voor het BESTE eiland van SKYBLOCK! Zie jij dat wel zitten? Bekijk dan snel deze forum post en kom overal achter!

[​IMG]

Island Van De Maand
Het idee achter dit concept is dat jullie als speler's jezelf op kan opgeven voor island van de maand.
Je vult zo goed mogelijk dat formulier in en wie weet ben jij dan wel de winnaar van de volgende maand! ( Linkje : [LINK] )
In dit formulier krijg je een aantal vragen die je moet invullen. Ook kan JIJ een inbreng doen op wat JIJ als prijs wilt winnen als jij eventueel de winnaar wordt! Het is wel de bedoeling dat je dit zo serieus mogelijk invult, want dan kunnen we hier goed naar kijken. Tijdens deze wedstrijd zal er ook een jury zijn. Deze gaan alle eilanden bekijken en een eind oordeel maken wie nou echt het mooiste eiland heeft! Ben jij de winnaar? Dan zal jij dat terug vinden in de maandelijkse forum post!

Winnaar
Iedere laatste dag van de maand word er gekeken wie er heeft gewonnen! Dit word de eerste week van de nieuwe maand bekend gemaakt via het Forum daarna krijg jij zo snel mogelijk je prijs en kunnen andere mensen zich weer opgeven.

Wij hopen dat jullie dit erg leuk vinden en dat jullie nu nog mooiere eilanden gaan bouwen dan dat jullie nu al doen! Heel veel plezier en succes bij de komende ''Island Van De Maand''!
LET OP! Tot 31 maart kan jij je opgeven! FORMULIER :: http://ddg.fyi/isvdm

~ DDG Server

Officiële DDG Server pagina's...
mrt
20
Beste DDG Spelers,
Er komt weer een leuk LOOTEVENT aan! Namelijk... Het Youtube Ticket Event!
Wie kijkt er nou geen youtube? Daarom dit super leuke Youtube Ticket Event! Lees snel deze forum post door en kom alles te weten over dit nieuwe LOOTEVENT!

21 maart begint het nieuwe LOOTEVENT namelijk het Youtube Ticket Event! Iedere keer hebben wij een nieuwe valuta dus deze keer ook, omdat onze enige echte server owner, ook wel bekend als DusDavid, een Youtuber is hebben wij dit LOOTEVENT in het thema Youtube gedaan! Namelijk het... ''Youtube Ticket Event''!
[​IMG]

Hoe je aan deze ''Youtube Tickets'' komt..?
Heel simpel, je hoeft er niet veel voor te doen! Dit is gebaseerd op je online tijd op de DDG Server op verschillende gamemodes. Je moet per dag 3 uur online zijn op Minetopia, Open Kingdom Event en Planetcraft om de maximale Youtube Tickets te krijgen voor de gamemodes met een maximaal van 360 per dag en een maximaal van 5400 Youtube Tickets per gamemode dit hele event. Ook krijg je iedere dag voor je daily login 50 Youtube Tickets met een max van 1.500 Youtube Tickets met dit event. Dit zal weer gelden op 2 verschillende dagdelen. Namelijk de ochtend / middag en middag / avond met een max van 100 Youtube Tickets op een dag voor je daily login. In totaal kan je dus 17.700 GRATIS Tickets verdienen met alleen maar online zijn!

[​IMG]

Je kunt de Youtube Tickets ook bij een random...
mrt
18
Beste Kingdom Spelers,

Na vele geruchten is hier dan eindelijk de forum post. Er komt een event aan op Open Kingdom, namelijk… Open Kingdom: The Kaedwinnia Story. Dit event zal op 21 Maart van start gaan. Benieuwd wat dit event in gaat houden? Lees dan snel verder!

[​IMG]

Storyline:
Het was een koude avond in Bovisti… op het eiland Mythria…

De Goden der Elementos begonnen te filosoferen over het leven en waardoor het kon dat het kwaad toch zo groots is geworden. Op een begeven moment vroeg MyrEmpion zich af of de verschillende volkeren der Bovisti zich wel in hun geschiedenis hadden geïnteresseerd, of zij wel zich in hun eigen verhaal hadden verdiept.

Hij besloot daarop de kingdoms te bezoeken en hiernaar te vragen. Wat bleek? Niemand wist eigenlijk hoe of wat er ongeveer 1000 jaar geleden had plaatsgevonden waardoor zij nu stonden waar zij nu staan. Daarop besloot MyrEmpion met ze te gaan reizen… te reizen, terug in de tijd, naar het moment waarop het allemaal begon… het moment van opkomst van de Kaedwinniaanse Alliantie, een tijd van onrust in Bovisti...


Uitleg Event:
Zoals vele van jullie wel zullen verwachten na het lezen van de storyline zal het event plaats gaan vinden op de oude kingdom 2 map!

Zodra het event live gaat op 21 maart, mag je kiezen welk kingdom je gaat joinen. Je kan kiezen uit de volgende 4 kingdoms:

Tilifia

Het rijke Tilifia, teruggetrokken op hun eigen land, wat weigert te delen wat hun zo lief is; goud.

Geleid door Koning Arrownz, Hertog DeRodeMan, Hertog Feriaq, Hertog Jiroho en Hertog Jintalohr.

Adamantium

Het rijk der halfgoden, afstammelingen van onze lieve...
mrt
14
Beste Planetcraft spelers,
Een tijd geleden alweer hebben wij natuurlijk de 'The industrial Buildcontest' gehad! Dit was een succes en daarom hebben we nog een buildcontest voor jullie klaar staan. Dit keer niet in de vorm van het bouwen van een fabriek, maar iets meer... FUN! De event area buildcontest! We zitten natuurlijk allemaal deze maand ons thuis te vervelen, dus waarom niet een paar leuke events bouwen en daarna met iedereen samen spelen!

Het idee is dus het bouwen van een leuk & origineel event! Dit kan een parcours, doolhof, mini pvp en veel meer zijn. Om het niet zo kaal eruit te laten zien moet er ook gedacht worden aan een mooie omgeving en podium voor het publiek. Dus er is creativiteit & slimmigheid nodig om dit tot een succes te brengen.

Waar gaan we opletten?
 • Originaliteit
  bedenk iets wat we nog nooit hebben gedaan.
 • Valsspeel gevoeligheid
  Zorg ervoor dat het event bestand is tegen valsspelers
 • Podiums
  voor het publiek Publiek moet kunnen volgen hoe het event verloopt, denk aan render distance!
 • Aankleding
  Area eromheen/weg gewerkt in het natuur/enz. Zorg ervoor dat het een mooi geheel wordt
 • Speelbaarheid
  Houd er rekening mee dat het op PC gespeeld moet worden. Dus respawnen enz. niet zo makkelijk gaat & ook tijd om het event te spelen is belangrijk.
Is het event niet in een area te plaatsen (zoektocht of iets anders) zullen we natuurlijk op een andere manier naar de punten kijken.

Hoe gaat het event verlopen?
Het event start vanaf dit bericht en het bouwwerk is ingeschreven HIER .
Het event eindigt op 22 Maart 23:59....
mrt
13
Beste Minetopia spelers,
Via deze forum post willen wij jullie mededelen en informeren dat de Politie in Minetopia een GROTE UPDATE heeft ondergaan, op het gebied van nieuwe Districten en Rangen! In deze forum post leggen we jullie alles uit.

DISTRICTEN
We hebben onze nieuwe districten speciaal ingedeeld zodat het beter aansluit op de zone-update van een tijdje terug in Minetopia.

DISTRICT 1
Graydale | De Kaap
Graydale & De Kaap zijn 2 aparte Politiekorpsen, en functioneren dus los van elkaar.


DISTRICT 2
Downtown | Cosmopolitan
Downtown & Cosmopolitan vormen samen geheel District 2, en is 1 groot Politiekorps geworden.


DISTRICT 3
The City | Minetopia | The Hill | Malibu
The City heeft vanaf nu 1 apart Politiekorps.
Minetopia,The Hill, & Malibu vormen samen nu 1 politiekorps.


NIEUWE RANGEN
We introduceren ook aan jullie het nieuwe rangen systeem van de politie, die er als volgt uitziet:
 • Hoofdcommissaris | [Dit was de “oude” staatssecretaris functie; dit betekent dus dat Justitie geen staatssecretaris meer heeft, maar een Hoofdcommissaris!]
 • Commissaris | [Dit was de “oude” Korpschef functie]
 • Hoofdagent | [Nieuwe leidinggevende functie binnen de politie]
 • Brigadier
 • Agent
 • Aspirant | [Proefperiode]
Bekijk deze screenshot voor een duidelijk beeld:
[​IMG]
District leiding
Ieder district heeft een “District Leiding” die bestaat uit:
 • ...
mrt
12
Beste Spelers,

Vanaf 01-03-2020 hebben er weer een aantal verplaatsingen in onze VIP groepen!

Bij de DDGVIPS+ vinden wij 1 nieuw gezicht:

NIEUW:

- OzoSelmer

TERUGKEREND:

- N.V.T.

VERLOREN:

- N.V.T.

Bij de DDGVIPS vinden wij een geen nieuwe gezichten:

NIEUW:

- N.V.T.

TERUGKEREND:

- N.V.T.

VERLOREN:

- snorrie123
- brambie
- UFO_Piloot
- MasiveDiego
- x_Myers_x
- GwnSander
- blukskillzzs
- iBugged
- azarlol
- _ItsJordy_
- GraafJesse
- Xhatios
- UndercoverStitch
- BlockBuildMC
- Stefan_076
- AntwoordenV2

Volgende maand weer een nieuwe update en belangrijk is dat je hier geen race van maakt die je in de problemen kan brengen. Wij waarderen iedere vorm van support.

Vanavond zullen alle nieuwe ranks uitgedeeld worden!

~Het DDG Server Team
 1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
  Ontzet Notitie